Er du der stadig?

FORTSÆT

Mediedækning

Mediedækning

Scanneren i medierne

Selvom det er Pharmanex® distributørernes job at promovere scanneren, høster dette revolutionerende værktøj også masser af opmærksomhed - og anerkendelse - ved egen kraft.

 

Priser

Nu Skin Enterprises modtog en American Business Award i 2005 ved den årlige uddeling af American Business Awards i New York den 6. juni 2005. Nu Skin Enterprises vandt prisen i kategorien for den mest innovative virksomhed med Pharmanex® BioPhotonic Scanner. Prisen blev tildelt som en anerkendelse af scanneren til den mest innovative virksomhed mellem deltagere med mere end 2.500 medarbejdere. Andre finalister omfattede Oracle Corporation og PACCAR Inc. Sidste års vinder af denne kategori var UPS (United Parcel Service). Nu Skin Enterprises modtog en pris på linje med andre førende virksomheder, såsom AT&T, Procter & Gamble, Sprint og Intuit og var den eneste virksomhed inden for direkte salg, der modtog en American Business Award i 2005.

Annoncer


Scanneren var at finde i en helsideannonce i USA Today den 6. oktober 2005 sammen med Nu Skin Enterprises globale konference, som blev afholdt i Salt Lake City, Utah. Annoncen var at finde i ca. 450.000 eksemplarer landet rundt.