Întrebări frecvente

Locul


Când și unde are loc Convenția Scrieți Istoria Nu Skin EMEA 2014?

Convenția "Scrieți Istoria" Nu Skin EMEA 2014 are loc în Barcelona, Spania, în zilele de vineri 19 septembrie și sâmbătă, 20 septembrie.

Locul Convenţiei:
Fira de Barcelona - Gran Via venue
Av. Joan Carles I, 64
08908 L'Hospitalet de Llobregat
Barcelona – SPANIA
 


Înscriere


Cum voi
primi biletul(ele) meu(ele)?

Dacă le-ați achiziționat până în 31 august, trebuie să le fi primit prin poștă. Dacă nu le-ați primit, vă rugăm să le ridicați la fața locului, la biroul de înregistrare de la centrul Convenției.
 



Pot încă să particip la Convenție chiar dacă înscrierile online s-au încheiat?

Da, sigur, vă vom primi cu bucurie la fața locului.

Vă rugăm să contactaţi Managerul Clienți al dumneavoastră sau Serviciul local de Relaţii cu Clienţii pentru ca să ne putem pregăti pentru sosirea dumneavoastră. Pentru mai multe informații mergeți pe www.emeacreatehistory.nuskin.com și navigați pe pagina “Bilete”



Când pot să verific înscrierea la fața locului, la Convenție?

Verificarea înregistrării va începe de la ora 08:00 AM, vineri, 19 septembrie. Pentru a vedea programul publicat cu orele exacte, mergeți pe www.emeacreatehistory.nuskin.com și navigați pe pagina “Program”
 



Ce trebuie să iau cu mine în Barcelona?

Va trebui să aduceți ecusonul sau e-mailul de confirmare dacă nu ați primit ecusonul prin poștă.

De asemenea, orice alte bilete pe care le-ați achiziționat prin intermediul site-ului web al Convenției noastre, www.emeacreatehistory.nuskin.com, precum:
- Biletul la Gala Force for Good (dacă ați achiziționat un loc/o masă)
- Cupon pentru dispozitivul de traducere (dacă ați achiziționat unul)
- Workshop despre Leadership Ruby+ & Invitații la recepția Star (dacă v-ați calificat)
 



Pot înscrie invitați (non-distribuitori) pe contul meu?

Da, puteți comanda bilete la Convenție pentru Invitați sub numărul ID-ului dumneavoastră.
 



Biletul la Convenție îmi acoperă mesele?  

Biletul dumneavoastră la Convenție nu vă acoperă mesele.

Un serviciu de catering independent va fi prezent la locul Convenției, oferind o selecție de preparate potrivite pentru diverse gusturi.
 



Pot să îmi aduc copilul și dacă da, trebuie să îl înregistrez?

Da, copiilor li se permite să participe dar vă rugăm să rețineți faptul că acesta este un eveniment profesional și astfel, nu există activități planificate pentru ei. De asemenea, trebuie să achiziționați un bilet pentru toți copiii cu vârsta peste 16 ani (inclusiv 16). Copiii sub vârsta de 16 ani pot avea acces la Convenție gratuit și fără bilet. Nu avem un bilet special pentru copii, va fi un ”bilet pentru invitat”. Biletul pentru invitat are același preț ca și biletul normal. Vă rugăm să rețineți, de asemenea, că acești invitați cu intrare gratuită s-ar putea să fie nevoie să cedeze locul lor invitaților în cazul în care nu mai sunt locuri.
 


anulare


Cum pot să îmi anulez înscrierea?

Nu Skin nu va rambursa nimic pentru anularea după data de 15 august 2014.
 


LSO


Voi putea să particip la Oferta Limitată de Vânzări TR90?

Orice Distribuitor și client cu un cod promoțional valid și un număr ID Nu Skin poate achiziționa TR90 în timpul acestei Oferte Limitate de Vânzări. Pentru a primi un cod promoțional, trebuie să vă fi înregistrat la Convenția Nu Skin EMEA Scrieți Istoria 2014 sau, alternativ, trebuie să primiți unul de la o persoană înregistrată. Toți participanții* la Convenție vor primi 5 coduri promoționale. Fiecare cod oferă acces la achiziționarea a maxim 2 pachete TR90. Vă rugăm să rețineți că există o limită de maxim 2 pachete pe număr ID și acest stoc este limitat. Toate codurile promoționale sunt transferabile și unice, dar pot fi folosite o singură dată.

*Se pot aplica restricţii de înregistrare în funcţie de piaţă. Biletele musafirilor la Convenție nu vor fi luate în considerare.



Dacă mă voi înregistra la fața locului, voi putea să particip la Oferta Limitată de Vânzări TR90?

Da, dacă vă veți înregistra la fața locului, veți putea participa la Oferta Limitată de Vânzări TR90. Veți primi codurile dumneavoastră promoționale în săptămâna următoare Convenției*. Atunci va trebui să mergeți pe ordertr90.nuskin.com și urmați instrucțiunile pentru a beneficia de Oferta Limitată de Vânzări. Vă rugăm să luați în considerare faptul că Oferta Limitată de Vânzări se încheie în data de 30 septembrie.

*Se pot aplica restricţii de înregistrare în funcţie de piaţă. Biletele musafirilor la Convenție nu vor fi luate în considerare.


Traducere


În care limbi va exista traducere la Convenție?

- Norvegiană
- maghiară
- cehă
- slovacă
- rusă
- franceză
- spaniolă
- italiană
- germană



Trebuie să plătesc în plus pentru serviciile de traducere?

Da. În mod normal, trebuia să fi primit biletul dumneavoastră dacă l-ați comandat online. Aduceți-l cu dumneavoastră. Dacă nu l-ați achiziționat online împreună cu biletul la Convenție, puteți să cumpărați un cupon de traducere la fața locului. Dacă achiziționați biletele la fața locului, va trebui să cumpărați și un bilet de traducere.
 


ALTELE


Vor fi atribuite locuri la Sesiunea Generală?

Da - pentru Executivii Team Elite și Noi Blue Diamond. Acestora le va fi atribuită o anumită secțiune a arenei. Personalul de la arenă vă va asista ca să găsiți secția atribuită dumneavoastră.

În afara acestei secțiuni atribuite, puteți să vă așezați oriunde doriți.
 



De unde pot afla mai multe informații despre programul oferit la Convenție?


Puteți afla mai multe informații despre vorbitori și despre programul Convenției pe acest site web (www.emeacreatehistory.nuskin.com), sub meniul “Program”. Este posibil să dezvăluim detalii adiționale pe măsură ce ne apropiem de eveniment.
 



Care este codul vestimentar?

Ținuta generală la convenție este business casual.
 



Am întrebări și nici una dintre aceste Întrebări Frecvente nu mă ajută.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să contactaţi Serviciul local de Relaţii Clienţi. Apăsați aici pentru un sumar al datelor de contact.