Regional Management

Conducerea regională

mikael-linder

Mikael Linder
Preşedinte, Europa, Orientul Mijlociu şi Africa


Mikael Linder s-a alăturat Nu Skin ca Manager General pentru Europa de Nord în 2001 şi a devenit Preşedinte pentru regiunea europeană în martie 2006. Înainte de a se alătura Nu Skin, el a dobândit experiență din diverse poziții de conducere în cadrul Oriflame, concentrându-se mai ales asupra stabilirii prezenței companiei în Asia, Africa și India.

 

El deține o diplomă de master în drept (LLM), pe care a obținut-o la Universitatea din Stockholm. El a studiat, de asemenea, drept comercial și corporativ la London School of Economics.

 

 

nick-jonhson

Nick Johnson

Vicepreşedinte Vânzări& şi Marketing, Europa, Orientul Mijlociu şi Africa

 

Nick Johnson s-a alăturat Nu Skin în 2007. Înainte de poziția actuală, pe care și-a asumat-o în 2016, Nick era Directorul General pentru America Latină. De când s-a alăturat companiei, a avut mai multe funcții, inclusiv Manager de Clienți, Manager de Vânzări, Director de Vânzări pentru piața din SUA, Director de Vânzări și Operațiuni pentru Israel și Africa de Sud și Vice Președinte de Vânzări pentru Europa de Vest, Orientul Mijlociu și Africa.

 

Nick a absolvit în 2005 la Brigham Young University obținând o dublă licențiere în                                             Artele în Științele Politice și în Limba Spaniolă.

 

benoit-depauw

Benoit De Pauw

Director Financiar, Europa, Orientul Mijlociu și Africa{ut2

 

Benoit De Pauw s-a alăturat Nu Skin în 2012 în poziția de Director Analiză de Planificare Financiară pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Înainte de a se alătura companiei, Benoit a deținut diferite poziții financiare la Delhaize Group, J.P.Morgan, Fortis Investment Management și PricewaterhouseCoopers.

 

Benoit deține o diplomă de Master în Inginerie Comercială de la Solvay Business School (Universitatea Bruxelles). Este Expert Contabil (ACCA)

 

 

bjorn-van-zijl

Björn Van Zeijl

Director Operațiuni, Europa, Orientul Mijlociu și Africa

 

Björn Van Zeijl s-a alăturat Nu Skin în 2007 pe poziția de Master Planner pentru Europa și de atunci a avut un rol critic în diferite poziții de conducere în timpul petrecut în companie. Înainte de a deveni Director de Operațiuni, în 2015, era Managerul de Aprovizionare EMEA, apoi Manager de Operațiuni EMEA.

 

Björn deține o diplomă de licență în comerț de la Universitatea de Științe Aplicate Zuyd, din Olanda. 

 

 

 

catherine-watlet

Catherine Watlet

Director de Resurse Umane, Europa, Orientul Mijlociu și Africa

 

Catherine Watlet a venit la Nu Skin în 2015 cu peste 15 ani de experiență ca expert Resurse Umane multilingv. Înainte de a se alătura companiei, a deținut poziții cu responsabilități mari în diferite industrii precum servicii, industria aerospațială și farmaceutică.

Catherine deține o diplomă de Master în Traduceri (Engleză și Germană).

 

 

 

 

Divider