Mai ești acolo?

CONTINUĂ

Regional Management

Conducerea regională

mikael-linder

Mikael Linder
Preşedinte, Europa, Orientul Mijlociu şi Africa


Mikael Linder s-a alăturat Nu Skin ca Manager General pentru Europa de Nord în 2001 şi a devenit Preşedinte pentru regiunea europeană în martie 2006. Înainte de a se alătura Nu Skin, el a dobândit experiență din diverse poziții de conducere în cadrul Oriflame, concentrându-se mai ales asupra stabilirii prezenței companiei în Asia, Africa și India.

 

El deține o diplomă de master în drept (LLM), pe care a obținut-o la Universitatea din Stockholm. El a studiat, de asemenea, drept comercial și corporativ la London School of Economics.


Michiel Sinot

 

Michiel Sinot 

Vicepreședinte Vânzări, Diretora de marketing, Europa, Orientul Mijlociu și Africa

 

Michiel Sinot s-a alăturat echipei Nu Skin în calitate de Vicepreședinte Vânzări pentru regiunea Europa de Vest, Africa de Sud și Israel în 2015 și a devenit Vicepreședinte Vânzări pentru întreaga regiune Europa, Orientul Mijlociu și Africa în ianuarie 2018.

 

Înainte de a se alătura echipei Nu Skin, Michiel a ocupat diverse funcții de conducere în cadrul companiei Herbalife, cu accent principal pe marketing și vânzăr.


bjorn-van-zijl

Björn Van Zeijl

Director Operațiuni, Europa, Orientul Mijlociu și Africa

 

Björn Van Zeijl s-a alăturat Nu Skin în 2007 pe poziția de Master Planner pentru Europa și de atunci a avut un rol critic în diferite poziții de conducere în timpul petrecut în companie. Înainte de a deveni Director de Operațiuni, în 2015, era Managerul de Aprovizionare EMEA, apoi Manager de Operațiuni EMEA.

 

Björn deține o diplomă de licență în comerț de la Universitatea de Științe Aplicate Zuyd, din Olanda. 


catherine-watlet

Catherine Watlet

Director de Resurse Umane, Europa, Orientul Mijlociu și Africa

 

Catherine Watlet a venit la Nu Skin în 2015 cu peste 15 ani de experiență ca expert Resurse Umane multilingv. Înainte de a se alătura companiei, a deținut poziții cu responsabilități mari în diferite industrii precum servicii, industria aerospațială și farmaceutică.

Catherine deține o diplomă de Master în Traduceri (Engleză și Germană).