Často kladené dotazy

Místo konání

Kdy a kde se bude konat Konference Nu Skin EMEA 2014 - Pište dějiny?

Konference Nu Skin EMEA 2014 "Pište dějiny" se bude konat v Barceloně, ve Španělsku, v pátek 19. a sobotu 20. září.

Místo konání Konference
Fira de Barcelona - Gran Via venue
Av. Joan Carles I, 64
08908 L'Hospitalet de Llobregat
Barcelona – SPAIN


Registrace

Jak
získám svoji vstupenku (vstupenky)?

Pokud jste si je zakoupili do 31. srpna, měli byste je obdržet poštou. V případě, že jste je neobdrželi, vyzvedněte si je, prosím, u registračního pultíku v Konferenčním centru v místě konání.
 



Mohu se Konference zúčastnit i v případě, že byla již registrace uzavřena?

Ano, rádi Vás přivítáme i přímo na místě.

Kontaktujte, prosím, svého Account manažera nebo místní Zákaznickou podporu, abychom se mohli na Váš příjezd připravit. Další informace najdete na www.emeacreatehistory.nuskin.com v sekci “Vstupenky”.


Kdy se mohu přihlásit v místě konání konference?

Přihlašování pro registraci bude zpřístupněno v pátek 19. září 2014, od 8:00. Časový harmonogram události najdete na www.emeacreatehistory.nuskin.com v sekci “Program”.
 


Co si s sebou musím vzít do Barcelony?

V případě, že jste neobdrželi svůj odznak poštou, budete si muset Váš odznak nebo potvrzující e-mail přinést s sebou.

Prostřednictvím naší konferenční stránky, www.emeacreatehistory.nuskin.com, si rovněž můžete zakoupit i jiné vstupenky jako jsou:
- vstupenka na Force for Good Gala (pokud jste si zakoupili místenku)
- poukaz na Tlumočnické zařízení (pokud jste si jedno objednali)
- pozvánka na Workshop o "vůdcovství" pro Ruby+ (pokud jste se kvalifikovali)&
 


Mohu zaregistrovat hosty (ne distributory) pod svým účtem?

Vstupenky na Konferenci pro hosty můžete objednat pod číslem svého ID.
 


Zahrnuje moje konferenční vstupenka nějakou stravu?  

Vaše vstupenka na Konferenci nezahrnuje žádnou stravu.

V místě konání Konference však budete moci využít nezávislých cateringových služeb, jež budou k dispozici. Nabídka jídel bude široká a jistě tak Vaší chuti vyhoví.
 


Mohu si s sebou přivést své dítě? A pokud ano, musím jej rovněž zaregistrovat?

Ano, dětem je vstup umožněn. Upozorňujeme však, že se jedná o profesní událost, tudíž zde nejsou naplánovány žádné aktivity určené dětem. Také je třeba, abyste všem svým dětem, které dosáhly 16let, zakoupili vstupenky. Děti mladší 16let mají vstup na Konferenci zdarma bez nutnosti zakoupit si vstupenku. Nemáme k dispozici vstupenky určené dětem, měli byste proto zvolit "vstupenku pro hosta". Vstupenka pro hosta má stejnou hodnotu jako běžná vstupenka. Rovněž upozorňujeme, že hosté s možností vstupu zdarma se budou muset vzdát svého místa ve prospěch dalších hostů, kteří zakoupili vstupenku a to v případě nedostatku míst.
 


Storno podmínky

Jak zruším svou registraci?

Nu Skin nebude poskytovat žádné náhrady zrušení, ke kterému dojde po 15. srpnu 2014.
 


Limitovaná prodejní nabídka


Budu se moci zúčastnit limitované prodejní nabídky TR90?

Všichni distributoři a zákazníci s platným propagačním kódem a číslem svého Nu Skin ID si budou moci zakoupit TR90 během této limitované prodejní nabídky. Abyste získali propagační kód, musíte být zaregistrováni na Konferenci Nu Skin EMEA 2014 - Pište dějiny, nebo musíte tento kód získat od některého ze zaregistrovaných účastníků. Všichni účastníci* Konference získají 5 propagačních kódů. Každý kód Vám umožňuje přístup k nákupu až 2 balíčků TR90. Upozorňujeme, že na jedno číslo ID lze zakoupit maximálně 2 balíčky a že zásoby jsou omezené. Všechny propagační kódy jsou převoditelné a unikátní, lze je však použít pouze jednou.

Na registraci na některých trzích se mohou vztahovat omezení. *Vstupenky na Konferenci určené hostům nebudou brány v potaz.



Pokud se zaregistruji na místě, budu mít stále možnost se zúčastnit limitované prodejní nabídky TR90?

Ano. I když se zaregistrujete až na místě, bude se moci limitované prodejní nabídky TR90 zúčastnit. Své propagační kódy obdržíte týden po skončení Konference. Poté přejděte na stránku ordertr90.nuskin.com následujte instrukce, abyste mohli čerpat výhody Limitované prodejní nabídky. Mějte, prosím, na paměti, že Limitovaná prodejní nabídka skončí 30. září.

Na registraci na některých trzích se mohou vztahovat omezení. *Vstupenky na Konferenci určené hostům nebudou brány v potaz.


Překladatelské služby


Které jazyky budou na konferenci tlumočeny?

- Norština
- Maďarština
- Čeština
- Slovenština
- Rumunština
- Ruština
- Francouzština
- Španělština
- Italština
- Němčina



Budu si muset za překladatelské služby připlatit?

Ano. V případě, že jste si je objednali online, měli byste Váš voucher obdržet standardním způsobem. Přineste si jej s sebou. Pokud jste si poukaz pro překlad spolu s Vaší vstupenkou na Konferenci prostřednictvím internetu nezakoupili, budete si jej moci zakoupit i na místě. Pokud si Vaše vstupenky zakoupíte na místě, budete si muset rovněž zakoupit i poukaz na překladatelské služby.
 


RŮZNÉ


Budou pro Hlavní program přidělována místa k sezení?

Ano, avšak pouze pro Team Elite a Blue Diamond Exekutivy. Těm bude přidělena určitá část areálu. Zaměstnanci areálu Vám pomohou nalézt Vám přidělenou sekci.

Mimo tuto sekci si můžete zabrat místa dle Vašeho výběru.
 



Kde mohu nalézt více informací o programu, který Konference EMEA 2014 nabízí?


Více informací o tom, co se bude dít, a časový harmonogram Konference naleznete na www.emeacreatehistory.nuskin.com v sekci "Program". Další informace mohou být uveřejněny s postupem času.
 



Co je to dress code?

Běžný styl oděvu pro konference je business casual (neformální obchodní).
 


Mám dotazy, avšak odpovědi na ně jsem v sekci FAQ nenašel.

Kontaktujte představitele své místní zákaznické péče pro více informací. Klikněte zde pro přehled našich kontaktních informací.