Ben je er nog?

DOORGAAN

Regionaal Management

mikael-linder

Mikael Linder
President, Europa, Midden-Oosten en Afrika


Mikael Linder begon in 2001 bij Nu Skin als Nordic General Manager en werd in maart 2006 gepromoveerd tot President van de Europese Regio. Voordat Mikael bij Nu Skin in dienst trad, deed hij praktische ervaring op in diverse managementfuncties bij Oriflame, waar hij zich vooral focuste op de versterking van de aanwezigheid van het bedrijf in Azië, Afrika en India.

 

Hij behaalde een masterdiploma rechten aan de universiteit van Stockholm. Hij heeft ook handels- en vennootschapsrecht gestudeerd aan de London School of Economics.


Michiel Sinot

Michiel Sinot
Vice President Sales, Marketing Director, Europe, Middle East and Africa

Michiel Sinot werd in 2015 aangeworven als Vice President Sales voor de regio West- en Centraal-Europa, Zuid-Afrika en Israël bij Nu Skin. In januari 2018 werd hij gepromoveerd tot Vice President Sales voor de hele regio Europa, Midden-Oosten en Afrika.

Voordat Michiel in dienst trad bij Nu Skin, deed hij ervaring op in diverse managementfuncties bij Herbalife, waar hij zich vooral focuste op verkoop en marketing.


bjorn-van-zijl

Björn Van Zeijl

Operations Director,Europa, Midden-Oosten en Afrika

 

Björn Van Zeijl begon in 2007 bij Nu Skin als Master Planner Europe en vervulde sindsdien een belangrijke rol in diverse managementfuncties in het bedrijf. Voordat hij in 2015 Director of Operations werd, was hij Supply Chain Manager EMEA en Operations Manager EMEA.

 

Björn behaalde een bachelordiploma handel aan de Zuyd Hogeschool in Nederland.  

 


catherine-watlet

Catherine Watlet

Human Resources Director, Europa, Midden-Oosten en Afrika

 

Catherine Watlet begon in 2015 bij Nu Skin na meer dan vijftien jaar ervaring opgedaan te hebben als meertalige hr-experte. Voordat ze bij Nu Skin in dienst trad, bekleedde ze functies met toenemende verantwoordelijkheden in diverse sectoren, zoals dienstverlening, lucht- en ruimtevaart en farmaceutica.

Catherine behaalde een masterdiploma in het vertalen (Engels en Duits).