Er du fortsatt der?

FORTSETT

Om Nu Skin

about-us-banner-image

Om
Nu Skin

 

Nu Skin er et verdensomspennende selskap for personlig pleie og velvære med et formål om at alle kunder skal se og føle seg yngre. Det får vi til takket være det brede spekteret av føresteklasses, prisvinnende produkter som inneholder det beste fra vitenskap, natur og teknologi.

 

 

~ 5000

ANSATTE

 

~ 50

LAND

 

+ 1M

KUNDER


 

<p><b>Historien vår</b></p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p style="padding: 0 10.0% 0; font-size: 16.0px; line-height: 1.5;">Fra den spede begynnelsen i Utah, USA, helt tilbake til 1984, har Nu Skin blitt en av verdens største selskaper innen direktesalg. Siden den gang har vi bevart kjerneverdiene som dette selskapet ble grunnlagt på. I mer enn 30 år har denne fornyende kraften og lidenskapen for å hjelpe andre drevet oss videre til nye høyder og vekket interessen blant tusenvis av likesinnede individer til å bli med på laget.</p>
<p>&nbsp;</p>
 

Historien vår

 

Fra den spede begynnelsen i Utah, USA, helt tilbake til 1984, har Nu Skin blitt en av verdens største selskaper innen direktesalg. Siden den gang har vi bevart kjerneverdiene som dette selskapet ble grunnlagt på. I mer enn 30 år har denne fornyende kraften og lidenskapen for å hjelpe andre drevet oss videre til nye høyder og vekket interessen blant tusenvis av likesinnede individer til å bli med på laget.

 

 

 

Møt hjernene bak

 

 
Nu Skin ble grunnlagt på familieverdier og en livsoppgave om å gjøre livene til andre mennesker bedre. Mer enn 30 år senere står de samme verdiene i sentrum for alt vi foretar oss.


Se nærmere på målene og verdiene våre

 

 

 

Direktesalg

 

Du er glad i produktene våre, men det trenger ikke bli slutten på reisen med Nu Skin. For mange av våre Brand Affiliates er det bare begynnelsen. Det gjelder om du bare vil dele favorittene med noen få venner eller ser for deg at du vil ta det et steg videre. Denne konkurransedyktige, fleksible og givende muligheten for direktesalg kan fungere for deg. Er du interessert? Finn ut mer om hvordan du blir en Nu Skin Brand Affiliate, og kom i gang så snart du er klar.

 

Se nærmere på denne muligheten

 

 


 

 

Finn ut mer om Nu Skin

 


 

Våre mål og verdier


Se hva som driver oss

 

Forskningen bak produktene


Se nærmere på forskningen

 

ageLOC-forskjellen


Mer informasjon om ageLOC