Sasithorn Kumlap

Sasithorn Kumlap

Jag hoppas att jag, genom att dela min historia med er, kan inspirera flera till att ta del av den affärsmöjlighet Nu Skin erbjuder. Jag heter Sasithorn Kumlap och har alltid varit en kvinna med mål och drömmar. Ursprungligen kommer jag från Thailand men numera är jag bosatt i Norge. Jag föddes in i en varm och kärleksfull familj. Min far var skolrektor och min mor hemmafru som såg efter mig och mina två bröder. Min familj hjälpte alltid andra som hade det sämre ställt; med mat, kläder och kunskaper vi delade med andra i byn, och vi förväntade oss inget tillbaka. De flesta i byn var fattiga och outbildade men till skillnad mot dem fick jag chansen att studera.

 

Jag tog en examen i ekonomi och revision och arbetade för Urban Transportation i Udon Thani-provinsen i tio år. En dag fick jag rådet att bekanta mig med den man som numera är min make. Jag beslöt mig för att flytta till Norge. Här har jag nu bott i sex år och har en treårig dotter.


I Norge arbetade jag ett år som hushållerska men slutade då jag blev gravid. När min dotter var drygt två år gammal fick hon börja på daghem och jag började se mig om efter ett nytt jobb. De flesta arbeten löpte på heltid, från tidig morgon till sen kväll, vilket gjorde det svårt att kombinera med småbarn. Jag fortsatte, utan framgång, att leta efter ett arbete som skulle passa mig men det var svårt utan direkta kunskaper i engelska.

 

En dag träffade jag dock en gammal vän jag inte sett på många år. Hon såg yngre ut än jag mindes henne. När hon rekommenderade mig att prova Nu Skins produkter följde jag hennes råd. Produkterna rengjorde min hy och jag provade också Nu Skin Galvanic Spa System som jag kom att älska.


I oktober 2013 startade jag min verksamhet med Nu Skin. Det var inte bara mitt ansikte som såg bättre ut. På kort tid gick jag från att vara den blyga personen som inte vågade träffade nya människor till att vara någon med mycket bättre självförtroende. Först sålde jag bara produkterna till dem runt omkring mig. Jag tänkte inte på att de skulle resultera i någon större inkomst. Det handlade helt och hållet om ungdomlighet och förbättrad hälsa. Min man och jag provade R² vilket fick oss att bli mycket piggare.

 

När jag först berättade för min norske man såväl som min familj i Thailand att jag ville starta en Nu Skin-verksamhet, fick jag höra hur hård MLM-bransnchen är. Det var nog många som inte trodde på mig. Men jag kämpade vidare och berättade för alla jag mötte om affärsmöjligheten. Jag har stort förtroende för Nu Skin och dess produkter och jag arbetar helhjärtat. Mitt råd är att ta hand om varje kund och ge dem råd och tips och stöd. Resultaten jag uppnådde imponerade på min familj och mina vänner och nu hjälper de mig med att finna nya klienter.

 

Efter hårt slit blev jag belönad med en gratisresa för hela familjen via Nu Skin. Vi reste på Ruby Trip till USA i augusti 2014 och det kändes som ett mirakel. Men jag kände dock att det var välförtjänt. Jag har förändrats en hel del under processens gång. Jag har fått höra av andra att jag är en sann vän, någon man kan tala förtroligt med. Jag har fått meddelanden från uplines som tackar mig och berättar hur mycket de uppskattar mitt arbete och mina resultat. Jag har fått bättre hälsa, har det bättre ekonomiskt och får fantastiskt stöd från min familj. Alltsammans är mig en otrolig källa till glädje.


Nyckeln till det hela heter hårt arbete och jag är inte rädd av mig. Misslyckas jag påverkar det både min upline och mina downlines. Men jag är lyckligt lottad, med en upline som stöttar mig och fungerar som en förebild, precis en sån jag själv vill vara. Min upline är engagerad och det ger mig en mental styrka att gå ut och kontakta folk och hjälpa fler människor. Livet har förändrats till det bättre och det får mig att vilja ge något tillbaka. Min dröm är att få vara en förebild för andra. Jag är bara en helt vanlig kvinna men jag tror på något. Du måste ha goda avsikter och jobba konstant och utan kompromisser men med kärlek och tillit. Genom att lära från andra och ta efter dem så kan drömmar infrias.

 

Mitt ultimata mål är att jag och min familj ska kunna skapa en utbildningsfond för att hjälpa de mindre lyckligt lottade och ge dem en bättre tillvaro. Jag kommer att dela med mig av mina inkomster från Nu Skin för att starta det här projektet. Slutligen vill jag tacka Nu Skin för att de gav mig chansen att följa min dröm. Jag har lärt mig massor. Men viktigtast av allt; jag har insett min egen potential. Jag är ingen hjältinna men jag fortsätter göra vad jag ska. Det kan du också göra.

 

Det tog mig två månader att bli executive, efter fyra månader var jag Ruby och sedan Emerald. Efter ett halvår nådde jag titeln som Diamond. Jag sätter upp mål och jobbar för att lyckas. På bara ett år har jag byggt upp en verksamhet. Det finns fortfarande mycket att göra men jag behöver inte göra det ensam. Jag har uplines och downlines, min man och min dotter vid min sida. De stöttar mig hela vägen!


Jag kommer aldrig att tillåta mig själv att sluta utvecklas och jag ska bygga ett ännu starkare team. Tack Nu Skin!

Divider