Itt vagy még?

FOLYTATÁS

Szállítás, kézbesítés és termékvisszaküldés

 

Szállítás, kézbesítés és termékvisszaküldés

 


Mikor kapom meg a rendelésemet?

 

  • A normál kézbesítés általában 3-6 munkanapot vesz igénybe, miután a rendelést továbbítottuk a szállításra.
  • Szerződtetett futárszolgálataink ünnepnapokon és hétvégén nem kézbesítenek. Ezek a napok nem számítanak bele a 3-6 munkanapos kiszállítási időtartamba.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

 

A kiszállítási díjakat a következőkben tekintheti meg:

Általános

 

Ország

HU

Típus

Kiszállítás otthoni átvétellel

Futár

GLS

 

 

Kiskereskedelmi kiszállítási díj

 

Normál kiszállítás

1486 Ft

Nettó 125,000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes

 

 

Brand Affiliate és Member kiszállítási díj

 

Normál kiszállítás

1486 Ft

Nettó 125,000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes

 

 

Várható kiszállítási idő napokban

 

Normál kiszállítás

3-6

 

 

Nyomonkövetés

 

Értesítés a kiszállítás előtt egy nappal lehetséges

SMS

 

 

Szállítási információk

 

Szombati szállítás

Nem

Vasárnapi szállítás

Nem

 

 

Nem tartózkodik otthon

 

Kézbesítési próbálkozások

2

Elhelyezés a szomszédoknál

Igen

Biztonságos helyen való elhelyezés

Nem

Átvételi ponton való leadás

Nem

Átvételi ponton való tárolás

Nem

Postaládában való elhelyezés

Nem


Hiányzik egy termék a rendelésemből. Mi a teendő?

 

Amennyiben hiányzik egy termék a rendeléséből:

 

  • Kérjük, ellenőrizze a teljes csomagot és annak tartalmát, majd hasonlítsa össze a termékeket a csomaglistával! Amennyiben Ön még mindig hiányolja a terméket, kérjük, azt jelezze a helyi Ügyfélszolgálat felé a rendelési számmal és a hiányzó termék nevével!
  • Amennyiben a csomagolás olyan mértékben sérülten érkezett, hogy a termék kieshetett belőle, kérjük, készítsen egy fényképet a csomagolásról, és küldje el azt a helyi Ügyfélszolgálat részére! Kérjük, az e-mailben tüntesse fel a rendelés számát és a hiányzó termékek listáját! Kérjük, tartsa meg a dobozt, hogy azt felvehesse a futár, és Ön leadhassa kártérítési igényét!

Hibás terméke(ke)t kaptam a megrendelésemmel. Mi a teendő?

 

Amennyiben Ön nem a megrendelt terméket kapta kézhez, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a helyi Ügyfélszolgálattal, és adja meg munkatársunknak a rendelés adatait, aki örömmel áll majd az Ön rendelkezésére.


Sérülten érkezett a rendelésem. Mi a teendő?


  • Amennyiben termékei sérülten érkeztek, készítsen róluk egy fényképet, és küldje azt el a helyi Ügyfélszolgálat részére! Kérjük, az e-mailben tüntesse fel a rendelés számát és a sérült termékek listáját!
  • Amennyiben nem csak a termékek, de a csomagolás is sérülten érkezett, együtt készítsen róluk egy fényképet, és küldje azt el a helyi Ügyfélszolgálat részére! Kérjük, az e-mailben tüntesse fel a rendelés számát és a sérült termékek listáját! Kérjük, tegye vissza az összes sérült terméket a dobozba, majd zárja le, hogy a futár egyszerűen átvehesse, és Ön jelezhesse kártérítési igényét!

Nem kaptam meg a rendelésemet. Hol találhatom meg?


  • Amennyiben Önt nem találja otthonában, a futár dönthet úgy, hogy csomagját a szomszédoknál hagyja, ha azt egy biztonságos alternatívaként ítéli meg. Kérjük, mielőtt felkeresné a helyi Ügyfélszolgálatot, beszéljen szomszédjaival, vagy lépjen kapcsolatba a futárszolgálattal!
  • A Rendelési előzmények menüpontban a nyomonkövetés linkre kattintva ellenőrizheti megrendelésének státuszát.
  • Amennyiben a nyomonkövetési információk szerint a rendelés kézbesítése megtörtént, ugyanakkor azt Ön nem találja, vagy esetleg úton van a raktárunk felé, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a helyi Ügyfélszolgálattal, hogy elintézzük rendelésének ismételt kiszállítását!

Hogyan követhetem figyelemmel a rendelésemet?

 

Rendelésed nyomon követéséhez kattints ide! Add meg a rendelési azonosítót és az irányítószámodat, hogy megtekinthesd az információkat!


Mi a vonatkozó visszafizetési irányelv?

 

Abban az esetben, ha Ön nem elégedett rendelésével, a vásárlástól számított 90 napon belül visszaküldheti ki nem bontott termékeit a Nu Skin számára, amennyiben azokat közvetlenül a vállalattól vásárolta. RMA (Kiskereskedelmi Áru Visszatérítési Engedély) szám és visszatérítési utasítások igényléséért, kérjük, lépjen kapcsolatba a helyi Ügyfélszolgálattal!

 

Kérjük, a termékeket a következő címre küldje vissza:

Nu Skin C/O GLS Hungary

HU-2351 Alsónémedi

GLS Európa u.2

Kérjük a feladónál mindig tüntesse fel az azonosítóját is.

 

 


Önök szolgáltatnak visszaküldési matricát?

 

Nem. A termékek visszaszolgáltatásának a költségei Önt terhelik, és szükséges, hogy nyomon követhető szállítási módot válasszon. Azon visszaküldött csomagok árát, amelyek a szállítás során elvesznek, nem áll módunkban visszatéríteni.


Melyek azok a termékek, amelyeket vissza lehet küldeni?

 

A vásárlás napjától számított 90 napon belül Ön visszaküldheti a fel nem bontott terméket. 


Hogyan küldhetek vissza egy terméket?

 

Amennyiben vissza szeretne küldeni egy nemkívánatos terméket, Önnek szüksége lesz egy RMA számra, amit a helyi Ügyfélszolgálattól igényelhet. A visszaküldési utasítások elküldéséhez, valamint az RMA (Kiskereskedelmi Áru Visszatérítési Engedély) szám létrehozásához szükségünk lesz az eredeti rendelési szám(ok)ra, és a rendelésszámonkénti visszaküldendő termékek listájára. Ezt az információt online, a Rendelési előzmények menüpontban találja.


Mennyi időt vesz igénybe az ár visszatérítése?

 

Amint raktárunk visszaigazolja a visszaszolgáltatott termékek beérkezését, visszatérítjük a termékek árát, amely 2-5 munkanapot vehet igénybe. Az átfutási idő bankjának feldolgozási idején is múlik.


Egy Brand Affiliate-en keresztül vásároltam termékeket. Milyen visszafizetési jogok vonatkoznak rám?

 

Az Brand Affiliate be kell tartania az átvételi elismervényben feltüntetett, az értékesítés lemondására vonatkozó helyi jogszabályokat. Ha a jogszabályok további jogosultságokat biztosítanak, ők vállalják, hogy megadják ezeket a jogosultságokat Önnek, mint kiskereskedelmi fogyasztónak. Ez azt jelenti, hogy kötelesek bármilyen okból és kérésre teljes körűen visszafizetni a vételárat az áfával és a szállítási költséggel együtt – ha alkalmazandó – a kiskereskedelmi fogyasztónak, a Nu Skin részéről bármiféle visszatérítés nélkül. Az egyetlen követelmény az, hogy Önnek, mint fogyasztónak az elismervényben feltüntetett lemondási időn belül kell kérnie a visszatérítést, és vissza kell küldenie a termék fel nem használt részét. A visszaküldött termékek árát az Ön kérelmének dátumától számított 14 napon belül kötelesek visszatéríteni.


 

Témakörök

 


 

Nem találja, amit keres?

 

Kapcsolat