Program

 

michael_linder_reversed

 

„Během dvoudenního programu plného inspirujících prezentací, poutavých workshopů a vzrušujících aktivit budete mít šanci vyzkoušet si s Nu Skin něco, co jste ještě nezažili. Zjistěte, jak můžete zefektivnit své podnikání, využít každé nové příležitosti a vybudovat silnou organizaci, která Vám umožní stát se součástí dějin při jejich vytváření. Připojte se k nám v překrásné Barceloně a nabijte se energií, protože Nu Skin 2.0 je jen pouhým začátkem...“ "

- Mikael Linder, prezident pro Evropu, Blízký Východ a Afriku

 

 

Čtvrtek 18. září
Začátek v 19:00 Force For Good Gala večer *
Pátek 19. září
08:00 - 21:00 Registrační místa otevřena
08:00 - 19:00 Zóna zkušeností & učení
08:00 - 18:00 Značkový obchod
12:00 - 13:30 Workshop o "vůdcovství" (Ruby+) *
15:00 - 17:00 Hlavní program - část 1.
20:00 – 22:00 Noc uznání
Sobota 20. září
08:00 - 15:30 Registrační místa otevřena
08:00 - 18:00 Zóna zkušeností & učení
08:00 - 18:00 Značkový obchod
10:00 – 11:30 Workshop pro “produkt ageLOC”
13:00 – 15:30 Hlavní program - část 2.
15:30 – 18:00 Recepce plná hvězd **

* Přístup k těmto aktivitám je omezen na základě zakoupené vstupenky nebo odznakového titulu.
**Pouze pro zvané

 

řečnický koutek

convention_speakers

 


Naši odbornící na produkty, obchod, regulační prostředí a distribuci budou kromě velkých setkání pořádat také i menší. Díky tomu se s nimi dostanete do mnohem užšího kontaktu  a budou Vám tak moci zodpovědět všechny Vaše dotazy. 

 

 

koutky pro setkání mezi čtyřma očima

convention_1-2-1

 


Nepropásněte příležitost popovídat si se svým Account manažerem mezi čtyrma očima. Dozvíte se více o Kompenzačním plánu prodeje, různých obchodních motivačních pobídkách  a také o všem    ostatním , co vás vždycky zajímalo a chtěli jste se zeptat.

 

 

Zóna s produkty

ageLOC_Tru_Face_Essence_Ultra

 


Jako první budete mít jedinečnou šanci vyzkoušet si ageLOC Tru Face Essence Ultra, náš zcela nový pordukt, který bude na trh uveden v roce 2015.

 

 

scanner-jvi

 



Vychutnejte si jedinečnou chuť nápoje JVi & a vyzkoušejte si náš nový skener S3. Nepropásněte šanci nechat si zkontrolovat svoji hladinu karotenoidů a zjistěte, jak by Vám tyto produkty mohly pomoci dosáhnout lepších výsledků.

 

 

 

Force For Good Gala
 

FFGvenue

Chcete být součástí nezapomenutelného velkolepého večera a současně měnit životy jiných k lepšímu? Pak se k nám připojte na krásné “Can Magí” Force For Good Gala večeři.

V původním místě - San Cugat, kousek od Barcelony, to dýchá architektonickou historií Katalánska. Nechte své smysly hýčkat touto scenérií a naše řečníky získat si Vaše srdce: Prostřednictvím této sponzoringové události navýšíme potřebné fondy na podporu vynikajících výsledků dosažených personálem Zemědelské školy pro nezávislost rodin (SAFI) v Malawi.

Studenti druhého ročníku SAFI nadále pokračují ve svém školení z prostředí svých domovů, kde je zaměstnanci SAFI pravidelně navštěvují, aby pokračovali v jejich vedení. Avšak hrbolaté cesty, stáří a časté užívání si vybraly svou daň na již tak omezeném autoparku.

Výtěžek z prodeje vstupenek proto půjde rovnou na nákup zcela nového automobilu a motocyklu, jež vyžadují méně paliva a umožní lepší dostupnost do odlehlých oblastí po hrbolatém terénu.

Poznámka: Počet míst je značně omezen. Zarezervujte si svůj stůl již teď >
 

 

Noc uznání

recognition-night


Buďte mezi hvězdami obchodu a připojte se k nám na události ku příležitosti ocenění, která bude mít veškerou okázalost a půvab , jež si zasloužíte.

Všichni noví Ruby Exekutivové a výše budou oceněni na pódiu. Připojte se k nim na základě splnění níže uvedených kvalifikačních kritérií:

 

Titul uznán za Kvalifikační termíny
Nový Blue Diamond Exekutiv Být placen jako Blue Diamond Exekutiv do 1. května 2014
Nový Ruby až Diamond Exekutiv Být placen za svůj nový odznakový titul do 1. června 2014