Csányi Judit

Csányi Judit

judit

Min succéhistoria är enkel, den skulle kunna hända vem som helst som tar sig tid att sätta sig in i Nu Skins affärsmöjligheter och för dem som vet att fokusera på sina mål i livet.

 

Jag växte upp i Japan vilket var ett kulturellt äventyr. Det mångkulturella samhället lade en solid grund för mitt liv. Jag återvände till Ungern för att avsluta min handelsutbildning och började min karriär inom bankväsendet. Vid den här tiden var det en ny bransch. Efter 10 ås hårt arbete nådde jag en chefsposition inom flera företag. Men jag saknade kreativitet så jag beslöt mig för att byta bransch och starta eget inom marknadsföring.

 

Jag älskade friheten och utmaningen det innebar att driva eget företag. Dock hade jag pengaproblem och inkomsterna var oregelbundna och utgifterna höga. Även om jag blev experten i min region, reste massor och kände mig framgångsrik och lycklig, oroade jag mig för att jag inte hade tid för ett privatliv och så oregelbunden inkomst.

 

I oktober 2008 kom jag i kontakt med Nu Skin via en barndomsvän. Efter mitt första affärsmöte kände jag att Nu Skin var något för mig - en spännande ny möjlighet. Det tog mig ett år att bli Ruby eExecutive. Det var en spännande tid och jag förstod verkligen innebörden i Nu Skins vision.

 

Senare tog jag med min mor på Ruby Trip vilket var en stor händelse. Sex månader senare blev jag Emerald men sedan tog det lång tid att nå nästa nivå. Jag kunde inte bli Diamond tidigare då jag behövde utveckla mina ledaregenskaper och min styrka.

 

De sista fem åren har jag deltagit på alla conventions i USA och Europa. Dessutom fortsatte jag jobba hårt - det måste man om man vill lyckas. När Nu Skin presenterade LTO-konceptet kände jag direkt att det var dags att börja resa runt och hitta nya starka ledare till min Diamond-kvalificering. Året 2013 handlade för min del helt och hållet om integritet, förändringar, att lämna 'komfortzonen', resa och möta nya människor. Jag lade om mina dagliga rutiner och matvanor och började idrotta. Jag började lära mig språk på nytt och la tid på de rätta människorna. Allt detta förändrade också min organisation och jag älskar effekten av duplicering.

 

I oktober 2013 avslutade jag min Diamond-kvalificering med TR90 LTO. Jag hjälpte även två av mina frontline executives att bli Rubies samma månad. Jag vann kampen mot mig själv vilket har gjort mig starkare och jag kan nu hjälpa andra människor att göra detsamma.

 

Jag är väldigt tacksam för den här möjligheten, för samarbetet med ett världsledande företag, med alla förebilder runt om mig, både från företaget och distributörssidan. Jag har tidigare arbetat med kundservice så jag vet vikten av att få bra service. Jag känner verkligen att jag hamnat rätt med Nu Skin.

 

Jag uppskattar min upline som gav mig chansen till detta och som också gav mig tid att mogna inför nästa titel. Jag har älskat att arbeta med alla under de här åren.

 

Mitt mål för 2014 är att få en stark Blue Diamond-verksamhet och multiplicera antalet Rubies i min organisation. En stor tillväxt väntar oss och framtiden ser ljus ut!

 

Med Nu Skin lever jag min dröm! Nu är mina inkomster mer konstanta och jag omges av relationer som betyder något och jag lever ett internationellt liv. Tack Nu Skin!

Divider