Ben je er nog?

DOORGAAN
Build - en

 

BOUW EEN GROEP VAN KLANTEN EN BRAND AFFILIATES OP EN JE KUNT WEKELIJKS BUILDING BONUSSEN VERDIENEN VOOR DE VERKOPEN VAN JE HELE GROEP.

 

MEER INFO OVER BLOCKS

 

Er zijn twee soorten Blocks: Building Blocks en Sharing Blocks. Iedere Building Block vertegenwoordigt een Verkoopvolume van 500 punten afkomstig van jouw Consumentengroep. Sharing Blocks zijn Building Blocks, maar geven alleen de aankopen van je Persoonlijk Geregistreerde Klanten (Retailklanten en Members) en je Persoonlijk Geregistreerde Brand Affiliates (Brand Affiliates en Qualifying Brand Representatives) in je Consumentengroep weer, met uitzondering van Brand Representatives.

 

Image-1-nl

 

Blocks worden iedere kalendermaand weer op nul gezet. Het was dus nog nooit zo eenvoudig om je maandelijkse verkoopactiviteiten te volgen!

 

Om de wekelijkse Building Bonus te verdienen, moet je je als Brand Representative kwalificeren door de volgende drie stappen te volgen:

 

KWALIFICATIE

 

Image-2-nl

 

Zodra je de Kwalificatie voltooid hebt, ben je vanaf het begin van de volgende wekelijkse periode een Brand Representative. Je kunt dan beginnen met het verdienen van een wekelijkse Building Bonus, die begint bij 5% en kan oplopen tot 40% over de Commissionabele verkoopwaarde (Commissionable Sales Value, CSV) van de Productverkopen van je Consumentengroep. Om vervolgens een Brand Representative te blijven, moet je iedere maand 4 nieuwe Building Blocks voltooien (of tot 3 Flex Blocks gebruiken, zoals we hieronder verduidelijken).

 

FLEX BLOCKS

 

Image-3-nl

 

ALS BRAND REPRESENTATIVE VERDIEN JE DE BUILDING BONUS

 

HOE WERKT HET?

 

Building Blocks worden gebruikt om je vooruitgang en uitbetaling te helpen bepalen. De Building Blocks maken het in feite makkelijker en efficiënter voor jou en je Consumentengroep (jij en al je Retailklanten, Members, Brand Affiliates en Qualifying Brand Representatives) om je zakelijke activiteiten goed te begrijpen en te organiseren.

 

BUILDING BONUS

Verdien een schaalbonus die begint bij 5% van de commissionabele verkoopwaarde (CSV) van je eerste Building Block tot 40% voor je 16e Building Block en verder. Je wordt betaald over de commissionabele verkoopwaarde van ieder individueel Building Block. Iedere Building Block wordt uitbetaald tegen het percentage dat alleen aan die Building Block gekoppeld is, zoals weergegeven in de grafiek hieronder.

 

Image-4-nl

 

WEKELIJKS VERDIENEN

 

We berekenen je Building Bonus voor alle nieuwe, voltooide Building Blocks op basis van de verkopen op de 7e, 14e, 21e en laatste dag van elke kalendermaand. Je Bonus zal over het algemeen binnen 1 werkdag in je Volumes & Genealogie-account worden weergegeven en vervolgens automatisch wekelijks worden overgemaakt naar je geregistreerde financiële instelling, tenzij je er expliciet voor kiest om de Building Bonus maandelijks uitbetaald te krijgen, in welk geval de Building Bonus wekelijks zal worden verdiend en maandelijks zal worden uitbetaald. Om uitgesloten te worden van de wekelijkse Bonusbetaling en altijd maandelijks te worden uitbetaald, log je in in Volumes & Genealogie en pas je de instellingen aan op het tabblad Commissies.

 

OVERZICHT VAN DE WEKELIJKSE BUILDING BONUSSEN

 

Image-5-nl

 

BONUSSEN WORDEN DOORGAANS OP DE 8e, 15e, 22e, EN DE 1e VAN DE VOLGENDE MAAND BEREKEND (UTC -7)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Frankrijk: “Registreren” verwijst naar het persoonlijk inschrijven van Retailklanten, Members en Brand Affiliates bij Nu Skin, zoals toegestaan volgens je VDI-status.