Mai ești acolo?

CONTINUĂ

Funcționare dispozitiv

 

Sfaturile Nu Skin pentru a menține buna funcționare a dispozitivului.

 

 

  • Folosește LumiSpa numai cu ageLOC LumiSpa Activating Cleanser pentru a experimenta cele șapte beneficii fantastice LumiSpa de îngrijire a pielii.
  • Doar Activating Cleansers pot oferi vâscozitatea potrivită pentru a permite capului de silicon să alunece pe piele în cel mai blând mod.
  • Pune dispozitivul înapoi pe baza de încărcare atunci când este complet uscat (consultă pagina 10 a Manualului de utilizare pentru mai multe informații).

 

 

Cum folosesc ageLOC LumiSpa?

step1

Pasul 1

Umezește-ți fața cu apă caldă și aplică Activating Cleanser pe piele. Umezește capul de silicon și pornește dispozitivul.

step2

Pasul 2

Glisează dispozitivul pe față cu mișcări lente și largi. Nu freca sau apăsa prea tare. După 2 minute, dispozitivul se va opri.

step2

Pasul 3

Clătește-ți fața cu apă caldă. Curăță zona care ține capul de silicon. Șterge dispozitivul și capul de silicon sau clătește-le și lasă-le să se usuce.1. Dispozitivul meu nu pornește

 

Te rugăm să începi cu următoarele întrebări:

 

a. Cât de vechi este dispozitivul?

b. Dispozitivul a fost depozitat aproape descărcat pentru o perioadă lungă de timp? Te rugăm să consulți secțiunea Baterie și încărcare

c. Ai scăpat pe jos dispozitivul? Din păcate, acest lucru nu este acoperit de garanția ta

d. Se poate vedea o lumină gălbuie în partea de jos a dispozitivului? Aceasta înseamnă că bateria este descărcată și trebuie încărcată.

 

În cazul în care nu găsești o soluție în Manualul de utilizare, te rugăm să iei legătura cu serviciul clienți, ținând cont de informațiile de mai sus.


2. Dispozitivul meu trepidează sau se oprește în timpul utilizării

 

AgeLOC LumiSpa a fost conceput pentru a îmbunătăți experiența de curățare. Un mod în care face acest lucru este furnizarea de feedback în timpul utilizării. Dispozitivul se va opri la fiecare 30 de secunde pentru a te informa că este timpul să treci la următoarea secțiune a feței tale (pentru mai multe informații, consultă pagina 9 a Manualului de utilizare).

 

Dacă exfoliezi (mișcările circulare tind să aibă acest rezultat) sau apeși prea ferm, funcționarea dispozitivului se va întrerupe, iar acesta va vibra. Reia cu o atingere mai ușoară și/sau mișcări mai lente (pentru mai multe informații, consultă pagina 9 a Manualului de utilizare).

 

Asigurându-te că utilizezi o cantitate adecvată de Activating Cleanser poate ajuta, de asemenea, la o mai bună alunecare a capul de silicon pe piele.


3. ageLOC LumiSpa este zgomotos

 

Dispozitivul tu are un sunet distinct. Acest sunet ca o „pocnitură” este rezultatul mișcării oscilante rotative a capului de silicon și nu trebuie să te îngrijoreze.


4. Dispozitivul luminează intermitent în jurul butonului Pornit/Oprit și nu funcționează.

 

În această situație, urmează pașii de mai jos:

 

a. Apasă și ține apăsat butonul Pornit/Oprit până când luminile se sting.

b. Așază dispozitivul pe suportul de încărcare pentru a-l încărca și ține apăsat butonul din nou.

Dacă tot nu funcționează sau luminile clipesc din nou, dispozitivul nu mai funcționează, așadar te rugăm să completezi formularul de cerere de înlocuire.

d. Dacă auzi și vezi capul mișcându-se mult mai repede decât în mod normal, se oprește și apoi luminile din jurul butonului Pornit/Oprit clipesc din nou, te rugăm să completezi formularul de cerere de înlocuire.

 


5. Dispozitivul meu s-a oprit din funcționare

 

Te rugăm să începi cu următoarele întrebări:

 

a. Ai scăpat dispozitivul pe jos sau l-ai utilizat în mod incorect?

b. Prezintă semne de deteriorare, cum ar fi fisuri sau urme de lovituri?

Dispozitivul a fost depozitat aproape descărcat pentru o perioadă lungă de timp? (Consultă pagina 7 a Manualului de utilizare)

 

În cazul în care nu găsești o soluție în Manualul de utilizare, te rugăm să iei legătura cu serviciul clienți, ținând cont de informațiile de mai sus.


6. Dispozitivul meu se decolorează

 

Decolorarea poate apărea din mai multe motive. Te rugăm să începi cu următoarea listă de verificare:

 

a. Asigură-te că dispozitivul este curățat corect după fiecare utilizare.

b. Îndepărtează capul de silicon de pe dispozitiv. Clătește dispozitivul sub un jet de apă, apoi usucă-l cu un prosop. (consultă pagina 10 a Manualului de utilizare pentru mai multe informații).

c. Evită utilizarea produselor abrazive sau a produselor chimice dure. (Consultă Precauțiile de la pagina 2 a Manualului de utilizare).

d. Evită expunerea prelungită la lumina UV.


Alte subiecte de ajutor


 

Nu găsești ce cauți?

 

 

Formular de cerere de înlocuire a dispozitivului

 

Dacă nu ai găsit răspunsul la problema ta de mai sus, ai parcurs toți pașii de depanare și ai încercat chiar o "resetare hardware" așa cum este recomandat în videoclip, nu ezita să trimiți o cerere de înlocuire. Asigură-te că ai numărul de comandă precum și dispozitivul deteriorat la îndemână, pentru a verifica numărul de serie și codul lotului.

 

Clic aici pentru a completa formularul.

 

Contactează Asistență Clienți