Är du kvar?

FORTSÄTT

Mediabevakning

Mediabevakning

Skannern i media

Även om det är Pharmanex® distributörers förtjänst att skannern nu är världsberömd, får det här revolutionerande verktyget fortfarande mycket uppmärksamhet – och respekt – på egen hand.


Priser

Nu Skin Enterprises tilldelades en 2005 American Business Award på den årliga ceremonin American Business Awards i New York den 6 juni 2005. Nu Skin Enterprises vann priset i kategorin Mest innovativa företag för Pharmanex® BioPhotonic Scanner. Priset delades ut som ett erkännande av skannern för Mest innovativa företag bland medtävlande med mer än 2 500 anställda, och  andra finalister var Oracle Corporation och PACCAR Inc. Förra årets vinnare i samma kategori var United Parcel Service (UPS). Nu Skin Enterprises erkändes bland andra toppföretag som AT&T, Procter & Gamble, Sprint och Intuit och var det enda direktförsäljningsföretag som fick en 2005 American Business Award.

Annonser


Skannern var med i en helsidesannons i USA Today den 6 oktober 2005, i samband med Nu Skin Enterprises världskonvent i Salt Lake City i Utah. Annonsen dök upp i uppskattningsvis 450 000 tidningar runtom i landet.