Handan Lewis

Handan Lewis

Handan-Lewis

Jag har en bakgrund inom skönhetsvård vilket också föranledde att jag kom i kontakt med Nu Skin. På den tiden ägde jag en egen skönhetssalong. Det innebar att jag arbetade många och långa timmar, hade lite tid över för familjen och ofta gick miste om händelser som ingen mor skulle behöva göra under sina barns uppväxt.

 

Efter en lång övervägan insåg jag att oavsett hur mycket jag arbetade på salongen skulle jag inte få tillräckligt med pengar för det liv jag egentligen ville leva. Jag behövde en förändring för att komma loss, annars skulle allt förbli vid det gamla.

 

I januari 2015 beslöt jag mig för att starta en Nu Skin-verksamhet på dagtid, trots mitt redan pressade schema. Men det var värt det. Det tog mig bara 6 månader av hårt deltidsarbete för att dubbla mina inkomster som jag hade när salongen var fullbelagd på heltid.

 

Så i juli samma år stängde jag igen min skönhetssalong och satsade helhjärtat på den här fantastiska branschen. Nu kunde jag jobba hemma och sköta familjen också. Numera finns jag alltid där när min son kommer hem från skolan och vill ha en kram. Jag kan hjälpa honom med läxorna och går inte miste om något från hans uppväxt.

 

Det allra bästa med att vara sin egen i den här branschen är att ju mer du hjälper andra, desto bättre går det för dig själv. Man får chansen att beröra så många människors liv på ett nästan magiskt sätt och känslan av tillfredsställelse det ger mig är enorm. Jag älskar att se hur vår grupp lyckas nå sina mål, säga upp sig från sina ordinarie 9 till 5-jobb och erfara hur provisionerna gör livet så mycket bättre. Jag mår bra av att jobba med så motiverade, drivna människor och min vänskapskrets utvidgas nästan från dag till dag. Både Bryn och jag har planer på att resa i framtiden och vi ser verkligen fram emot och är tacksamma för vad som komma skall. Nu Skin har gett oss friheten att jobba var som helst i världen där det finns en internetuppkoppling och vi kan nu leva våra liv på egna villkor.

Divider