Regional Management

Regionaal Management

mikael-linder

Mikael Linder
President, Europa, Midden-Oosten en Afrika


Mikael Linder begon in 2001 bij Nu Skin als Nordic General Manager en werd in maart 2006 gepromoveerd tot President van de Europese Regio. Voordat Mikael in dienst trad bij Nu Skin, deed hij praktische ervaring op in diverse managementfuncties bij Oriflame, waar hij zich vooral focuste op de versterking van de aanwezigheid van het bedrijf in Azië, Afrika en India.

 

Hij behaalde een masterdiploma rechten aan de universiteit van Stockholm. Hij heeft ook handels- en vennootschapsrecht gestudeerd aan de London School of Economics.

 

 

nick-jonhson

Nick Johnson

Vice President of Sales & Marketing, Europa, Midden-Oosten en Afrika

 

Nick Johnson trad in 2007 in dienst bij Nu Skin. Voordat hij in 2016 zijn huidige functie opnam, was Nick General Manager voor Latijns-Amerika. Sinds hij in dienst trad bij het bedrijf, heeft hij tal van functies bekleed, waaronder Account Manager, Sales Manager, Director of Sales voor de V.S., Director of Sales and Operations voor Israël en Zuid-Afrika en Vice President of Sales voor West-Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

 

Nick studeerde in 2005 af aan de Brigham Young University met twee bachelordiploma's in                                             politieke wetenschappen en Spaans.

 

benoit-depauw

Benoit De Pauw

Finance Director, Europa, Midden-Oosten en Afrika

 

Benoit De Pauw begon in 2012 bij Nu Skin als Financial Planning & Analysis Director voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Voordat hij in dienst trad bij Nu Skin, bekleedde Benoit verschillende financiële functies bij Delhaize Group, J.P.Morgan, Fortis Investment Management en PricewaterhouseCoopers.

 

Benoit behaalde een masterdiploma handelsingenieur aan Solvay Business School (Universiteit Brussel). Hij is een erkend boekhouder van de Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).

 

 

bjorn-van-zijl

Björn Van Zeijl

Operations Director, Europa, Midden-Oosten en Afrika

 

Björn Van Zeijl begon in 2007 bij Nu Skin als Master Planner Europe en vervulde sindsdien een belangrijke rol in diverse managementfuncties in het bedrijf. Voordat hij in 2015 Director of Operations werd, was hij Supply Chain Manager EMEA en nadien Operations Manager EMEA.

 

Björn behaalde een bachelordiploma handel aan de Zuyd Hogeschool in Nederland. 

 

 

 

catherine-watlet

Catherine Watlet

Human Resources Director, Europa, Midden-Oosten en Afrika

 

Catherine Watlet begon in 2015 bij Nu Skin met meer dan vijftien jaar ervaring als meertalige experte in human resources. Voordat ze in dienst trad bij Nu Skin, bekleedde ze functies met toenemende verantwoordelijkheden in diverse sectoren, zoals dienstverlening, lucht- en ruimtevaart en farmaceutica.

Catherine behaalde een masterdiploma in het vertalen (Engels en Duits).

 

 

 

 

Divider