Mai ești acolo?

CONTINUĂ

Baterie și încărcare

Baterie și încărcare

 

Sfaturile Nu Skin pentru a menține buna funcționare a dispozitivului.

 

  • Încarcă dispozitivul ori de câte ori observi o lumină gălbuie lângă partea de jos a mânerului.
  • Asigură-te că dispozitivul tău ageLOC LumiSpa și capul de silicon sunt COMPLET USCATE înainte de a le pune înapoi pe baza de încărcare.
  • Menține baza de încărcare și cablul într-un mediu uscat. Încarcă dispozitivul departe de zonele umede.
  • Asigură-te că ai mâinile uscate înainte de a manipula baza de încărcare și cablul.
  • Încarcă dispozitivul LumiSpa timp de 12 ore. Dacă este încărcat conform recomandărilor, un dispozitiv complet încărcat ar trebui să funcționeze timp de șapte până la zece zile.
  • Când scoți dispozitivul din baza de încărcare, fă acest lucru ridicându-l direct în sus pentru a evita deteriorarea bazei printr-o mișcare de înclinare.


1. Baza mea de încărcare nu este asamblată. Cum o asamblez?

 

LumiSpa este furnizat cu o bază de încărcare (care are și rol de suport), un cablu de alimentare și un ștecher. Pentru a asambla aceste piese, aliniază fișele ștecherului la adaptorul cablului de alimentare, apoi apasă ușor și uniform în timp ce rotești în sensul acelor de ceasornic pentru a-l bloca pe poziție. Atașați cablul de alimentare la baza de încărcare și apoi la priza de perete.

 

Există două tipuri de încărcătoare, tipul F și tipul R. Un dispozitiv de tip F poate fi utilizat numai cu un încărcător de tip F și invers.

 


2. Dispozitivul meu se încarcă, dar mânerul nu mai pulsează.

 

Când plasezi dispozitivul în baza de încărcare, luminile de pe mânerul ageLOC LumiSpa se vor aprinde pentru aproximativ 30 de secunde, iar butonul Pornit/Oprit va rămâne aprins. Apoi, butonul Pornit/Oprit va pulsa încet, indicând faptul că dispozitivul se încarcă. Acesta va rămâne aprins odată ce dispozitivul este complet încărcat. Consultă pagina 7 a Manualului de utilizare pentru mai multe informații.


3. Punctele de contact ale dispozitivului/suportului de încărcare își schimbă culoarea sau se corodează.

 

Punctele de contact de pe dispozitiv și/sau suportul de încărcare se pot coroda dacă se umezesc, chiar dacă sunt placate pentru a preveni acest lucru. Dispozitivul trebuie curățat cu apă și uscat complet înainte de a fi poziționat pe suport. Consultă pagina 10 a Manualului de utilizare pentru mai multe informații.

 

Dispozitivul trebuie curățat cu apă și uscat complet înainte de a fi poziționat pe baza de încărcare. În caz de coroziune, aceasta poate influența capacitatea de încărcare a dispozitivului. Depunerile pot fi îndepărtate folosind o perie de nailon, dar aceasta poate zgâria dispozitivul. Acest lucru trebuie raportat ca un defect.


4. Baza de încărcare s-a udat. Ce trebuie să fac?

 

Baza de încărcare nu este rezistentă la apă. Dacă se udă, scutur-o pentru a îndepărta cât mai multă apă posibil. Las-o la uscat timp de 24 de ore înainte de utilizare. După aceasta, este posibil să funcționeze.

 


5. Dispozitivul meu nu se încarcă sau nu rămâne încărcat.

 

Există mai multe motive posibile pentru acest lucru. Începe cu aceste întrebări posibile:

 

a. Cât de vechi este dispozitivul?

b. A fost depozitat aproape descărcat pentru o perioadă lungă de timp? (Consultă pagina 7 a Manualului de utilizare)

c. Ai scăpat dispozitivul pe jos sau l-ai utilizat în mod incorect? Din păcate, acest lucru nu este acoperit de garanția ta.

 

În cazul în care nu găsești o soluție în Manualul de utilizare, te rugăm să iei legătura cu serviciul clienți, ținând cont de informațiile de mai sus.


Alte subiecte de ajutor


 

Nu găsești ce cauți?

 

 

Formular de cerere de înlocuire a dispozitivului

 

Dacă nu ai găsit răspunsul la problema ta de mai sus, ai parcurs toți pașii de depanare și ai încercat chiar o "resetare hardware" așa cum este recomandat în videoclip, nu ezita să trimiți o cerere de înlocuire. Asigură-te că ai numărul de comandă precum și dispozitivul deteriorat la îndemână, pentru a verifica numărul de serie și codul lotului.

 

Clic aici pentru a completa formularul.

 

Contactează Asistență Clienți