Program

 

michael_linder_reversed

 

„Počas 2-dňového programu s inšpirujúcimi prednáškami, lákavými workshopmi a zaujímavými aktivitami budete mať možnosť zažiť Nu Skin ako nikdy predtým. Zistite, ako môžete sformovať váš obchod, využiť každú novú príležitosť a vytvoriť silnú organizáciu, ktorá vám dovolí stať sa súčasťou písania histórie. Pridajte sa k nám v Barcelone a nabite svoje batérie energiou, pretože cieľ Nu Skin 2.0 bol len začiatkom..."

- Mikael Linder- prezident pre Európu, Stredný východ a Afriku

 

 

Štvrtok 18. septembra
Začíname o 19:00 Force For Good Gala*
Piatok 19. septembra
08:00 - 21:00 Registrácia
08:00 - 19:00 Zážitky a vzdelávanie
08:00 - 18:00 Obchod so značkovými produktmi
12:00 - 13:30 "Workshop" o líderstve (Ruby+) *
15:00 - 17:00 Všeobecná sekcia (1. časť)
20:00 – 22:00 Uznanie na pódiu
Sobota 20. septembra
08:00 - 15:30 Registrácia
08:00 - 18:00 Zážitky a vzdelávanie
08:00 - 18:00 Obchod so značkovými produktmi
10:00 – 11:30 Workshop na tému „ageLOC produkty“
13:00 – 15:30 Všeobecná sekcia (2. časť)
15:30 – 18:00 Recepcia Hviezdov **

* Vstup na tieto aktivity je obmedzený v závislosti od zakúpených vstupeniek či odznakového titulu.
* * Len pre pozvaných

 

Kútik rečníkov

convention_speakers

 


Naši odborníci na produkty, obchod, regulačné prostredie, súlad s distribúciou budú mať kratšie sekcie mimo väčších stretnutí. Takto budete s nimi v bližšom kontakte a môže im dávať otázky. 

 

 

Kútik pre rozhovory zoči voči

convention_1-2-1

 


Nenechajte si ujsť osobné stretnutie so svojím Account manažérom. Môžete sa dozvedieť viac o Kompenzačnom pláne predaja, o rôznych obchodných motivačných ponukách  a o všetkom   čo vás  vždy  zaujímalo.

 

 

Produktová časť

ageLOC_Tru_Face_Essence_Ultra

 


Budete mať jedinečnú príležitosť skúsiť náš najnovší produkt ageLOC Tru Face Essence Ultra, ktorý uvedieme na trh v roku 2015.

 

 

scanner-jvi

 



Zažite jedinečnú chuť nápoja JVi & Umiestnite svoju dlaň na skener S3. Využite túto možnosť zistiť svoju hladinu karotenoidov a dozveďte sa, ako vám môžu tieto produkty pomôcť získať lepšie výsledky.

 

 

 

Force For Good Gala
 

FFGvenue

Chceli by ste byť súčasťou nezabudnuteľného grandiózneho večera, pričom robíte rozdiely v živote mnohých ľudí? V tom prípade sa pridajte k nám pri príležitosti Force For Good Gala večere v krásnej vile „Can Magi“.

Nádherná mestská časť Sant Cugat, patriaca Barcelone, dýcha archeologickú históriu Katalánie. Dovoľte, aby vás príroda rozmaznávala, avšak dovoľte, aby vaše srdce získali naši rečníci: Prostredníctvom tohto sponzorského večera zvýšime veľmi potrebné finančné prostriedky v záujme podporovania úžasných výsledkov, ktoré dosiahli zamestnanci Školy poľnohospodárstva pre nezávislosť rodín (SAFI) v Malawi.

Študenti druhého ročníka SAFI naďalej sa vzdelávajú vo svojich domovoch a zamestnanci SAFI ich pravidelne navštevujú, aby im v tom poskytli pomoc. Zlé cesty, ich dlhoročné a časté používanie si vybrali svoju daň na ich obmedzenom parkovisku.

Príspevky získané počas tichej aukcie, budú im priamo poskytnuté na nákup celkom nového auta a motocykla, ktorý vyžaduje menej paliva, a pomocou ktorého sa ľahšie dostanú aj na problematickejšie ďaleké miesta v teréne.

Poznámka: Počet miest je veľmi obmedzený! Obsaďte stôl už teraz >
 

 

Uznanie na pódiu

recognition-night


Buďte medzi hviezdami obchodného života a pridajte sa k nám pri udalosti uznania, ktorá bude obsahovať pozlátko a pôvab , ktorý si zaslúžite.

Všetci noví Ruby Exekutívi a Distribútori s vyššími titulmi budú uznaní na javisku. Pridajte sa k nim splnením nižšie uvedených kvalifikačných podmienok:

 

Uznaný titul Dátumy kvalifikácie
Nový Blue Diamond Exekutív Buďte platení ako Blue Diamond Exekutív do 1. mája 2014.
Nový Ruby až Diamond Exekutív Buďte platení za svoj nový odznakový titul do 1. júna 2014.