Programme

 

michael_linder_reversed

 

“În timpul programului nostru de 2 zile de prezentări pline de inspirație, workshop-uri interactive și activități incitante, veți avea șansa de a experimenta Nu Skin așa cum nu ați făcut-o niciodată până acum. Aflați cum puteți să vă direcționați afacerea, profitați de fiecare oportunitate nouă și construiți o organizație puternică care vă va permite să deveniți parte din scrierea istoriei. Fiți alături de noi în frumoasa Barcelona și încărcați-vă bateriile, deoarece Nu Skin 2.0 a fost doar începutul ..."

- Mikael Linder, Preşedinte, Europa, Orientul Mijlociu şi Africa

 

 

Joi, 18 septembrie
Începe la ora 19:00 Seara Gala Force for Good *
Vineri, 19 septembrie
08:00 - 21:00 Biroul de Înscriere este deschis
08:00 - 19:00 Zona de Experiențe & Învățare
08:00 - 18:00 Magazin cu logo
12:00 - 13:30 "Workshop" despre a conduce (Ruby+) *
15:00 - 17:00 Sesiunea generală partea I
20:00 – 22:00 Seara Recunoașterii
Sâmbătă, 20 septembrie
08:00 - 15:30 Biroul de Înscriere este deschis
08:00 - 18:00 Zona de Experiențe & Învățare
08:00 - 18:00 Magazin cu logo
10:00 – 11:30 Workshop despre Produsul ageLOC
13:00 – 15:30 Sesiunea generală partea 2
15:30 – 18:00

Recepţie pentru Stari **

* Accesul la aceste activități este restricționat pe baza achiziției de bilete sau titlu.
** Numai cu invitaţie

 

colțul vorbitorilor

convention_speakers

 


Produsul nostru, afacerea, experții în domeniul legal și normativ vor ține sesiuni mici în afara întâlnirilor mai mari. În acest fel veți avea un contact  mai apropiat cu ei și veți avea posibilitatea de a le adresa întrebările dumneavoastră. 

 

 

colțul întâlnirii de unu la unu

convention_1-2-1

 

 

Nu ratați oportunitatea de a întâlni Managerul Clienți al dumneavoastră într-o întâlnire privată 1 la 1. Puteți afla mai multe despre Planul de Compensare a Vânzărilor, diferitele inițiative de afaceri  și toate  celelalte  întrebări  pe care le aveați deja în minte.

 

zona produselor

ageLOC_Tru_Face_Essence_Ultra

 

 

Veți avea șansa exclusivă de a încerca ageLOC Tru Face Essence Ultra, noul nostru produs care va fi lansat în 2015.

 

 

scanner-jvi

 

 

Încercați gustul unic al JVi &și experimentați scanerul S3. Folosiți această șansă pentru a verifica nivelul dumneavoastră Carotenoid și pentru a vedea cum aceste produse v-ar putea ajuta să aveți rezultate mai bune.

 

Gala Force For Good

FFGvenue

Doriți să faceți parte dintr-o seară de neuitat de splendoare, iar în același timp să faceți o diferență în viețile multora? Atunci fiți alături de noi în frumosul “Can Magí” pentru Gala Force for Good.

În Sant Cugat, doar la ieșire din Barcelona, această locație principală respiră istoria arhitecturii din Catalonia. Lăsați ca priveliștea să vă răsfețe simțurile, dar lăsați ca vorbitorii să vă câștige inima: Prin acest eveniment de sponsorizare, vom colecta fondurile necesare pentru a susține realizările minunate ale personalului de la Școala de Agricultură pentru Independența Familiei (SAFI) în Malawi.

SAFI’s second year students continue their training at home and SAFI’s staff regularly visits them to continue guiding through their training. Studenții din anul doi de la Școala SAFI își continuă antrenamentul acasă iar personalul SAFI îi vizitează în mod regulat pentru a continua să-i ghideze în pregătirea lor. Dar drumurile dure, vârsta înaintată și uzura își spun cuvântul asupra mașinii lor de teren limitate.

Încasările din vânzările de bilete vor merge, prin urmare, direct la achiziția unei noi mașini și a unei motociclete, care necesită mai puțină benzină și va permite o mai bună accesibilitate în zonele izolate și pe terenurile dure.

Notă: Locurile sunt foarte limitate. Rezervați-vă masa acum >
 

Seara recunoașterii

recognition-night

Fiți printre celebritățile afacerii și fiți alături de noi la un eveniment de recunoaștere care include toată strălucirea și farmecul   pe care le meritați.

Toți noii Executivi Ruby și titluri superioare vor fi recunoscuți pe scenă. Alăturați-vă lor îndeplinind cerințele calificării de mai jos:

 

Titlul pentru care puteți fi recunoscut(ă) Datele calificării
Nou Executiv Blue Diamond Fiți plătit(ă) ca Executiv Blue Diamond până la 01 mai 2014
Nou Executiv Ruby până la Executiv Diamond Fiți plătit(ă) conform noului dumneavoastră titlu până la 01 iunie 2014.