Hanno Korf & Adele Deacon

Hanno Korf & Adele Deacon

hanno_adele

Hanno Korf:

Innan Nu Skin gjorde jag karriär i bolagsvärlden. Jag hade en hög position inom en av de fyra största globala revisionsföretagen. Jag hade titeln, imagen, fina bilar och dyra kostymer. Familj och vänner talade om mina framgångar. Men ändå var jag inte i närheten av det jag drömde om. Jag kunde inte ge familjen ens en liten bit av vad jag ville ge dem. Det här var inte vad jag föreställt mig när jag började arbeta.

 

Så jag började läsa böcker om ekonomiskt frihet. Men jag såg bara den "finansiella delen", "frihet" var bara ett ord som för mig betydde mer "finanser". Istället för att agera i rätt riktning fortsatte jag bara att byta jobb och hoppas på att en allt högre lön skulle skapa en passiv inkomst. Istället blev det ett evigt springande i samma ekorrhjul där jag egentligen aldrig kom någonvart.

En vän presenterade mig för Nu Skin; min exfru och tillika mor till mina två döttrar. Hon kände på sig att jag skulle bli intresserad.

Men jag var inte beredd att gå med i något "pyramidspel". Jag tyckte, helt ärligt, att det var under min värdighet och de offentliggjorda genomsnittliga inkomsterna var bara löjliga. Det fanns inte en chans att dessa människor kunde tjäna såna pengar. Men det var trots allt ett företag som fanns på börsen i New York. Jag använde mina revisionskunskaper för att granska det hela ordentligt. Fakta och bevis fanns där, men ändå hade jag svårt att tro på det hela. Jag tänkte att jag minsann skulle hitta haken i det hela om jag själv drog igång.

Vi var inte så snabba i starten, vi satte inga rekord och fick ingen omedelbar framgång. Så här i efterhand kan jag se att jag var för dumdryg för att kunna tränas upp.  Jag ville ju göra saker på mitt eget sätt och inte följa den där fåniga mallen...  Det ledde till en tvåårsperiod av frustration då jag försökte uppfinna hjulet på nytt.

Tre månader efter att jag startat, mötte jag Adele. Hon blev imponerad av mina ambitioner och min önskan att lyckas och hon kunde se att det här var tidernas chans.

 

Adele Deacon:

När jag mötte Hanno fattade jag inte hur kan kunde slösa bort tiden på något som network marketing. Själv var jag ensamstående mamma som just flyttat in till stan från ett mindre samhälle. Även om jag desperat behövde förbättra min ekonomi så trodde jag knappast att Nu Skin var något för mig. Jag trodde felaktigt att man behövde vara bra på att sälja för att jobba med det här - och någon säljartyp var jag inte. Dessutom hade jag en negativ inställning sedan tidigare från multilevel marketing.

 

Det var först när de skar ned på tjänsterna där jag jobbade som jag återigen övervägde Nu Skins affärsmöjlighet.  I början fattade jag inte den obegränsade passiva inkomstpotential som Nu Skin erbjöd. Men jag uppbådade mitt mod och började tala med alla om produkterna och chanserna. Efter ett tag insåg jag att det inte alls var så svårt. Jag behövde bara själv tro på att jag, liksom andra, kunde bygga upp en framgångsrik rörelse.

 

Efter två frustrerande år då vi försökte uppfinna hjulet på nytt, då vi blev Rubies och sedan halkade tillbaka till Gold, har vi nu sett tillräckligt för att veta att Nu Skin har svaret på vad vi alltid strävat efter. Men vi behövde engagera oss, vi behövde lära från dem som lyckats och kopiera vad de gjort, vi behövde lära oss systemet. Det var först då det lossnade månad för månad. Det var också då vi insåg att vem som helst kan göra det här.

 

Nu är vi här, tre år senare. Titeln Blue Diamond föll inte bara ned från himlen, vi fick anstränga oss och fokusera på allvar. Först jobbade vi på att själva lyckas men senare kom det att handla om att arbeta för att andra skulle lyckas. Det var då det hela vände. Vi har inte tagit oss så långt för att vi är fantastiska, snarare på att vi fokuserat på att skapa fantastiska människor i vårt team.

 

Frågan är inte hur hårt vi arbetat eller hur vi ansträngt oss. Frågan är:  "Var det värt det?" Det finns inga ord. Våra liv har förändrats till det bättre på ett sätt vi inte kan förklara. Dessutom tjänar vi mer än vad vi kunnat föreställa oss och har mer tid över. Tid att göra vad vi vill, tid för våra barn och oss själva, ingen chef, inga anställda, vi slipper trafik och panik i morgonrusningen. Bara livet själv - och det är härligt!

 

Först nu fattar vi innebörden av ekonomisk frihet. Nu ser vi bara "frihetsbiten"; "finanser" är bara ett ord för mera frihet.

 

Varje dag utmanar vi människor:

 

"Varför jobbar du så hårt? Varför går du till jobbet varje dag?

Slavar du dag efter dag för att du arbetar ihop till en framtid, för att infria dina drömmar?

Eller slavar du bara för att kunna betala räkningarna?

Inse skillnaden och inse sedan att det är ett val man gör."

 

Vi vill speciellt tacka våra mentorer: George och Elaine Calligeros. Tack för allt ni gjort för att hjälpa och inspirera oss.

 

Ett ännu större tack vill vi skicka till alla fantastiska människor i vårt team. Det här är bara början för oss! Vi slutar inte förrän ni allihop kan leva samma sköna liv som vi.

Divider