Tamryn Fox

Tamryn Fox

scs_tamryn_IW

Min man och jag beslöt att jag skulle lämna mitt jobb inom företagsförsäljning och bli hemmafru. Jag var hemma i två år. Visserligen älskade jag varje minut av att vara hemma med mina två flickor men det var ändå något som fattades. Då jag är ambitiös och obeorende började jag bli frustrerad och osäker. Jag hade förlorat mitt ekonomiska oberoende och kände skuld för att jag inte bidrog till min familjs framtid.

Vid det här laget hade jag två val: antingen kunde jag gå tillbaka till mitt jobb och få väldigt lite tid över till familjen, eller chansa med Nu Skin, som jag hört talas om. Jag som alltid hade drömt om att kunna arbeta hemma! Min man var skeptisk men stöttade mig när jag valde det senare alternativet.

 

Jag började jobba med Nu Skin i maj 2012, blev executive i augusti och tio månader senare blev jag Ruby. De sista 18 månaderna med Nu Skin har varit de mest utmanande och härligaste någonsin i mitt arbetsliv. Det här jobbet innebär att jag själv kan bestämma över min tid, min ekonomi och ytterst min familjs framtid.

 

Ett av de viktigaste faktorerna för min framgång har varit stödet från min upline. Hanno Korf har varit enastående, lärt mig allt jag vet och försett mig med vad jag behöver för att bygga upp en framgångsrik rörelse. Ett av mina huvudmål nu är att fungera på samma sätt för min downline som Hanno gjort för mig.

 

Jag tror att man för att lyckas måste vara fullständigt uppslukad av vad man håller på med. Och man måste vara envis.

 

"Välj ett jobb du älskar så behöver du aldrig jobba en dag i ditt liv." - fritt efter Konfucius

 

Tack Nu Skin!

 

Divider