Er du der stadig?

FORTSÆT

Bestilling og køb

 

Bestilling og køb

 


Mit betalingskort virker ikke

 

Hvis dit betalingskort ikke virker:

 

  • Sørg for, at der er nok penge på kortet.
  • Kontakt din bank og sørg for, at dit kort ikke er spærret for internationale transaktioner og transaktioner via internettet.
  • Det kan skyldes, at det indtastede kortnummer ikke er korrekt. Kontroller, at du har indtastet de korrekte informationer.
  • Hvis du oplever problemer med adgangskoden til enten Verified by VISA eller MasterCard SecureCode, skal du kontakte udbyderen af dit betalingskort, da Nu Skin ikke har adgang til informationer, som du har delt med disse tjenester.
  • Kontakt venligst din lokale kundeservice, hvis du stadig oplever problemer med at bestille. Husk at oplyse dit ID-nummer.

 


Hvilke betalingsformer accepteres?

 

Nu Skin accepterer: VISA, VISA Debit og MasterCard (enkeltordrer kan betales via bankoverførsel).

 


Hvordan annullerer jeg min ordre?

 

Hvis du ønsker at annullere din ordre, kan dette kun lade sig gøre ved at ringe til din lokale kundeservice inden for 10 minutter fra ordre er lagt. Vi anbefaler, at du undgår at sende anmodninger via e-mail.

 


Hvor kan jeg se min ordrehistorik?

 

Log ind på din konto, klik på dit navn og derefter ordrehistorik.


Hvordan modtager jeg fakturaer?

 

  • Af miljøhensyn sender Nu Skin ikke længere fakturaer ud med leveringer. Din faktura bliver sendt som PDF via e-mail sammen med din ordrebekræftelse.
  • Hvis du ønsker at modtage en fysisk faktura med din bestilling, bedes du kontakte din lokale kundeservice og anmode herom.
  • Hvis du står og mangler en kopi af en gammel faktura, kan du kontakte din lokale kundeservice med ordrenummeret på den pågældende faktura.

Hvordan lægger jeg en ordre i et andet land?

 

Kun brand affiliates kan bestille uden for deres eget land.


Hvordan tilføjer jeg produkter til min ordre?

 

Hvis du finder ud af, at du mangler at tilføje et produkt til din ordre, skal du ringe til din lokale kundeservice inden for 10 minutter, fra ordren er lagt. Vi anbefaler, at du undgår at sende anmodninger via e-mail.


Hvad betyder SV?

 

SV (salgsvolumen) er den månedlige pointværdi af de produkter og tjenesteydelser, du køber hos Nu Skin.


 

Supportemner

 


 

Kan du ikke finde det, du leder efter?

 

Kontakt os