Mai ești acolo?

CONTINUĂ
ageloc-logo

 

 

Diferenţa ageLOC

 

Dezvoltată de Nu Skin în colaborare cu cercetători de top, știința ageLOC au găsit în dispozitivele și produsele noastre cosmetice o abordare revoluționară care influențează modul în care pare că îmbătrânim.

 

 

 


Vânzările globale ageLOC din 2008

 

 

 

 

Pe toți ne preocupă îmbătrânirea

 

Pe măsură ce timpul trece, majoritatea dintre noi devenim tot mai preocupați de îmbătrânire.

 

Înțelegem că modul în care trăim influențează felul în care arătăm în timp ce îmbătrânim și știm că semnele vizibile ale îmbătrânirii pot genera îngrijorare. De aceea folosim știința noastră ageLOC pentru a crea produse concepute special pentru a adresa la sursă semnele vizibile ale îmbătrânirii, oferindu-vă VOUĂ puțin mai mult control asupra modului în care îmbătrâniți.

Descarcă Întrebări Frecvente ageLOC

 

 

 

De ce îmbătrânim?

 

Pentru a găsi răspunsul, Nu Skin duce știința anti-îmbătrânire la nivelul următor studiind profilul de expresie al genelor umane.

 

Colaborând cu unii dintre cei mai importanți cercetători din lume, oamenii de știință Nu Skin au identificat unele grupuri de gene responsabile pentru semnele vizibile ale îmbătrânirii; elementele super marker referitoare la vârstă (sau arSuperMarker, așa cum îi numim noi). Știința exclusivă ageLOC țintește aceste surse principale ale îmbătrânirii pentru a dezvolta produse care te ajută să arăți și să te simți mai tânăr(ă).

Descoperă produsele noastre ageLOC

 

 

 

Cum funcționează Știința

 

Această abordare unică și brevetată a științei îmbătrânirii se bazează pe descoperirea super-markerilor corelați vârstei sau - așa cum sunt denumiți de către Nu Skin - „arSuperMarkers”.

 

Identificarea acestor gene este doar primul pas - de asemenea, este important să înțelegem modul în care activitatea acestora poate avea un impact asupra expresiei genetice și în final piele cu aspect tânăr. Reechilibrarea acestui profil este un proces subtil. Nu este așa de simplu cum ar fi să le pornim sau să le oprim - este o chestiune de a reduce activitatea unora și de a intensifica activitatea altora. Știința ageLOC de la Nu Skin acționează pentru a atinge echilibrul perfect, creând noi oportunități pentru a susține pielea cu aspect tânăr.

 

 

 

Descoperă Produsele ageLOC

 

Știința știința ageLOC prezentă în dispozitivele și produsele noastre de înfrumusețare ajută la estomparea semnelor vizibile ale îmbătrânirii pielii.

 

 

 

Descoperă mai multe produse ageLOC

 

 

 

Vezi știința din spatele celorlalte produse ale noastre

 


 

Diferenţa Pharmanex


Descoperă Pharmanex

 

Nutricentials Bioadaptive Skincare.


Urmează în 2021


 

Abordarea Nu Skin față de știință


Descoperă Știința noastră