Program

 

michael_linder_reversed

 

"A kétnapos, inspiráló előadásokból, tartalmas workshopokból és izgalmas aktivitásokból álló programmal soha nem látott mértékben élheti át a Nu Skin élményt. Ismerje meg, miként emelheti élvonalba az üzletét, miként aknázhatja ki az újabb lehetőségeket és építhet ki egy erős szervezetet, miáltal folyamatában veheti ki részét íródó történelmünkből. Jöjjön el Ön is Barcelona csodálatos városába, töltődjön fel energiával, hiszen a Nu Skin 2.0 csupán a kezdet volt!"

- Mikael Linder Elnök, Európa, Közel-Kelet és Afrika

 

 

szeptember 18., csütörtök
Kezdés: 19:00 Force for Good gálaest*
szeptember 19., péntek
08:00 - 21:00 Regisztrációs pultok nyitva
08:00 - 19:00 Experience & Learn Area
08:00 - 18:00 Branded Shop nyitva tart
12:00 - 13:30 "Leadership" Workshop (Ruby+) *
15:00 - 17:00 Általános ülés 1. rész
20:00 - 22:00 Elismerési est
szeptember 20., szombat
08:00 - 15:30 Regisztrációs pultok nyitva
08:00 - 18:00 Experience & Learn Area 
08:00 - 18:00 Branded Shop nyitva tart
10:00 – 11:30 “ageLOC Product” Workshop
13:00 - 15:30 Általános ülés 2. rész
15:30 – 18:00 Sztár fogadás**

*Ezen programokban való részvétel a megvásárolt jegy illetve kitűzői szint szerint korlátozott.
**Kizárólag meghívásra

 

interaktív előadások

convention_speakers

 


Az általános ülések mellett szakértőink a termékek, az üzleti élet, a jogi szabályozás és az üzletépítői etika témakörében kisebb előadásokat is tartanak. E családias hangulatú előadásokon  lehetősége nyílik feltenni kérdéseit szakértőinknek. 

 

 

személyes találkozók

convention_1-2-1

 


Ne mulassza el a lehetőséget, hogy négyszemközt beszélgethet Account Menedzserével. Részletekbe menően megismerheti az Értékesítési Kompenzációs Tervet, a különféle üzleti kezdeményezéseket,  valamint  felteheti az  összes felmerülő kérdését .

 

 

termékvilág

ageLOC_Tru_Face_Essence_Ultra

 


Kivételes alkalma nyílik, hogy kipróbálja az ageLOC Tru Face Essence Ultrát, 2015-ben bevezetésre kerülő legújabb termékünket.

 

 

scanner-jvi

 



Kóstolja meg az egyedülálló JVi-t&, és próbálja ki ingyenesen az S3 Szkennert. Használja ki az alkalmat, ellenőrizze szervezete karotinoidszintjét, és tudja meg, hogyan javíthat az értéken a termékek segítségével.

 

 

 

Force for Good Gála
 

FFGvenue

Szeretne Ön is részese lenni egy felejthetetlen, pompa köré fűződő estnek, mialatt számtalan embertársa életébe hoz változást? Akkor jöjjön el a gyönyörű "Can Magí"-ba a Force For Good gálavacsorára!

A Barcelonától kőhajtásnyira elterülő Sant Cugat valósággal árasztja Katalónia történelmi hangulatát. Érzékszerveit elbűvöli a hangulatos táj, míg a szónokok a szívén aratnak majd diadalt. A szponzorációs rendezvény alkalmával adományt gyűjtünk, hogy a malawi Mezőgazdasági Iskola a Családok Függetlenségéért (SAFI) csodálatos eredményeit tovább támogathassuk.

A SAFI másodéves hallgatói otthon folytatják tanulmányaikat, és a SAFI munkatársak rendszeres látogatással segítik otthoni munkájukat. Ám a rossz minőségű utak nem kímélik az amúgy is elöregedett, túlhasznált, kis méretű gépjárműparkot.

A jegyértékesítésből befolyó bevételt egy vadonatúj gépkocsi és motorkerékpár vásárlására fordítjuk, melyek kevesebbet fogyasztanak és megkönnyítik a távolabbra eső vidékek elérését, vagy a rosszabb minőségű utakon történő közlekedést.

Figyelem: Az ülőhelyek száma erősen korlátozott! Foglalja le asztalát már most >
 

 

Elismerési est

recognition-night


Legyen az üzlet sztárjai között, vegyen részt Ön is az elismerési showműsorban, amely minden megérdemelt pompát és csillogást  ígér!

Minden új Ruby Executive és magasabb kitűzői szintű Üzletépítő színpadi elismerésben részesül. Tartozzon Ön is közéjük; teljesítse az alábbi kvalifikációs követelményeket:

 

Elérendő kitűzői cím Kvalifikációs dátumok
Új Blue Diamond Executive Kapjon Blue Diamond Executive-ként kifizetést 2014. május 1-jéig.
Új Ruby és Diamond Executive kitűzői szintek között Kapjon új kitűzői szintje szerint kifizetést 2014. június 1-jéig