Er du fortsatt der?

FORTSETT
mission-banner-image

 

 

Våre mål og verdier

Våre mål og verdier er ikke bare i kjernen i det vi gjør, det er også hvem vi er. De ligger til grunn for vår dedikasjon om å skape en bedre verden i dag – for en enda bedre morgendag.

 

 

 

Våre målNu Skins mål er å være en global force for good, ved å styrke folk til å forbedre sine liv med innovative produkter, givende muligheter og en berikende kultur.


Se nærmere på muligheten

 

 

 

 

Vår visjon

 

 

 

 

Vi ønsker å bli verdens ledende selskap innen integrert skjønnhet og velvære, styrket av vår dynamiske plattform for muligheter for tilknyttede.

 

 

 

 

 

Våre verdier

 

ETISK

Vi forplikter oss til å opprettholde bransjens høyeste etiske standarder og følge de etiske retningslinjene fra den amerikanske interesseorganisasjonen for direktesalg, Direct Selling Association (DSA).

 

Som et langvarig medlem av DSA, forplikter vi oss til å opprettholde bransjens høyeste etiske standard, og følge de etiske retningslinjene fra DSA. Vi forplikter oss til å arbeide i samsvar med lover og regler i ethvert marked vi befinner oss i, og vi har implementert retningslinjer, videre opplæring og gjennomgang av samsvarsforhold for å styrke våre selgere i dette arbeidet.

Gå til siden for Overholdelse av regelverk

INNOVATIVT

Vitenskap, teknologi og leverandørstrategi er viktige deler av Nu Skins DNA og driver vårt konstante arbeid for forbedring gjennom innovasjon.

 

Det handler om innovasjon i alt vi gjør, fra banebrytende ageLOC science til prisvinnende apparater. Vi står ikke på stedet hvil. Det er derfor vi klarer å gjøre en forskjell med produktene våre. Vi har dette i bakhodet når vi tar i bruk den nyeste forskningen med den beste teknologien og bruker dette sammen med ingredienser av høyeste kvalitet i hele porteføljen vår. På den måten får vi de beste resultatene med vitenskapelig integritet godt ivaretatt og stor forbrukerappell i produkter som tar en hel verden av skjønnhet og velvære med storm.

Se nærmere på forskningen

OPTIMISTISK

Det ikke enkelt å ha som mål å forbedre andres liv. Vi har likevel tro på at vi kan få det til. Fordi vi har gode produkter, og vi tilbyr en givende forretningsmulighet.

 

Alt vi foretar oss er grunnfestet i troen på at vi virkelig kan gjøre en forskjell i livene til andre mennesker. Med mer enn 10 000 aktive Brand Affiliates bare i Europa og Afrika, ser vi det hver dag. Vi har troen på at våre Brand Affiliates kan få det til med vår hjelp. Vi tilbyr nemlig en konkurransedyktig, fleksibel og givende mulighet. Det gjelder uansett om de bare deler produktene eller tar denne muligheten videre.

Se nærmere på muligheten

REALISTISK

Vi vet at ingenting som er verdt noe kommer helt av seg selv, og de gode resultatene kommer ikke over natten.

 

Vi kommer aldri til å late som om forretningsmuligheten vår garanterer suksess. Som med alt annet, krever den hardt arbeid og stor innsatsvilje, og avhenger også av egenskaper som er unike for hver og en av oss. Det er derfor vi åpent deler et sammendrag av provisjon opptjent av våre selgere. Vi har likevel virkelig stor tro på at muligheten gir gode utsikter for å lykkes, og vi gjør alt vi kan for å bistå våre Brand Affiliates til å nå målene, hva enn de er.

BÆREKRAFTIGHET

Vi har tro på at personer, planeten og produktene har en stor verdi, og derfor står bærekraftige verdier høyt hos oss i dag for å sikre gode kilder for morgendagen.

 

Nu Skin har gitt et løfte om å bli enda mer bærekraftig, og det er et løfte vi tar seriøst. Dette gjelder for hva slags ingredienser vi henter inn, hvordan vi støtter urbefolkninger som inspirerer merkevaren vår Epoch eller overgangen til mer miljøvennlig emballasje. Vi iverksetter tiltak for en bærekraftig fremtid i Nu Skin. Det er fortsatt en lang vei å gå. Vi vet dette, men vi er fast bestemt på å komme i havn.

Dette er vårt løfte

MEDFØLENDE

«Du vil høste det du sår»

 

Vi gir tilbake. Det er slik vi er. Sånn har vi alltid vært. Sånn vil vi alltid være. Livsoppgaven til Nu Skin er å være en forkjemper for det gode over hele verden og forandre liv til det bedre. Det er kjernen i alt vi driver med. Vi styrker og løfter menneskene rundt oss, enten det er gjennom produktene, forretningsmuligheten eller hvordan vi hjelper dem som trenger det mest gjennom Nu Skin Force for Good Foundation eller Nourish the Children. Det finnes ikke noe mer givende enn det.

 

 

Mer informasjon om Force for Good