Mai ești acolo?

CONTINUĂ

De ce să folosiți Scanerul BioPhotonic?

 

Este bazat pe știință și credibil.
 

Tehnologia Spectroscopiei Raman folosită de Scaner este o tehnologie care a câștigat Premiul Nobel, recunoscută de articole și studii științifice.

 

international-design-excellence-awards-2014

 

Scanerul S3 Pharmanex BioPhotonic a fost numit câștigătorul medaliei de bronz în anul 2014 de către International Design Excellence Awards (IDEA) - Premiile Internaționale de Excelență pentru Design. 


Testimoniale

Shiva-FR

„Dovediți că ceea ce spuneți este adevărat”
  

Nu plec niciodată fără Scanerul meu deoarece, pe măsură ce întâlnesc oameni și țin prezentări, toată lumea este mai dornică să încerce Scanerul. Comparat cu alte versiuni, Scanerul S3 poate fi purtat mai ușor, poate scana oameni fără cablu sau calibrare! Ultima scanare efectuată de mine a fost în tren! Un loc destul de neobișnuit, dar a fost atât de ușor!
 

Shiva -  Chiriaș al Scanerului din Franța


Marie-sales

„Este neinvaziv și inofensiv”   


În timpul scanării nu simțiți nimic. Plasați doar palma în fața luminii albastre emise și în timp de 30 de secunde obțineți Scorul Carotenoid al Pielii. Fără zgomot, fără a lăsa vreun semn pe mână și este total inofensiv corpului. Măsurarea efectuată de Scaner este rapidă și ușoară în timp ce vă dezvăluie scorul Scanerului.
 

Marie - Manager Senior de Vânzări Europa de Vest & Israel la Nu Skin Belgium


Jean-Christophe-CH

 

„Scanerul S3 este foarte simplu, ergonomic, mai rapid și mai ușor”  

Două elemente specifice ale Scanerului S3 sunt următoarele: este foarte simplu de folosit conectat la iPad mini și este foarte ergonomic. În plus, procesul de încălzire, scanare și completarea câmpului de informații este mai rapid. Este mai ușor de utilizat pentru clienți. Trimiterea rezultatelor scanării prin e-mail este foarte rapidă și cu respect pentru mediul înconjurător (nu necesită tipărire).
 

Jean-Christophe -  Chiriaș al Scanerului din Elveția

 

 


Scanner în fotografii

Scanner la Întâlnirile Nu STARt 2016

This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.

Știați că?

s3-scanner-new-colour-scale

 

Puteți re-scana o dată pe lună pentru a verifica evoluția Scorului SCS al dumneavoastră.

 

 

Puteți beneficia de programul Garanția de Returnare a Banilor, aflați mai multe >>>


Sunteți interesat(ă) să deveniți Operator de Scaner?

Pharmanex este proprietarul exclusiv al dispozitivul Scanerul BioPhotonic, deținând un brevet pentru acesta. Scanerul poate fi închiriat doar afiliaților independenți ai Nu Skin și nu poate fi vândut. Contactați Managerul Clienți local pentru a afla despre condițiile de închiriere a Scanerului sau, în mod alternativ, puteți vizita Biroul urmând pașii aceștia: CONSTRUIȚI- >Instrumente -> Scaner pentru a afla mai multe despre oportunitatea afacerii cu Scanerul.