GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK


általános információ

 

Mit jelent az LTO (korlátozott idejű ajánlat) Platform?

Amikor új terméket vezetünk be, és honlapunkra megnövekedett számú látogatót várunk, ahelyett, hogy a nuskin.com-ot terhelnénk, az új termékoldalt korlátozott ideig az LTO platformra helyezzük.


Mettől meddig tart az ageLOC® LumiSpa™ Midnight Exclusive Edition Nu Skin LIVE ajánlata?

A Nu Skin LIVE 2018. október 6-án indul az LTO platformon, és minden vásárlás esetében ingyenes szállítást biztosít. Az ajánlat 2018. október 6-án 12:45-kor (CEST) kezdődik és 23:59-ig (CEST), illetve a készlet erejéig tart.


Egyszerre több ageLOC® LumiSpa™ Midnight Exclusive Editiont is rendelhetek?

Igen, nincs azonosítónkénti korlátozás.


rendelés

 

Mennyi időbe telik a megrendelésem feldolgozása?

Az ageLOC® LumiSpa™ Midnight Exclusive Edition iránti kereslet várhatóan igen magas lesz. Kérjük, hagyjon egy óra feldolgozási időt!


Miért kapok egy referenciaszámot és egy rendelési számot?

A referenciaszámot akkor generálja a rendszer, amikor leadta rendelését, és segítségével nyomon követheti annak állapotát. A rendelési számot akkor generálja a rendszer, amikor megrendelését feldolgoztuk, és segítségével szintén nyomon követheti azt.


Mit tegyek, ha más számára szeretnék terméket vásárolni?

Ha az ageLOC® LumiSpa™ Midnight Exclusive Edition csomagot egy másik Üzletépítő nevében, vagy egy másik személy bankkártyáját használva rendeli meg, akkor a megrendelés leadását megelőzően be kell szereznie egy kitöltött és érvényes aláírással ellátott  Termékmegrendelés/hitelkártya engedélyezési nyomtatványt az adott Üzletépítőtől vagy kártyatulajdonostól.


FIZETÉS

Milyen módon fizethetek a rendelésemért?

Kizárólag bankkártyás (MasterCard és VISA) fizetést áll módunkban elfogadni.


Hogyan akadályozhatom meg, hogy a bankom elutasítsa a fizetést?

Tájékozódjon vásárlási hitelkeretéről, valamint gondoskodjon arról, hogy a vásárlás összege ne haladja meg a limitet! Amennyiben bizonytalan a hitelkeret mértékét illetően vagy kibővítené azt, forduljon a bankkártyát kibocsátó intézményhez a bankkártya hátoldalán megadott telefonszámon! Bizonyosodjon meg róla, hogy a webes vásárlási keret megfelelő mértékű! Segíthet, ha előre tájékoztatja bankját, hogy egy bizonyos napon nagy összegű Nu Skin vásárlást óhajt eszközölni.


Amennyiben a bankkártyámat elutasították, később orvosolhatom a problémát?

Az elutasított bankkártyás megrendeléseket a rendszer automatikusan törli. Kérjük, adjon le új megrendelést egy érvényes bankkártyával! A kártya elutasításának kiküszöbölése érdekében ellenőrizze a bankkártyáján beállított limitet, illetve győződjön meg arról, hogy a vásárlás összege nem haladja azt meg! Amennyiben bizonytalan a hitelkeret mértékéről vagy kibővítené azt, forduljon a bankkártyát kibocsátó intézményhez a bankkártya hátoldalán megadott telefonszámon! Bizonyosodjon meg róla, hogy a webes vásárlási keret megfelelő mértékű! Segíthet, ha előre tájékoztatja bankját, hogy egy bizonyos napon nagy összegű Nu Skin vásárlást óhajt eszközölni.


szállítás

 

Mikor lesz kiszállítva a megrendelésem?

A nagy mennyiségű rendelés miatt előfordulhat, hogy hosszabb kiszállítási időre kell számítani. A megrendelések kiszállítása díjtalan!


A szállítás útnak indítását követően is nyomon tudom követni a megrendelésemet?

Amennyiben a szállító cég lehetővé teszi a nyomon követést, úgy ez az információ is megjelenik a megrendelés állapotának oldalán. Automatikus e-mailben küldjük el a csomag nyomon követési számát és a szállító cég honlapjának linkjét.