Emma Carpenter

Emma Carpenter

emma-carpenter

Den största förändringen jag upplevt sedan jag började i branschen gäller min livskvalitet. Tidigare drev jag en annan framgångsrik rörelse där jag tjänade bra men inte hade någon tid över. Jag är av den åsikten att man kan tjäna hur mycket som helst - men har man inte tid att njuta av det och vara tillsammans med sina nära och kära - då är livet i obalans och saknar innehåll.

 

När jag väl byggt upp en stabil organisation kunde jag släppa min tidigare verksamhet och istället fokusera fullt ut på Nu Skin. Man får inte bara mer frihet med Nu Skin, man förändras även som person. Jag hade aldrig kunnat tro att jag skulle kunna tala inför publik eller stå på en scen. Men allteftersom jag byggt upp min verksamhet har jag även utvecklats som person, fått bättre självförtroende och nu kan jag kontinuerligt kliva ut ur min egen bekvämlighetszon. Den här affärsmöjligheten kan lära dig att bli ditt allra bästa jag.

 

Att jobba med Nu Skin har också lärt mig att jag kan göra allt jag bestämmer mig för. Jag har alltid gillat det där citatet "dream, believe, achieve" - och den här möjligheten kan infria dina drömmar om du vågar tro på dig själv och produkterna och är villig att jobba hårt för att bygga en egen organisation.

 

Dessutom har jag fått lära mig att alla är olika! Vi behöver våra kunder och distributörer i branschen. Detsamma gäller dem som ansluter sig till dig - vissa har större mål än andra; man kan inte tvinga människor att göra mer än de själva är villiga att göra. Världen skulle vara tråkig om vi allesamman var likadana!

 

Just nu är jag gravid i 9:e månaden och jag har jobbat upp en organisation under hela graviditeten. Allt för att sedan kunna tillbringa så mycket tid som möjligt med den nyfödda när han eller hon kommer. I mitt förra jobb hade jag behövt återvända så gott som omedelbart. Numera har jag ultimat flexibilitet och också chansen att balansera ett bra jobb med familjen och resten av tillvaron. Det är viktigt för vår familj och som blivande mamma är det ovärderligt för mig.

 

Mina långsiktiga mål är att få en stor familj, bo i ett fint hus på landet, resa runt i världen och ge så många som möjligt samma affärsmöjlighet som jag själv fått. Framför allt kunna visa kvinnor att de inte behöver välja mellan karriär eller småbarn - man kan ha både och!

 

Det finns inget jag skulle vilja ändra på just nu. Jag älskar mitt liv och jag är tacksam för allt jag har.

Divider