Ben je er nog?

DOORGAAN

Nu Skin sluit met zijn ageLOC® antiverouderingsonderzoek een uitstekend jaar af

ageLOC® Anti-Aging Research

ns_year_ageloc

PROVO, Utah, 21 februari 2012 /PRNewswire/ --Nu Skin Enterprises Inc., (NYSE: NUS - News) maakte vandaag bekend dat 2011 opnieuw een uitstekend jaar was voor zijn ageLOC® onderzoek. Het afgelopen jaar voerde Nu Skin® zijn antiverouderingsonderzoek op met meer dan 30 wetenschappelijke presentaties, posters en artikels op verschillende gerenommeerde conferenties en symposia overal ter wereld. Daarnaast boekte het bedrijf heel wat vooruitgang dankzij de overname van LifeGen Technologies en diens database op basis van meer dan 30 jaar genetisch antiverouderingsonderzoek.

 

"2011 was een uitzonderlijk jaar voor ons. We hebben ons baanbrekende genetische antiverouderingsonderzoek met ageLOC® voortgezet, dat nieuwe inzichten oplevert in de genetische oorzaken van veroudering en waarmee we meer mensen zullen kunnen helpen om langer jonger te leven, "zegt dr. Joe Chang, Chief Scientific Officer bij Nu Skin®. "Overal ter wereld hebben we ons onderzoek voorgesteld en we zijn tevreden met de positieve reacties die we kregen uit de wetenschappelijke sector. Wanneer we naar 2012 kijken, geloven we dat het beste nog moet komen voor onze ageLOC®-wetenschap.

 

In 2011 waren de wetenschappelijke presentaties van het bedrijf gericht op de ageLOC® -wetenschap waarmee Nu Skin® unieke groepen van genen kan identificeren die specifiek zijn voor het verouderingsproces (Clusters Jeugdgenen of CJG's genoemd) en die het verouderingsproces beïnvloeden, en waarmee Nu Skin deze groepen van genen vervolgens kan aanpakken en resetten naar jeugdigere activiteitenpatronen. Dit recente wetenschappelijke onderzoek werd toegepast op de laatste productlancering van Nu Skin®, waaronder ageLOC® R2 (R-squared) en ageLOC® Galvanic Body Spa.

 

De wetenschappelijke hoogtepunten van 2011 zijn:

 

Overname van LifeGen Technologies, LLC

Met de overname van LifeGen Technologies gelooft Nu Skin® nu een van de grootste databases in antiveroudering ter wereld te bezitten en heeft het onbeperkt toegang tot de wetenschappelijke gegevens en bevindingen van LifeGen van de afgelopen 30 jaar. Nu Skin® voert zijn genetische antiverouderingsonderzoek op dat nieuwe inzichten blijft opleveren voor de ontwikkeling van producten. Het bedrijf ondervindt nu al de positieve impact van deze database in de toepassing van deze nieuwe inzichten op producten die ontwikkeld worden voor 2013, waaronder oplossingen voor gewichtscontrole en verjonging.

 

ageLOC®-onderzoek naar inwendige veroudering

Dr. Mark Barlett, Vice-President Global Research & Development voor de Pharmanex®-voedingsproducten van Nu Skin®, stelde samen met zijn team verschillende belangrijke bevindingen voor tijdens internationaal gerenommeerde conferenties. Een van de hoogtepunten was toen hij uitgenodigd werd als spreker op de tweede Internationale Conferentie over Stressveroorzakende Omgevingsfactoren in de Biologie en Geneeskunde. Nu Skin® stelde op de conferentie bevindingen over diverse thema's voor, waaronder "een unieke voedingsformule om de cellulaire bescherming en zuivering te bevorderen door inductie van ARE/Fase II-ontgiftingsmanieren met Nrf2" en "een unieke mix van natuurlijke bestanddelen met het vermogen om zich te verzetten tegen leeftijdgerelateerde veranderingen in de genexpressie die verband houden met de ontregeling van de verwijdering van cellulaire restjes, cellulaire ontgifting, antioxidatieve bescherming en de ontstekingsbalans."

Daarnaast hebben Pharmanex® -voedingswetenschappers op de Voedings- en Gezondheidsconferentie van het Linus Pauling Institute eveneens "een systematische aanpak voorgesteld om natuurlijke ingrediënten te beoordelen en te rangschikken op basis van hun vermogen om zich te verzetten tegen leeftijdgerelateerde veranderingen in de genexpressie."

 

ageLOC® -onderzoek naar de huid

Onder leiding van dr. Helen Knaggs, Vice-President Global Research & Development voor de persoonlijke verzorgingsproducten van Nu Skin®, heeft het onderzoeks- en ontwikkelingsteam van Nu Skin® in 2011 verschillende opmerkelijke bevindingen voorgesteld. Tijdens een mondelinge presentatie op de vierde Internationale Conferentie en Tentoonstelling voor Nutraceuticals en Functionele Voedingsmiddelen (november 2011) werd het effect van equol op de genexpressie in de menselijke huid en de eiwitsynthese aangetoond. Bovendien werden verschillende wetenschappelijke artikels gepubliceerd, waaronder één in Dermatologic Surgery (december 2011) over een voorbereidend onderzoek om het verband te bepalen tussen vastgestelde gezichtshuidveroudering en plasma-isoprostaangehaltes bij Japanse vrouwen van middelbare leeftijd, en in het International Journal of Cosmetic Science (februari 2011) waarin aangetoond werd hoe functionele CJG's gereguleerd kunnen worden om een jeugdiger genexpressieprofiel te verkrijgen.

 

Nieuwe patenten voor ageLOC® Galvanic Body Spa™

In het kader van de ontwikkeling van de ageLOC®-wetenschap werden patenten toegekend of aangevraagd om de bedrijfseigen gegevens en technologie verder te beschermen die Nu Skin® gebruikt om ageLOC®-producten te creëren. Het onlangs gelanceerde ageLOC® Galvanic Body Spa systeem van Nu Skin® maakt gebruik van gepatenteerde, zichzelf aanpassende galvanische stroom met een pulserende technologie waarop een patent aangevraagd is, om de aanwezigheid van vet en cellulitis te verminderen en bijgevolg de armen, buik, billen en dijen slanker, gladder en steviger te doen ogen.

 

Over Nu Skin Enterprises, Inc.

Nu Skin Enterprises, Inc. bewijst zijn traditie van innovatie met een veelomvattend productaanbod tegen veroudering, onafhankelijke zakelijke mogelijkheden en initiatieven voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. De wetenschappelijke leidersrol die het bedrijf op het gebied van huidverzorging en voeding vervult, maakte van Nu Skin® een toonaangevende antiverouderingsbedrijf. Het beste bewijs hiervan is de unieke ageLOC® wetenschap die veroudering bij de bron aanpakt. De antiverouderingsproducten van het bedrijf omvatten het nieuwe ageLOC® productassortiment met het voedingssupplement ageLOC® R2 (R-squared), het ageLOC® Galvanic Spa System® II, de ageLOC® Galvanic Body Spa en het dagelijkse huidverzorgingssysteem ageLOC® Transformation. Als mondiaal directe verkoopbedrijf is Nu Skin® wereldwijd actief op 48 markten met meer dan 830.000 onafhankelijke distributeurs. Nu Skin® wordt openbaar verhandeld op de beurs van New York onder het symbool"NUS." Meer informatie op http://www.nuskin.com.