Olga och Andrey Trofimovy

Olga och Andrey Trofimovy

olga_andrey

Innan vi anslöt oss till Nu Skin var Olga och jag rätt framgångsrika inom vår egen verksamhet. Vi hade 17 respektive 11 år bakom oss hos en av de bästa i den ryska fastighetsbranschen. Anledningen till att vi lyckats nå långt var tack vare vår envishet och vårt hårda arbete. Inte många i branschen hade kunnat göra det vi gjorde.

 

"Att arbeta tillsammans som grupp ger synergieffekt!" - Detta är mottot för vår familj. Vi har drömmar, vi sätter upp ambitiösa mål, vi följer "Vägen till framgång" och tar oss från ett mål till ett annat. Vi suger upp nya spännande ting som svampar! Efter sju års arbete fick fyra av de bästa (inklusive Olga) miljonärsstatus (den högsta titeln på fastighetsbyrån). Själv arbetade jag som ledare för ett verkligt toppteam i åtta år. Men det fanns ett tak för hur mycket man kunde tjäna i den typen av bransch. Det är omöjligt att arbeta 25 timmar om dygnet och jag fick till slut något av en personlig kris.

 

Olga och jag sökte något utan att egentligen veta vad det var. Olga ville att livet skulle vara mer intressant och färgrikt. Med detta i bakhuvudet beslöt vi oss för att besöka Nu Skin Expo den 16 september 2013. Efteråt tänkte vi på vad vi hört och upplevt och insåg att det var det här vi drömt om hela tiden!

 

Ja, vi är bara i början på vår väg mot toppen!

Inom kort var vi executives och efter två månader: Gold executives! Vi hade en kundbas på mer än 50 personer; en grupp likasinnade som befann sig i olika stadier i kvalificeringsprocessen.

 

När vi ser tillbaka på den korta tid vi arbetat med Nu Skin känner vi att vi vill dela med oss av vår historia och våra prioriteringar.

 

1.       Lämna din trygghetszon;

2.       Ha en dröm, sätt upp klara mål och planera din verksamhet;

3.       Lär dig, lär dig och lär dig ännu mer!

4.       Lyssna på alla andra och var positiv;

5.       Duplicera och kommunicera enbart med de som verkligen vill lyssna och lära.

 

Varför Nu Skin?

 Vi får en extra, stabil och obegränsad inkomst. Vi får vara i en grupp med framgångsrika ledare, Elena och Sergey Shulikovy, som byggt en avancerad affärsverksamhet. Vi är också väldigt tacksamma för vår upline, Svetlana Mosalova.

 

Vi har alltid önskat oss en stadig inkomst, nya segrar och att få bli Team Elites; att få arbeta inom ett snabbväxande och pålitligt internationellt företag och därmed bli självförsörjande.

 

 

Olga och Andrey Trofimovy

 

Gold executives

Divider