Ben je er nog?

DOORGAAN

Uitvoerend comité

Uitvoerend comité

Ritch Wood

Ritch N. Wood
Chief Executive Officer

Ritch Wood werd in 2017 benoemd tot Chief Executive Officer van Nu Skin. Voordien bekleedde Wood verschillende functies bij Nu Skin, zoals die van Chief Financial Officer, Vice President of Finance, Vice President of New Market

Development, Director of Finance of New Market Development en Controller bij de afdeling Pharmanex. Toen hij van 1995 tot 1997 in het buitenland gestationeerd was, speelde hij ook een belangrijke rol bij de lancering van Nu Skin op vele Europese

markten. Voordat hij in Europa aangesteld werd, werkte hij als Assistant Director of International Tax.

 

Wood werkte voor het internationale boekhoudkantoor Grant Thornton voordat hij in 1993 bij Nu Skin begon. Hij behaalde een bachelor en master in boekhouding (belasting als hoofdvak) aan Brigham Young University en in 2010 riep het tijdschrift Utah Business hem uit tot CFO van het Jaar.


Ryan-Napierski

Ryan Napierski
President

Ryan Napierski is momenteel President van Nu Skin. Voor deze benoeming was hij President of Global Sales and Operations, President van de Noord-Aziatische regio van Nu Skin en President van Nu Skin Japan.

 

Napierski was ook Vice President of Business Development en Chief Operating Officer voor de Noord-Aziatische regio. Sinds hij in 1995 voor het bedrijf kwam werken, bekleedde hij verschillende functies binnen Nu Skin, waaronder die van Vice President of Global Business Development, General Manager voor het Verenigd Koninkrijk, Vice President of European Business Development en Key Account Manager voor Executives in de Verenigde Staten.

 

Napierski behaalde een bachelor in bedrijfskunde en een master in bedrijfsbeheer aan Duke University, evenals een master in internationale bedrijfskunde aan de Goethe Universität in Duitsland.


mark-lawrence

Mark Lawrence

Chief Financial Officer

Mark Lawrence werd in maart 2017 aangesteld als Chief Financial Officer van Nu Skin. Lawrence heeft twintig jaar ervaring op operationeel en financieel niveau. Tot voor kort was hij hoofd Financiën bij Amazon-Lab126, waar hij verantwoordelijk was voor de algemene financiële functies van het bedrijf en een sleutelrol speelde bij de lancering van verschillende Amazon-toestellen. Daarnaast bekleedde hij hogere financiële functies in bedrijven als Polycom en Brocade in Silicon Valley en Vivint Smart Home in Utah.


Lawrence behaalde een bachelor aan de Brigham Young University en een MBA aan de University of California, Davis.


Joe Chang

Dr. Joseph Y. Chang
Chief Scientific Officer en Executive Vice President, Product Development

Dr. Joseph Y. Chang werd in februari 2006 benoemd tot Chief Scientific Officer en Executive Vice President of Product Development. Dr. Chang is een zeer productieve auteur en publiceerde gedurende zijn carrière van meer dan twintig jaar in de gezondheidszorg tal van artikelen, recensies en boeken over farmacologisch onderzoek, zoals de New York Times-bestseller The Aging Myth. Dr. Chang heeft een uitgebreide kennis over zowel de farmaceutische sector als voedingssupplementen en is lid van het Uitvoerend Comité van Nu Skin Enterprises. Voordat hij bij het bedrijf begon te werken, was hij President en Chief Scientific Officer bij Pharmanex, dat in 1998 overgenomen werd door Nu Skin.

 

Daarvoor werkte Dr. Chang van 1994 tot 1997 als President en Chief Scientific Officer bij Binary Therapeutics, Inc. en van 1991 tot 1994 bij OsteoArthritis Sciences, Inc. Hij bekleedde ook diverse leidinggevende functies in onderzoeksbeheer bij Wyeth-Ayerst, Rhône-Poulenc Rorer en andere biotechnologiebedrijven, waar hij betrokken was bij het onderzoek naar natuurlijke producten als behandeling voor artritis en kanker. Hij behaalde een bachelor in de exacte wetenschappen aan Portsmouth University en een doctoraat aan de University of London. 


Tyler Whithead Bio

Tyler V. Whitehead

President, Amerikaanse Regio

 

Tyler Whitehead  is President van de Amerikaanse Regio bij Nu Skin, waaronder de Verenigde Staten, Canada en Latijns-Amerika vallen. Voor zijn benoeming was hij Vice President of Sales and Operations voor de Amerikaanse Regio. Eerder was hij ook Vice President en General Counsel voor zowel Pharmanex als Nu Skin.

 

Whitehead begon in 2004 bij Nu Skin Enterprises  als General Counsel van Pharmanex. Daarvoor was hij advocaat in een privékantoor gespecialiseerd in financiële, bedrijfs- en effectenwetgeving. Whitehead haalde een bachelor aan Idaho State University en een doctoraat in de rechten aan Willamette University College of Law.

 

 


Matt Dorny

D. Matthew Dorny
Vice President, General Counsel en Secretaris

D. Matthew Dorny werd in 2003 benoemd tot Vice President en General Counsel bij Nu Skin. Van 1998 tot 2003 werkte Dorny als Assistant General Counsel voor Nu Skin Enterprises. Voordat Dorny bij Nu Skin Enterprises begon te werken, was hij effecten- en ondernemingsadvocaat in een privépraktijk. Dorny behaalde een bachelor, een MBA en een doctoraat in de rechten aan de University of Utah.