Kathrin och Michael Glauninger

Kathrin och Michael Glauninger

kathi-and-michi-glauninger

Min man och jag har alltid varit väldigt aktiva. Michael var fotbollsproffs i sin ungdom och jag dansade med min bror under otaliga scenframträdanden fram till 15-årsåldern. Än idag tycker min mamma att jag borde satsat på skådespeleriet, då jag har stort självförtroende; något jag skaffade mig under åren som dansare. Och sen träffade jag min man, som inte heller han var särskilt blyg tack vare alla målen han gjort under de där fotbollsturneringarna i unga år. Man skulle kunna säga att vi inte letade efter varandra men ändå fann varandra till slut.

 

2012 var året då vi träffades och då jobbade vi båda i fitnessbranschen. Jag ägde ett litet gym i min hemstad Voitsberg i Österrike och han jobbade som personlig tränare i Graz. Vi var kollegor till en början, blev sedan ett par och idag är vi stolta föräldrar till Leon, vår tvåårige son. Vi driver ett gym tillsammans och det går bra.

 

Förra året började vi bygga en plattform på nätet för fitness och näringscoaching tillsammans med ett annat företag. Vi är fortfarande i topp i Österrike vad gäller den här inriktningen. Det har alltid varit kul att hjälpa våra klienter att nå sina mål. Och tack vare programmet online kan vi nu nå människor i hela den tysktalande regionen. Det sista ett och ett halvt året har vi sett hur snabbt något kan växa sig inom sociala media på nätet.

 

Efter att Thomas och Stefanie Kogler, våra Blue Diamond uplines, presenterade oss för ageLOC Galvanic Body Spa och andra fina Nu Skin-produkter (inklusive kosttillskotten), började vi rekommendera Pharmanex LifePak+ och Marine Omega inom vår grupp på nätet som vi etablerat under tiden. Det gick helt otroligt bra och vi la också till andra kosttillskott till programmet. Men eftersom vår coaching på nätet vänder sig till kvinnor blev efterfrågan på kosmetik mycket större än kosttillskotten. Då beslöt vi oss för att utveckla ännu en plattform - denna gång inom skönhetsbranschen. Där föddes picbe.

 

Med "picbe - the Beauty Box" kan kvinnor och män inom den tysktalande regionen använda sig av en support online där våra professionellt upplärda picbe-tjejer sätter ihop personliga skönhetspaket. Under tre månader lärs våra skönhetskonsulter upp. Vi guidar dem både personligen och på nätet. Under träningen lär de sig om Nu Skins produkter och får själva uppleva dess effekter. Vår målsättning är att, tillsammans med Nu Skin och dess produkter, sprida verksamheten med picbe till Österrike och Tyskland och bli det starkaste teamet i området.

 

Alla dessa idéer skulle aldrig ha sett dagens ljus utan Thomas och Stefanies hjälp. De har aldrig lämnat oss strandsatta och alltid sett vår potential. I början ville vi inte själva riktigt tro på alla möjligheter som fanns i branschen. Vi visste inte ens hur det hela fungerade. Men Thomas och Stefanie har alltid funnits där och uppmuntrat oss och bjudit in oss till olika evenemang. Vi kände oss alltid väldigt motiverade efter att ha deltagit på större möten och mässor och ville ta våra idéer ännu längre.

 

Och nu är vi här idag, efter många samtal, mycket träning och många evenemang. Det hade vi väl aldrig kunnat drömma om! Med Nu Skin kan vi äntligen leva det liv vi alltid föreställt oss. Vi vill tacka alla som hjälpt oss under vägen och som trott på oss hela tiden. Under vår första picbe-träning i augusti lärde vi upp 40 nya konsulter. Och numera är vi Rubies sedan september.

 

Vi ser framtiden an med förhoppning, sida vid sida.

Divider