Itt vagy még?

FOLYTATÁS

ADR – Hűségprogram

 

ADR – AUTOMATIKUS SZÁLLÍTÁSI HŰSÉGPROGRAM

 

 

ADR törlése

 

 

ADR felülírás

 

 

ADR felfüggesztés

 

 

ADR termékpontok

 

 

Általános ADR-kérdések

 


Hogyan törölhetem az ADR-emet?

 

Online, az ADR kezelése felületen törölheted ADR-rendelésedet, amennyiben kiválasztod az ADR törlése opciót.


Van kezelési költség ADR törlése esetén?

 

Nem, nincs törlési költség.


Újraaktiválható az egyszer már törölt ADR?

 

Igen, ADR-ed újraaktiválható, ha korábban már törölted is. Korábban nyert termékpontjaidat ugyanakkor nem kapod vissza. Ám amennyiben a törléstől számított 30 napon belül értesíted a vállalatot és kérvényezed a törölt termékpontok visszaállítását, akkor a törölt pontok jóváírásra kerülnek. Amennyiben ezt elmulasztod, úgy a korábban szerzett termékpontjaid törlésre kerülnek, és újra kell kezdened: havi ADR-megrendeléseid 20%-át, míg kéthavi ADR-megrendeléseid 10%-át kapod vissza termékpontokként.


Hogyan aktiválhatom újra a törölt ADR-t?

 

A törölt ADR újraaktiválásáért lépj kapcsolatba a helyi Ügyfélszolgálattal! Ha az ADR törlését követő 30 napon belül telefonálsz, korábbi pontegyenlegedet ADR-azonosítód újraaktiválásakor visszakapod.


Mit jelent az ADR-rendelés felülírása?

 

A felülírás tulajdonképpen egy új ADR-rendelés, mely az aktuális hónapban felülírja a meglévő ADR-rendelést. Például: ha az ADR-rendelésed kiszállítása minden hónap 20-án történik, bejelentkezhetsz az interneten, ahol felülírhatod rendelésedet az adott hó 12-ére másik termék(ek)kel legalább 50 SV értékben a kedvezmény után (ha szeretnél jogosult lenni az összes ADR-rel járó előnyre), akár egy másik fizetési módot és másik címet is megadhatsz, amely az adott hónapra vonatkozó 20-i rendelést felülírja. Ugyanazokban a termékkedvezményekben és termékpontokban részesülsz, ahogy más esetben is. A rendszeres havi kiszállításod a következő hónapig felfüggesztésre kerül.


A felülírt rendelésre is vonatkozik a legalább 50 SV-s kedvezmény utáni követelmény?

 

Igen, az ADR-előnyök megtartásához a felülírás is legalább 50 SV értékű kell, hogy legyen a kedvezmény után.


Hány alkalommal eszközölhetek felülírást egy évben?

 

Havonta egyszer írhatod felül ADR-rendelésedet.


A felülírással állandósítom a rendelésemet?

 

Nem, a felülírás nem állandósítja tartósan a rendelésedet


Az ADR-rendelés felülírásával tartósan megváltoztatom a szállítási dátumot?

 

Nem, az ADR-rendelés felülírását követő hónapban az eredeti ADR-rendelés lép életbe az általad korábban kiválasztott szállítási dátummal.


Mit jelent az ADR felfüggesztése?

 

Az ADR-felfüggesztés alatt azt a hónapot értjük, amikor ADR-rendelésed egy megjelölt hónapban nem kerül kiszállításra.


Hogyan függeszthetem fel ADR-emet?

 

Az ADR felfüggesztéséhez fordulj a helyi Ügyfélszolgálathoz! A kiszállítási dátumot könnyedén megváltoztathatod, ám online nem áll módodban felfüggeszteni ADR-megrendelésedet.


Hány alkalommal lehetséges ADR-felfüggesztés egy évben?

 

Egy naptári évben legfeljebb három alkalommal/kiszállításkor függesztheted fel az ADR-rendelésedet.


Mi történik, ha egy évben háromnál több alkalommal szükséges felfüggesztenem ADR rendelésemet?

 

Elveszíted az ADR-tagságot, valamint megszűnik az összes ADR-kedvezményed.


Milyen hosszú időre vonatkozik az ADR-felfüggesztés?

 

Az ADR felfüggesztése 1 kézbesítés kihagyását jelenti. Ezt követően az ADR automatikusan visszaáll.


A termékpontjaim más országokban is beválthatók?

 

Nem, termékpontjaidat kizárólag abban az országban válthatod be, ahol azokat kaptad. Példa: Ha német ADR-rel rendelkezel, termékpontjaidat kizárólag Németországban válthatod be.


Ha visszaküldök egy terméket, akkor az érte kapott termékpontok levonásra kerülnek?

 

Igen, a termékek után kapott termékpontok levonásra kerülnek az összes termékpontodból.


Az ADR törlésével a termékpontokat is elvesztem?

 

Igen, annak a hónapnak a végén kerülnek törlésre, amelyikben az ADR törlése megtörtént.


Vannak olyan termékek, melyekért nem jár termékpont?

 

Igen, egyes termékekért nem járt termékpont, úgymint Nu Colour kiegészítők, akciós termékek és csomagok, valamint a legtöbb promóciós csomag (kivéve az ADR-csomagokat).


Létezik a termékpontok beváltására vonatkozó korlátozás?

 

Igen, kizárólag Nu Skin és Pharmanex termékekre válthatod be őket. Ez tehát kizárja a termékkollekciókat, kedvezményes termékeket és promóciós csomagokat, ADR-promóciós csomagokat, a Nourish the Children (Tápláld a Gyermekeket!) VitaMeal csomagokat és egyéb, termékpontokra nem beváltható termékeket.


A termékpontokkal beváltott termékekért is jár SV?

 

Nem, a termékpontokkal nyert termékekért nem jár SV.

Mikor kapom meg a termékpontjaimat?

 

Termékpontjaidat minden előző hónapban leadott vásárlást követő hónap első munkanapján kapod kézhez.


Termékpontjaimat beválthatom közvetlenül az ADR-rendelés leadása után?

 

Nem, termékpontjaidat minden előző hónapban leadott vásárlást követő hónap első munkanapján kapod kézhez. A pontok csak az azonosítóján történő megjelenést követően válthatók be.


Hogyan történik a termékpontok beváltása?

 

Beváltásuk történhet online az ADR-kezelőfelületen vagy szükség esetén e-mailben a helyi Ügyfélszolgálaton keresztül. A termékpontok kizárólag akkor válthatók be, ha a termék teljes összegét fedezik.


Hol tudom megnézni, hogy mennyi termékpont áll rendelkezésemre?

 

Megnézheted online vagy az Ügyfélszolgálat segítségével. Ugyanitt lehetőséged nyílik a rendelkezésre álló, a gyűjtött, a beváltott és a hamarosan lejáró termékpontjaid megtekintésére.


A termékpontok felhasználásakor kell adót és szállítási költséget fizetnem?

 

Nem, Európában és Oroszországban nem kell adót fizetni az ingyenes termékek után. Emellett szállítási költséget sem kell fizetni, amennyiben ingyenes termékeidet ADR-rendelésedhez vagy egyéb megrendeléshez csatolva kéred. Ha a megrendelés csak ingyenes termékeket tartalmaz, számolnod kell a szállítási költséggel.


A beváltott termékponttal vásárolt termék visszaküldhető?

 

Nem, a termékponttal vásárolt termékekre nem vállalunk pénzvisszafizetési garanciát.


Beválthatók a termékpontok az interneten?

 

Igen, beválthatod őket eseti rendeléskor vagy az ADR-ben. A termékpontok felhasználásakor nincs minimális SV-követelmény egyik rendelés során sem.


A felülírások hatással vannak a termékpontjaimra?

 

Nem, a felülírások nincsenek hatással termékpontjaidra. A felülírással továbbra is megkapod a termékpontjaidat, ahogy azt normál ADR-rendelés során megkapnád.


Egy terméket teljesen ki kell fizetni a termékpontokból, vagy fizethetek részben pontokkal, részben más fizetési eszközzel?

 

Nem, a termék teljes árát termékpontokból kell kifizetni.


Melyek az ADR-program által kínált főbb előnyök?

 

Amellett, hogy az interneten saját időbeosztásod szerint, egyénileg tudod kezelni ADR-edet, havi/kétheti rendszerességű rendeléseiddel ingyenes termékekre beváltható termékpontokhoz is juthatsz.


Milyen előnyöket kínál az ADR?

 

A rendelést minden hónapban az általad kiválasztott napon dolgozzuk fel (15-e kivételével 2-a és 24-e között), valamint a megvásárolt termékek után termékpontokban részesülsz, amelyeket a későbbiekben ingyenes termékekere válthatsz be. Kizárólag azon ADR-rendelésekért jár termékpont, melyben a kérdéses termékekre nem vonatkozik promóció, illetve kedvezmény.


Hogyan történik az ADR-re való feliratkozás?

 

Az online feliratkozáshoz kattints ide!


Vannak az ADR létrehozásának feltételei?

 

Nem, az ADR-fiók létrehozása nem kötött követelményekhez. Ugyanakkor a termékpontok gyűjtéséhez az ADR értéke legalább 50 SV értékű legyen a kedvezmények után! A minimális rendelési érték elérésének hiányában az ADR-rendelés egyszerűen rendszeres megrendeléssé válik az ADR előnyei nélkül.


Lehetséges egy ADR-megrendelés havonta többszöri kiszállítását kérni?

 

Nem, minden egyes ADR rendelés havonta egyszer kerül kiszállításra. Ugyanakkor egy Nu Skin-azonosítóhoz párhuzamosan több ADR-rendelés is tartozhat.


Létezik termékek rendelésére vonatkozó korlátozás az ADR-ben?

 

ADR-rendelésként bármely termékkollekciót, illetve a Nourish the Children® (Tápláld a Gyermekeket!) VitaMeal csomagot megrendelhetsz, ám további kedvezményben nem részesülsz utánuk. Ugyanakkor annak érdekében, hogy ADR-rendelésért termékpontokban részesülj, bármely, a Nu Skin és Pharmanex termékcsaládba tartozó terméket megrendelhetsz, melyek teljes SV-vel rendelkeznek.

Hogyan módosíthatom, illetve kezelhetem az ADR-emet?

 

Az ADR-edet online kezelheted. Az ADR kezelése opció a neved alatt található legördülő menüben található a képernyő jobb felső sarkában.


Meddig végezhetők változtatások az ADR-ben?

 

Azt javasoljuk, hogy a változtatásokat a feldolgozási dátum előtt legalább 5 munkanappal hajtsd végre, hogy változtatásaid feltétlenül megvalósuljanak (amennyiben a csoportos beszedési megbízás lehetséges a piacodon, és ezt az opciót választod, kérjük, lépj kapcsolatba a helyi Ügyfélszolgálattal az ADR változtatására vonatkozó pontos információért).


Kapok értesítést a rendelésem kiszállításának időpontjáról?

 

Igen, a megrendelés kiszállítása előtt 5 nappal e-mailben értesítünk. Rendelésed létrehozásáról szintén e-mailben küldünk visszaigazolást, valamint minden egyes ADR-megrendelés feladásáról e-mailben tájékoztatunk. Az e-mailben lévő információk alapján nyomon követheted a rendelésedet a kézbesítésig.


Hogyan fizethetem ki az ADR-rendelésemet?

 

ADR-rendelésedet kiegyenlítheted bankkártyával, illetve bármilyen általad választott módon, amely a piacodon elérhető.


Mi mindent lehet az interneten elintézni?

 

Megváltoztathatod a termékeket, a kiszállítás gyakoriságát, a fizetés módját (átutalás vagy bankkártyás fizetés), a címeket, felülírhatod a havi rendelést, és beválthatod a termékpontjaidat (további információért ld. a „Felülírások” részt). Kizárólag a felfüggesztett ADR-ek nem kezelhetők az interneten.


Mik az internetes ADR-létrehozás/-módosítás előnyei?

 

Az internetes ADR-létrehozás/módosítás előnyei: kedvezményes szállítás,* a változások pedig időveszteség nélkül, azonnal végrehajthatók.

 

*Némelyik piac/meghatározott régió nem részesül a kedvezményekben (Izland, Kanári-szigetek és a tengerentúli francia területek).


Mi a teendő, ha túl sok termékem gyűlik össze?

 

Ha azt tapasztalod, hogy felhalmozódnak a nálad lévő termékek, alakítsd át a rendelésedet az igényeidhez igazodva! Módosíthatod mind a termékeket, mind a kiszállítási dátumot.


Mi történik, ha készlethiány lép fel?

 

Amennyiben egy adott termékből készlethiány áll be, akkor a termék automatikusan eltávolításra kerül az ADR-ből, és amint ismét készleten van, automatikusan visszakerül.


Mi történik, ha a hitelkártyám elutasításra kerül az ADR-megrendelésem során?

 

Ne aggódj, ha a hitelkártyád elutasításra kerül, ismét megpróbáljuk feldolgozni a kifizetést. A harmadik sikertelen kísérlet után a rendelés törlésre kerül, de az ADR aktív marad.


 

Segítség és Témakörök

 


 

Nem találod, amit keresel?

 

Kapcsolat