Er du fortsatt der?

FORTSETT

En investering i innovasjon

LifeGen scientists and Joe
LifeGen logo

Nu Skin har alltid vært foran med den nyeste vitenskapen, banebrytende produktlanseringer og strategiske, fremtidsrettede partnerskap. Hver dag, på alle måter, forplikter vi oss til vekst og vitenskapelig innovasjon - til en konstant investering i din fremtid.

 

Faktisk vil vår seneste tilegnelse av LifeGen Technologies åpne nye dører hver eneste dag. Tidligere var de en samarbeidspartner innenfor innovasjon; nå er LifeGen det nyeste medlemmet av Nu Skin-familien. Vi har allerede oppnådd utrolige resultater sammen... og nå er suksessen i ferd med å bli eksepsjonelt mye større.

 

Oppkjøpet representerer vårt mektigste instrument for suksess og er samtidig et partnerskap som betyr raskere innovasjon, revolusjonerende produkter og ubegrensede muligheter.

 

LifeGens gendatabase for antialdring

Kjernen i det hele er LifeGens database for antialdring; den største samlingen av data om antialdrende genuttrykk som finnes. Og nå tilhører den Nu Skin alene - hvilket igjen betyr at den tilhører deg. Dette er din personlige adgang til de mest banebrytende antialdringsløsningene noensinne.

 

Med ekspertise gjennom mer en 30 år innenfor antialdringsgenetikk gir nyervervelsen oss mulighet til å utvinne vitale aldringsrelaterte gener fra databasen. Dette betyr over en halv milliard genetiske datapoeng samlet, analysert og talt. Dette er bare begynnelsen.

 

SAMMEN EIER VI DET SOM ER NÅ. SAMMEN EIER VI DET SOM KOMMER.