Itt vagy még?

FOLYTATÁS

 

Szállítás, kézbesítés és termékvisszaküldés

 


Mennyibe kerül a kiszállítás?

 

The shipping costs are indicated below:

Típus Kiszállítás otthoni átvétellel
Futár GLS
 
Kiskereskedelmi kiszállítási díj
Normál kiszállítás 2000 Ft
115000 Ft feletti rendelés esetén*  Ingyenes
 
Brand Affiliate és Member kiszállítási díj
Normál kiszállítás 2000 Ft
115000 Ft feletti rendelés esetén*  Ingyenes
 
Várható kiszállítási idő napokban
Normál kiszállítás 3-6
 
Nyomonkövetés
Értesítés a kiszállítás előtt egy nappal lehetséges SMS
 
Szállítási információk
Szombati szállítás Nem
Vasárnapi szállítás Nem
 
Nem tartózkodik otthon
Kézbesítési próbálkozások 2
Elhelyezés a szomszédoknál Igen
Biztonságos helyen való elhelyezés Nem
Átvételi ponton való leadás Nem
Átvételi ponton való tárolás Nem
Postaládában való elhelyezés Nem

*A Vitameal adományra nem vonatkozik az ingyenes szállítási limit.


Hiányzik az egyik termék a rendelésemből, mit kell tennem?

 

Amennyiben hiányzik egy termék a rendeléséből:

 

  • Kérjül ellenőrizze a doboz tartalmát, amiben a termékek érkeztek, a szállítólevéllel együtt. Ha hiányzik egy vagy több termék, kérjük hívja a helyi ügyfélszolgálatot, adja meg a rendelési számot, és a termékek listáját, amely nem került kiszállításra.
  • Ha a doboz annyira sérült volt, hogy a termék kieshetett belőle, kérjük küldjön e-mailt a sérült dobozról a helyi ügyfélszolgálatnak. Kérjük a képpel együtt küldje el a rendelési számot, és a hiányzó termékek nevét. Kérjük a sérült dobozt tartsa meg a szállítónak, hogy felvehesse a kárigényeket.

Más termékeket kaptam, mit kell tennem?

 

Ha más termékeket kapott, azt javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a helyi ügyfélszolgálattal, és adja meg a részleteket az ügyfélszolgálatos munkatársnak, és ők intézkednek a továbbiakról.


Nem érkezett meg a csomagom, hogyan találom meg?

 

  • Elképzelhető, hogy a futár a szomszédnak adta át a csomagot, abban az esetben, ha Ön nem tartózkodott a megadott címen a kiszállítás idején. Kérjük kérdezze meg a szomszédait, mielőtt felhívja az ügyfélszolgálatot vagy a szállító céget.
  • A rendelését nyomonkövetheti az 'Előző megrendelések ' menüpontban, ahol a rendelési szám mellett, megtalálja a nyomonkövetési számot, melyre kattintva, a szállítócég oldalára irányítják Önt, és itt bővebb információt talál a csomag állapotáról.
  • Ha a nyomonkövetési szám alapján azt látja, hogy a csomagot kiszállították, de Ön mégsem kapta meg, vagy azt az információt találja, hogy a csomagot visszaküldték a feladónak, kérjük lépjen kapcsolatba a helyi ügyfélszolgálattal, és kérje a rendelése újbóli kiküldését.

Hogyan tudom nyomon követni a rendelésem?

 

Kattintson ide, hogy nyomon követhesse a rendelését. Egyszerűen adja meg a rendelési számot, és az irányítószámot, és megtalálja a keresett információkat.


Mi a vonatkozó visszafizetési irányelv?

 

Ha nem elégedett a termékekkel, a visszaküldés/ visszafizetési szabályzat, valamint az üzleti szabályzat szerint, visszaküldheti azokat, meghatározott időn belül, kizárólag bontalan formában, közvetlenül a Nu Skin címére, amennyiben a cégtől vásárolta azokat. Kérjük lépjen kapcsolatba a helyi ügyfélszolgálattal, és kérjen visszáru számot (RMA), és további információt a visszaküldés / visszafizetés menetéről. A visszafizetési irányelveket itt találja és az üzleti szabályzatot itt találja.

 

Kérjük, a termékeket a következő címre küldje vissza:

Nu Skin C/O GLS Hungary

HU-2351 Alsónémedi

GLS Európa u.2

Kérjük a feladónál mindig tüntesse fel az azonosítóját is.

 

 


Hogyan küldhetek vissza egy terméket?

 

Ahhoz, hogy bármely terméket visszküldje, ahhoz először kérjük lépjen kapcsolatba a helyi ügyfélszolgálattal, és a visszaküldendő termékekre kérjen egy visszáru számot (RMA). Ahhoz, hogy a visszáru számot (RMA) elkészíthessük, szükségünk lesz a rendelés számra, és a termékek nevére, melyeket szeretne visszaküldeni. A rendelési számot megtalálja az ‘Előző megrendelések’ menüpont alatt a webifókjában.


Mennyi időt vesz igénybe az ár visszatérítése?

 

Ha a raktárunk visszajelzést küld, hogy a termékek visszaérkeztek, a visszárus folyamatot lezárjuk, és 14 munkanapon belül visszafizetjük a termékek értékét. A visszafizetési idő bankfüggő.


A termékeket egy Brand Affiliate-en keresztül vásároltam meg, milyen visszafizetési jogok vonatkoznak rám?

 

A Brand Affiliate-nek be kell tartania az átvételi elismervényben feltüntetett, az értékesítés lemondására vonatkozó helyi jogszabályokat. Ha a jogszabályok további jogosultságokat biztosítanak, ők vállalják, hogy megadják ezeket a jogosultságokat Önnek, mint kiskereskedelmi fogyasztónak. Ez azt jelenti, hogy kötelesek bármilyen okból és kérésre teljes körűen visszafizetni a vételárat az áfával és a szállítási költséggel együtt – ha alkalmazandó – a kiskereskedelmi fogyasztónak, a Nu Skin részéről bármiféle visszatérítés nélkül. Az egyetlen követelmény az, hogy Önnek, mint fogyasztónak az elismervényen feltüntetett lemondási időn belül kell kérnie a visszatérítést, és vissza kell küldenie a kérdéses terméket. A visszaküldött termékek árát az Ön kérelmének dátumától számított 14 napon belül kötelesek visszatéríteni.


 

Témakörök

 


 

Nem találja, amit keres?

 

Kapcsolat