Iveta Sinovitzká & Ladislav Sinovitzký

Iveta Sinovitzká & Ladislav Sinovitzký

Iveta-and-Ladislav

Paret Sinovitzki började arbetslivet som anställda. Ladislav var lokförare och Iveta tjänade sitt uppehälle som kontorist. 1989 startade de eget då de ville uppnå något mer här i livet. Paret innehade en affär som sålde lyxiga sportmärken på huvudgatan i Košice. Senare, när deras fyra barn växt upp, öppnade de ännu en butik, denna gång för att sälja barnkläder på Hypertesco Košice. Deras dröm var att erbjuda kvalitetsvaror till bra priser som folk hade råd med. De förkovrade sig genom att besöka textilmässor. De ville särskilja sig från konkurrenterna som tog efter allt de gjorde. Tack vare böcker om positivt tänkande kom Nu Skin in i deras liv.

 

En av deras vänner presenterade hela projektet för dem hemma i deras vardagsrum. Paret blev intresserade av Pharmanex BioPhotonic Scanner. Senare, efter att själva ha upplevt de positiva effekterna av Nu Skins kosttillskott, ville de dela med sig till andra. Det var Nu Skins status och patent som attraherade paret. En månad efter att de registrerat sig hade de skaffat en BioPhotonic Scanner. Ladislav utförde skanningarna medan Iveta turade om att arbeta i någon av de två butikerna. Vid den här tiden fanns ingen affärssupport i Košice och de blev därför tacksamma när Janka Jančová anslöt sig. Janka informerade dem även om deras sponsor, Marián Kelement, bosatt i Prag.

 

Tillsammans började de åka till Bratislava och evenemangen där och sedermera presenterade de en affärsmodell för support med Marian och Janka. Efter att ha deltagit på ett internationellt evenemang fattade de mod och sa adjö till sin lilla affärsrörelse trots sanktioner och minskade inkomster till en början. De hade fått en klar vision av internationell verksamhet utan att ens kunna språket. För dem visade sig Nu Skin bli lösningen för hur man frigjorde sig och fick mer tid över för familjen. Nu Skin innebar ett starkt varumärke och de förstod hur de kunde få obegränsade intäkter på permanent basis. Det här blev deras väg till en säkrad framtid.

 

Den svåraste biten visade sig vara att lyssna till råd, följa mallen och starta från scratch, liksom även att förstå att den personliga utvecklingen tog sin början här. Då de var ensamma i östra Slovakien blev samarbetet inom Nu Skin väldigt viktigt för dem. Den största motivationen är att bli ekonomiskt oberoende utan tidsbegränsningar. Det är nämligen enda sättet att inspirera andra att också förändra sina liv. Genom att berätta sin historia vill de visa att misslyckanden och svårigheter bara har hjälpt dem på vägen mot framgång.

 

De älskar att dela framgångarna inom teamet. De gillar att se hur de andra utvecklas och erövrar nya titlar vid internationella mässor och de är tacksamma för varenda skanneroperatör. Tre gånger om dagen analyserar de sina drömmar och mål för att skaffa sig rätt attityd inför negativa situationer. Varje dag skriver de ned tre saker de förbättrats i och tre saker som de vill bli bättre på i framtiden.

 

De lär sina medlemmar att uppskatta de små tingen i tillvaron och betrakta varje ny dag som en gåva, såväl som att uppskatta allt som händer då det bara kan hjälpa dem att förbättra sig själva. Det faktum att de började ensamma med Janka Jančová i Košice och ville visa verksamhetens större betydelse, hjälpte dem att sätta samman följande mening att använda: "Vi har inte alla svaren ännu, men alla dina frågor kommer att besvaras på evenemanget i Bratislava." Det var så paret Sinovitzki bjöd in andra till en presentation i Bratislava, mer än 400 km från Košice. Varje dag har de kontakt med sitt team och gläds åt varje liten framgång.

 

Redan från deras första dag med Nu Skin har de frågat sig vad de kan göra för att bli Team Elites. Idag frågar de sig snarare vilka de måste bli för att bli Team Elites. Nu Skin var inte bara en resa för dem, det blev en livsstil. På så sätt kunde de förändra sina liv och hjälpa andra att göra likadant.

Divider