Miriam Benz

Miriam Benz

miriam-benz

I januari 2015 ringde telefonen från ett okänt nummer. I tron att det var en av dessa irriterande telefonförsäljare som jag skulle behöva snäsa av efter en lång arbetsdag lyfte jag luren.

Det blev ett samtal som skulle förändra mitt liv det följande halvåret - till det bättre.
 

Vi är en familj med tre barn (15, 14 och 11 år) och en fosterson som just flyttat hemifrån. Min man jobbar på posten och jag jobbar deltid med fotvård. Dessutom är jag engagerad inom nätverksförsäljning och ordförande i ett lokalt ungdomsband. Med tanke på att jag spelar trumpet i två band hade jag faktiskt inte tid att bygga upp någon egen verksamhet. Mitt schema var tajt och välstrukturerat.
 

När min sponsor kom från Schweiz och presenterade ageLOC Edition Nu Skin Galvanic Spa System II blev vi entusiasmerade efter att ha sett resultatet.

Jag hade till en början inte en tanke på att starta eget. Jag berättade bara för alla jag kände om apparaten och erbjöd behandlingar och på så vis lades grunden. I februari blev jag executive och lyckades behålla titeln till mars, samtidigt som jag hade en executive i mitt första led och utvecklade ännu en samtidigt. Och gissa om det funkade! Numera är alla engagerade, framför allt jag. Jag fattar knappt vad som hänt de sista tre månaderna. Jag begriper inte ens hur mitt agerande och min entusiasm kunde ta mig så långt. Min sponsor ringde mig, jag fick erkännanden och var både glad och överraskad. Jag skaffade Pharmanex BioPhotonic Scanner och idag jobbar jag främst med skannern och ageLOC Edition Nu Skin Galvanic Spa System II. Jag har bara fortsatt erbjuda varorna, delat med mig av min entusiasm och på så vis nått titlarna Lapis i april och Ruby i juni. När jag blev Lapis började jag drömma och satsa på ett mål: Miami.

Tack vare Nu Skin har jag fått ett vidare synsätt. Nu Skin har gett oss hopp om en tryggare framtid och uppväckt drömmar jag hade djupt inom mig. Tänk om jag inte tagit telefonen? Det vågar jag knappt tänka på...

Allt kommer till en i sinom tid om man bara tror tillräckligt mycket. Främlingar blir vänner.

 

Jag vill tacka den bästa sponsorn man kan ha, den bästa upline och downline för deras tillit, jag vill tacka för deras hjälp, för att de lyssnat på mig och hjälpt mig i både ord och handling.

 

Miriam Benz med familj

Divider