Mai ești acolo?

CONTINUĂ
nu-skin-science-banner

 

 

Începe cu Știința

 

Inovația și colaborarea au fost întotdeauna la baza a ceea ce facem. Se poate observa în calitatea produselor noastre și în modul în care lucrăm împreună: cercetători de renume, noi tehnologii revoluționare și parteneriate cu instituții științifice. Schimbăm ceea ce nu poate fi schimbat și transformăm lumea din jur treptat, cu un produs extraordinar sau cu o persoană uimitoare.

 

+75

OAMENI DE ȘTIINȚĂ INTERNI

 

2

CENTRE DE CERCETARE

 


 

 

Inovație

 

La Nu Skin nu credem în a nu face nimic. Nevoile clienților noștri se schimbă mereu, iar produsele noastre de înfrumusețare și wellness se modifică pentru a răspunde acestor nevoi.


Nu am fi unde suntem astăzi fără această încredere în inovație și nu există un exemplu mai bun decât știința noastră ageLOC. Această știință și tehnologie revoluționară anti-îmbătrânire a condus la crearea a unora dintre cele mai iubite produse și dispozitive și au schimbat industria pentru totdeauna.

Descoperă ageLOC

 

 

Centre de Cercetare și Laboratoare

 

Vrem să facem istorie la Nu Skin și nu putem face asta fără facilități de ultimă generație. Din fericire pentru noi, avem două astfel de facilități care ne ajută continuu să oferim soluții complexe de wellbeing și pentru îngrijirea pielii.


Centrul nostru de cercetare anti-îmbătrânire cu o suprafață de 2044 m2 reprezintă epicentrul inovației și al descoperirilor științifice continue. Localizat în orașul nostru natal, Provo, acest centru include 5 laboratoare de ultimă generație folosite pentru dezvoltarea și evaluarea produselor Nu Skin. Pe de altă parte în Fengxian, China, se găsește centru Greater China Innovation Park. Acest complex cu o suprafață de 1900 m2 găzduiește 6 laboratoare, precum 20 dintre cercetătorii noștri științifici. Aici sunt efectuate studii de cercetare și dezvoltare a produselor noastre Pharmanex, în special fazele de selecție, siguranță și fundamentare din cadrul Procesului nostru de asigurare a calității 6S.

 

 

Teste Clinice

 

Noi credem în calitatea produselor noastre mai mult decât oricine, dar nu ne așteptăm să ne credeți pe cuvânt.


Nu Skin solicită în mod regulat studii clinice profesionale efectuate de părți terțe pentru a demonstra eficiența produselor pentru îngrijirea pielii, cu rezultate vizibile pe paginile magazinelor noastre web individuale, acolo unde sunt disponibile.

 

 

Consiliul Ştiinţific Consultativ și
cercetători interni

 

Întotdeauna căutăm să colaborăm cu cele mai pasionate minți științifice. Produsele noastre sunt cercetate, testate și dezvoltate de către o echipă de peste 75 de cercetători interni în întreaga lume și conduși de Consiliul nostru Științific Consultativ.


Format din experții în diferite domenii, acest colectiv de gândire asigură perspective unice care ne ajută să inovăm și să oferim produse noi și interesante pe termen lung în viitor.

citiţi mai multe

 

 

 

Inofuziunea comunică mai clar fuziunea dintre știință, tehnologie și surse, permițându-ne astfel să creăm produse noi, esențiale pentru eliberarea adevăratului potențial al corpului tău.

 

Joe Chang
Chief Scientific Officer‘Inofuziunea comunică mai clar fuziunea dintre știință, tehnologie și surse, permițându-ne astfel să creăm produse noi, esențiale pentru eliberarea adevăratului potențial al corpului tău.’ 

Joe Chang
Chief Scientific Officer

 

 

 

 

 

Află mai multe despre știința din spatele produselor.

 


 

Diferenţa ageLOC


Află mai multe despre ageLOC

 

Diferenţa Pharmanex


Descoperă Pharmanex

 

Nutricentials Bioadaptive Skincare.


Urmează în 2021