Gyakran ismételt kérdések

Helyszín


Hol és mikor kerül megrendezésre a 2014-es Create History Nu Skin EMEA Konferencia?

A 2014-es "Create History" Nu Skin EMEA Konferencia Barcelonában (Spanyolország) kerül megrendelésre szeptember 19., pénteki és szeptember 20., szombati napokon.

A Konferencia helyszíne:
Fira de Barcelona - Gran Via venue
Av. Joan Carles I, 64
08908 L'Hospitalet de Llobregat
Barcelona – SPAIN
 


Regisztráció


Mily módon kapom meg a belépőjegye(i)met?

Amennyiben augusztus 31. előtt váltott jegyeket, postai úton már bizonyára kézhez kapta őket. Abban az esetben, ha még nem érkeztek meg, kérjük, vegye át őket a helyszínen, a Konferenciaközpont regisztrációs pultjainál.
 



Részt vehetek a Konferencián annak ellenére, hogy már lezárult az online regisztrációs időszak?

Igen, a helyszínen örömmel állunk rendelkezésére.

Kérjük, értesítse Account Menedzserét vagy a helyi Ügyfélszolgálatot, hogy felkészülhessünk érkezésére. További információért látogasson el a www.emeacreatehistory.nuskin.com honlapra, és kattintson a "Jegyek" menüpontra.



Mikor tudok a Konferencia helyszínén beregisztrálni?

A regisztrációs pultok 2014. szeptember 19-én, pénteken  reggel 8:00 órakor nyitnak. A pontos programterv megtekintéséhez látogasson el a www.emeacreatehistory.nuskin.com honlapra, és válassza ki a "Program" menüpontot.
 



Mit vigyek magammal Barcelonába?

Hozza magával belépőkártyáját, illetve ha belépőkártyája még nem érkezett meg postán, a regisztrációs visszaigazoló e-mailt.

Emellett hozza még el bármely másféle, a Konferencia weboldalon (www.emeacreatehistory.nuskin.com) vásárolt belépőjét:
- Force for Good gálaest belépőjegy (amennyiben váltott rá jegyet)
- Tolmácskészülék jegy (amennyiben megrendelte a szolgáltatást)
- Ruby+ Leadership workshop & Sztár fogadás meghívó (amennyiben kvalifikált)
 



Regisztrálhatok (nem Üzletépítő) vendégeket az azonosítómon?

Igen, a Konferencia vendégbelépőt saját azonosítószáma alatt vásárolhatja meg.
 



A Konferencia belépőjegy fedezi az étkezési költségek valamelyikét?  

A Konferencia belépőjegy nem fedezi az étkezési költségeket.

A Konferencia helyszínén igénybe veheti egy független vendéglátó társaság szolgáltatásait, és mindenféle ízlésnek megfelelő, változatos menük közül válogathat.
 



Magammal hozhatom a gyermekeimet, és ha igen, őket is regisztrálni kell?

Igen, a rendezvényre gyermekek is beléphetnek, azonban kérjük, vegye figyelembe, hogy a Konferencia egy szakmai rendezvény, így nem készülünk külön gyermekprogramokkal. Minden 16 éves kornál idősebb gyermek számára (beleértve a 16 éveseket is) külön belépőjegyet kell vásárolni. A 16 éves kor alatti gyermekek a Konferenciára ingyenesen, jegy nélkül beléphetnek. Gyermekek számára nincs külön jegykategória, ők "vendégbelépőt" kapnak. A vendégbelépő ára megegyezik a normál belépőjegy árával. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy helyhiány esetén az ingyenes belépővel érkezőknek át kell adniuk helyüket a vendégeknek.
 


Törlés


Hogyan törölhetem a regisztrációmat?

A Nu Skin nem vállal visszatérítést a 2014. augusztus 15. után történő törlésekre.
 


LSO


Részt vehetek a TR90 korlátozott idejű értékesítési ajánlatban?

A korlátozott idejű értékesítési ajánlatban az érvényes promóciós kóddal és Nu Skin azonosítószámmal rendelkező Üzletépítők vagy vásárlók vehetnek részt. A promóciós kód beszerzéséhez regisztrálnia kell a 2014-es Create History Nu Skin EMEA Konferenciára, vagy esetlegesen egy másik regisztrált résztvevő átruházhatja Önre saját promóciós kódját. A Konferencia résztvevői* személyenként összesen 5 promóciós kódot kapnak. Minden promóciós kód legfeljebb 2 TR90 csomag megvásárlására jogosít fel. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy azonosítónként legfeljebb 2 csomag megrendelése engedélyezett, és hogy készleteink korlátozottak. A kódok másra átruházhatók és egyediek, azonban csak egyszer felhasználhatók.

*Előfordulhatnak piaci regisztrációs korlátozások. A Konferenciára vásárolt vendégbelépők nem vesznek részt az ajánlatban.



Ha a helyszínen regisztrálok, részt vehetek a TR90 korlátozott idejű értékesítési ajánlatban?

Igen, a helyszínen regisztrálók is részt vehetnek a TR90 korlátozott idejű értékesítési ajánlatban. A promóciós kódokat a Konferencia utáni héten kapja meg.* Ezt követően az ordertr90.nuskin.com oldalon szereplő utasítások szerint részt vehet a korlátozott idejű értékesítési ajánlatban. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a korlátozott idejű értékesítési ajánlat szeptember 30-án véget ér.

* Előfordulhatnak piaci regisztrációs korlátozások. A Konferenciára vásárolt vendégbelépők nem vesznek részt az ajánlatban.


Tolmácsolás


Milyen nyelvekre lesz tolmácsolás a Konferencián?

- norvég
- magyar
- cseh
- szlovák
- orosz
- francia
- spanyol
- olasz
- német



A tolmácsolási szolgáltatás feláras?

Igen. Amennyiben online megrendelte a szolgáltatást, már bizonyára kézhez kapta a tolmácsjegyet. Hozza magával a Konferenciára. Ha a tolmácsolási szolgáltatást nem rendelte meg online a Konferencia belépővel egyidejűleg, a helyszínen is megteheti. Abban az esetben, ha a helyszínen vált jegyet a Konferenciára, a tolmácsjegyet ugyanott vásárolhatja meg.
 


EGYÉB


Az általános ülésen van ülésrend?

Igen, a Team Elite és új Blue Diamond Executive-ok számára. Az arénában külön szektor áll rendelkezésükre. Az arénában munkatársaink segítenek majd az Ön szektorát megtalálni.

A kijelölt szektoron túl tetszése szerinti bárhol helyet foglalhat.
 



Hol találok további információt a Konferencia programjára vonatkozóan?


További információt a Konferencia témaköreiről és programtervéről a hivatalos honlapon talál, a www.emeacreatehistory.nuskin.com címen a "Program" menüpontban. További részleteket a rendezvényhez közeledve rendelkezésre bocsátunk.
 



Mi a dresszkód?

Az általános megjelenés laza üzleti ruházat.
 



Kérdésem lenne, és a GYIK-ben nem találom rá a választ.

További információért forduljon a helyi Ügyfélszolgálat munkatársához. Az elérhetőségek megtekintéséhez kattintson ide.