Sidsel & Mari

Sidsel Humberset & Mari Harberg

sidsel_mary

Jag lärde känna Nu skin via Pharmanex BioPhotonic Scanner och LifePak och under en längre tid var jag en lojal kund. Jag förstod inte själva affärsmodellen vid den här tiden, men Kjersti och Nicolai höll kontakten och gav mig en bra uppföljning. De såg en potential i mig jag inte själv såg. Vid den här tiden drev jag ett fitness center i Bergen och satt med i flera styrelser. Jag utbildade även entreprenörer och fungerade som rådgivare åt dessa. Dagarna var hektiska och ibland undrade jag om det alltid skulle vara så. Efter några år som Nu Skin-kund, deltog jag på en av Nicolais affärspresentationer och beslöt mig för att satsa på verksamheten.

 

Mina uplines och mentorer, Kjersti och Nicolai, gav mig fint stöd redan från början - och det gör de fortfarande. Deras råd var: var villig att lära, sätt upp mål, ge aldrig upp!

 

Ett av mina mål blev att bygga upp något mina barn kunde ärva. Därför kändes det naturligt att introducera min dotter Mari till verksamheten när hon fyllde 18. Sådan mor, sådan dotter - det tog lite tid innan hon insåg hur unik möjligheten var.  

 

Mari hade börjat studera till sjuksköterska men halvvägs genom studierna började hon känna tvivel över den finansiella situation som skulle bli följden av studierna. Hon insåg att hon aldrig skulle kunna leva det liv hon drömde om på en sjuksköterskelön. Ungefär vid denna tid tog hon också in vilka möjligheter Nu Skin skulle kunna erbjuda henne. Hon insåg att med Nu Skin som affärspartner kunde hon nå sina mål och infria sina drömmar. Då beslöt hon sig för att ta en annan väg än studierna och istället gå den väg Nu Skin erbjöd.

 

Sedan dess har vår verksamhet växt och vi stöttar och kompletterar varandra. Som mor och dotter kan banden mellan oss aldrig brytas. Vi känner till varandras dåliga och bra sidor och vi vet också att vår verksamhet bara kan bli bättre och bättre. Vi arbetar bra tillsammans så för oss var det här rätt val.

 

I mars 2014 deltog vi i Ruby Trip, ett av våra viktiga mål. De dagarna glömmer vi aldrig! Allt var förberett för vår ankomst och vi blev väl omhändertagna på alla sätt. Dagen vid högkvarteret blev väldigt speciell - att få möta Steve Lund, lära sig hur forskarna arbetar och höra om Nourish the Children och vad initiativet gör för mödrar som lider av AIDS i Malawi... Att ha en sådan affärspartner satte stolta spår i oss.

 

Ruby Trip blev första steget på vår resa mot större framtida mål. Våra mål blir mer ambitiösa ju mer vi själva utvecklas. Det är härligt att få chansen att arbeta tillsammans, två generationer sida vid sida, med ett unikt företag och affärsmodell. Det har givit oss chansen att följa våra drömmar och leva det liv vi vill, både tillsammans och på egen hand.  

 

Målen nås genom samarbete med andra, och möjligheten att kunna träffa positiva och vänliga människor är väldigt viktig. Vårt team är också våra viktigaste kompanjoner. Många delar våra mål: att kunna göra en insats i sitt såväl som andras liv. I den här verksamheten lär du inte bara känna nya människor, du lär dig också mycket om dig själv. Varje dag lär vi oss något nytt. Våra uplines tjänar som förebilder. Det här är en verksamhet där man duplicerar på mer än en nivå, vi vill därför också tjäna som förebilder för våra downlines.

 

Vi är tacksamma för det fina stöd vi fått från Nu Skin, Jostein Bodal och det kompetenta gänget account managers.

 

Vi ser verkligen fram emot det fortsatta arbetet och en framtid med vår fantastiska affärskompanjon! Tack för den här unika möjligheten att infria våra drömmar.

 

Sidsel Humberset & Mari Harberg

 

Divider