Ben je er nog?

DOORGAAN

Het Pharmanex-verschil

Pharmanex® - een apart bedrijf voor een natuurlijke gezondheid

 

Het verschil is duidelijk: Pharmanex® bepaalt de industrienorm voor wetenschappelijke integriteit. Wetenschappers van Pharmanex® onderzoeken de natuurlijke, gezonde processen die plaatsvinden in het lichaam, en bepalen hoe voedingssupplementen deze functies kunnen bevorderen. Na weging van deze factoren worden uitsluitend veilig en doeltreffend bevonden bestanddelen voor het bevorderen van de gezondheid naar de volgende ontwikkelingsfase gebracht.

Zodra ze geselecteerd zijn, worden alle Pharmanex® ingrediënten onderworpen aan een strikt wetenschappelijk onderzoek, bekend als de 6S Quality Guarantee (kwaliteitsgarantie). Dit gepatenteerde productieproces - gebaseerd op selectie, sourcing, structuur, standaardisatie, veiligheid en onderbouwing - stelt Pharmanex® in staat om een voorbeeld voor kwaliteit en doeltreffendheid te zijn. Het bedrijf leeft de normen van Good Manufacturing Practices (GMP), gesteld door de Food and Drug Administration, voor dit soort producten op consistente wijze na.

Momenteel leiden ruim 75 vast aangeworven wetenschappers het onderzoeks- en ontwikkelingsteam van Pharmanex®. Deze wetenschappers nemen gepubliceerde klinische en wetenschappelijke onderzoeken door voor de identificatie van planten die mogelijk gezondheidsbevorderende eigenschappen hebben.

Het merk van Pharmanex® voor wetenschappelijk gebaseerde voedingssupplementen maakt deel uit van Nu Skin Enterprises, een mondiaal directe-verkoopbedrijf dat actief is op 48 markten over heel Azië, de Amerika's en Europa.