Cynthia & Sébastien

Cynthia & Sébastien

Sebastien-Cynthia-2

Cynthia och Sébastien var innehavare av ett gym. I mer än 13 år jobbade Sébastien hårt för att hålla verksamheten igång. Men dag efter dag ökade stressen liksom rädslan för vad som skulle hända om det blev en ekonomisk kris. Cynthia var ansvarig för administrationen på företaget samtidigt som hon såg efter deras 5 barn och huset. Dessutom jobbade hon deltid på sin mors företag. Som egenföretagare tog de själva allt ansvar; från städning till kundrelationer.

 

Ett av deras mål har alltid varit att stödja andra och hjälpa dem att hålla sig friska. När gymmets massös introducerade dem till Nu Skin, och framför allt Pharmanex, blev de imponerade av kosttillskottens kvallitet och såg chansen att kunna urskilja sig i branschen. De beslöt sig för att ha ett gym som skulle vägleda andra till ett sunt åldrande. För detta behövde de en BioPhotonic Scanner som de raskt kvalificerade sig för. I början var de bara intresserade av att konsumera och sälja kosttillskott.

 

Men efter Success Summit i Barcelona där de mötte en välkänd ledare, Stephen Kushturian, insåg de också att Nu Skin och dess kompensationsplan kunde vara en verklig chans i livet. De såg framför sig vad de skulle kunna uppnå och det var gränslöst. En sak var säker, de skulle aldrig få den livskvalitet och den ekonomiska säkerhet de önskade från gymmet. Men med Nu Skin skulle det slutligen kunna bli möjligt.

 

De 5 barnen är deras största motivation. Tidigare investerade paret mycket tid och energi i gymmet i förhoppning att de en dag skulle kunna få den frihet de önskade, men i själva verket skedde motsatsen. Idag vill de jobba hårt men smart. Allt för att kunna erbjuda barnen en bättre levnadsstandard, en utbildning och ett annat sätt att leva. Fortfarande har de inte nått ända fram men de upplever idag ett större lugn nu när de arbetar på sin egen framtida frihet.

 

Varje dag bjuder på sina utmaningar och problem men allt handlar ju om vad man har för inställning. I slutänden blir utmaningarna de redskap som tillåter dig att stärka dina tankar och ditt sätt att vara. Så länge du håller fast vid dina drömmar finns det inga utmaningar som kan hindra dig. Du kan bara omvandla dina rädslor genom att agera. När Cynthia och Sébastien upplevde misslyckanden gav de inte upp; de fortsatte att söka upp nya människor, om och om igen. Allt för att finna dem som väntade på att förändra livet till det bättre. Att dagligen slåss för sina drömmar är en rejäl utmaning. Det är helt upp till dig själv. Det mest värdefulla Nu Skin kan ge är chansen till förändring och självförbättring. Det är en unik möjlighet att få bygga sin egen framtid samtidigt som man gör en god insats och påverkar livet för dem runt omkring sig i en positiv riktning.

 

Vad som motiverar paret varje dag är den positiva effekt de kan ha på andra, både främlingar och lagkamrater. De gillar verkligen att visa andra hur man lyckas och att få vara ett stöd för dem tack vare sin egen energi och entusiasm.

 

Nu Skin är en verkligt lärorik resa där hjärtat spelar roll. Vad som gör dig verkligt lyckad är antalet människor du hjälper och de goda insatser du gör.

Divider