Er du fortsatt der?

FORTSETT

Bli en Nu Skin Brand Affiliate

 

 

REGISTRER DEG NÅ

 

HVA OM DU KUNNE STARTE DIN EGEN BEDRIFT AKKURAT NÅ?

 

 

Start din egen bedrift med vårt partnerprogram, som er enkelt å komme i gang med. Del eksklusive produkter som du selv elsker og bruker, skap livsvarige fellesskap og kontakter med likesinnede og gjør livet rikere med meningsfylte og givende opplevelser.

 

LÆR HVORDAN DU TJENER OPP

 

MER OM MULIGHETEN

 

 

 

*Kilde: Euromonitor International Limited; vilkår for fastsettelse av utpris (RSP); alle kanaler; 2017 til 2020. Skjønnhetssystemer er skjønnhetsapparater for hudpleie til hjemmebruk som er spesielt utvalgt eller anbefalt til bruk sammen med topiske forbruksvarer fra samme merkevare. Denne påstanden bekreftes i henhold til Euromonitors egne undersøkelser og metodologi utført i januar til mars 2021. Salg av skjønnhetsapparater for hudpleie til hjemmebruk omfatter salg av elektrisk ansiktsrens, som definert i Passport-databasen. Denne kategorien gjelder ikke apparater til hårpleie/hårfjerning, barbermaskiner til kroppen eller tannpleieapparater.

 

Se nærmere på forskningen

 

VÅRE BESTSELGENDE PRODUKTER

 

Se flere produkter

 

VÅRE BESTSELGENDE FORRETNINGSPAKKER

 

Se flere produkter

 

OPPDAG FORCE FOR GOOD

 


 

OMDØMME

 

 

Omdømme, integritet og åpen drift er helt avgjørende for å lykkes i vår virksomhet! Vi inviterer deg til å se nærmere på de mange firmaressursene og materiellet som vil hjelpe deg til å ta vare på vårt omdømme og øke tilliten i markedet.

 


 

OM NU SKIN

 

 

Etter 35 år i bransjen og mer enn 20 år på New York-børsen, har vi mye å dele. Finn ut mer om oss her.

 

Mer enn 1 million

Kunder

 

 

Mer enn 400

Priser

 

 

Mer enn 35

Land

 

 

Mer enn 20

År på New York-børsen

 

 

Mer enn 200

Produkter

 

 

FINN UT MER

 

 

LA OSS FÅ DEG I GANG I DAG!Noter din sponsors ID for å fortsette med opprettelse av en konto. Har du ingen sponsor enda? Da kan du kontakte vår kundeservice.REGISTRER DEG