Ben je er nog?

DOORGAAN

Oprichters

Oprichters

blake

 

Blake Roney

Oprichter

Blake Roney is een van de oprichters van het bedrijf en was van 1984 tot 1996 President en CEO en van 1996 tot 2012 voorzitter van de Raad van Bestuur van het bedrijf. Vandaag is Nu Skin Enterprises een van de grootste directe-verkoopbedrijven ter wereld en worden de producten op  52 markten in Amerika, Europa en de regio Zuid-Pacific verkocht. De aandelen van het bedrijf worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange.

 

Roney wist al heel wat te verwezenlijken op zakelijk en burgerlijk gebied en werd onder meer op de International Business Awards uitgeroepen tot Chairman of the Year 2009. Verder werd hij erkend met de Lifetime Achievement Award 2011 van het Ernst& Young Entrepreneur of the Year Award-programma, een plaatsje in de lijst van de 100 meest invloedrijke mensen van Utah in 2004, onlangs nog de Utah County Chamber of Commerce 2011 Pillar of the Valley Award, de titel van Hoofd van het Mtalimanja Village in Malawi, Afrika, en een eredoctoraat in de humane letteren aan het Salt Lake Community College. In 1983 behaalde Roney een academische graad in bedrijfsfinanciën aan de Marriott School of Management van Brigham Young University. Als vader van acht kinderen zit hij in meerdere gemeenschaps- en universiteitsraden en is hij een actief lid van verschillende burgerlijke en religieuze organisaties.

 

 

 

 

steve

Steven J. Lund
Executive Chairman van de Raad van Bestuur en Executive Director van Nourish the Children

Steven J. Lund is Executive Chairman van de Raad van Bestuur van Nu Skin Enterprises. Daarvoor was Lund van 2006 tot 2012 Vice Chairman van de Raad van Bestuur, van 1998 tot 2003 President en Chief Executive Officer en van november 1996 tot mei 1998 President en Chief Executive Officer van Nu Skin Asia Pacific (NSAP). Bovendien was Lund vanaf de oprichting van het bedrijf in 1984 Executive Vice President van Nu Skin International (NSI).

 

Voordat Lund met Nu Skin Enterprises besloot samen te werken, werkte hij als advocaat in een advocatenkantoor gespecialiseerd in procesvoering en de productaansprakelijkheidwet. In 1983 behaalde hij een J.D. aan de J. Reuben Clark Law School van Brigham Young University. Hij is lid van de Utah, Arizona, en Amerikaanse orde van advocaten en hij zat in de raad van bestuur van de Direct Selling Association. Lund oefende ook verschillende burgerlijke en religieuze leidinggevende functies uit en was onlangs nog voorzitter van het Stichtingsbestuur van Utah Valley University.

 

 

 

 

sandie

 

Sandie N. Tillotson
Oprichter, Executive Vice President

Sandie Neaman Tilltoson is een van de oprichters van Nu Skin Enterprises. In 1984 was Tillotson betrokken bij de oprichting van Nu Skin International door haar medewerking aan de ontwikkeling van de oorspronkelijke Nu Skin-productlijn en de uitwerking van het unieke, wereldwijde marketingplan van het bedrijf. Tot 2012 was Tillotson ook lid van de Raad van Bestuur van het bedrijf. Mede dankzij haar leiderschap groeide Nu Skin uit tot een solide, internationaal bedrijf dat in 52 landen actief is en een jaaromzet van meer dan $1 miljard boekt.  Reeds in 1993 riep het tijdschrift Working Woman Sandie Tillotson uit tot een van de 10 belangrijkste vrouwelijke ondernemers in de VS en in 2001 nam het tijdschrift Feminine Fortunes haar op als een van de 50 "Women of the New Millennium" samen met andere vrouwen als Katie Couric, Oprah Winfrey en Sandra Day O'Connor. In 2011 werd Tillotson erkend als een van de 30 Women to Watch door het tijdschrift Utah Business.

 

Tillotson is ook erg actief op het gebied van liefdadigheid. Ze is een beheerder van de Nu Skin "Force for Good Foundation", een particulier fonds dat opgericht werd om het leven van kinderen te verbeteren door hun hoop te geven op een leven zonder ziektes, analfabetisme en armoede. Tillotson is ook ondervoorzitster van "Seacology", een internationale non-profit milieuorganisatie die opkomt voor bedreigde dier- en plantensoorten, habitats en teelten op eilanden overal ter wereld. Ze behaalde een bachelor in de pedagogiek aan de Brigham Young University en gaf les op verschillende overheidsscholen in Utah.  Tillotson haalt veel voldoening uit haar vele rollen als zakenvrouw, filantroop en vooral moeder van haar vier kinderen en grootmoeder van haar zeven kleinkinderen.