Wimol Bovermann

Wimol Bovermann

wimol-bovermann

Jag växte upp fattig i Thailand. För att kunna studera fick min mamma försörja mig medan jag själv kombinerade skolan med extrajobb.

 

Nu är jag gift och bosatt i Tyskland sedan 2009. I fem år arbetade jag i en fotoaffär innan jag tröttnade.

 

Så jag beslöt mig för att göra något annat, något kul som kändes utmanande. Det var inte enkelt; mina thailändska studiemeriter räknades inte i Tyskland och språket innebar fortfarande svårigheter. Det var också anledningen till att jag inte fann det jobb jag drömde om.

 

I augusti 2013 träffade jag min sponsor på Facebook, Sasitorn Mäkeläinen. Hon introducerade mig för Nu Skin. Jag minns att jag var rätt skeptisk till en början och undrade hur någon kunde tjäna några pengar på det här systemet överhuvudtaget. Men nyfikenheten växte. Sasitorn Mäkeläinen levde det liv jag själv ville ha. Hon hade kul på jobbet och inga fasta arbetstider samtidigt som hon var sin egen chef. I november 2013 beslöt jag mig för att säga upp mig i fotoaffären och börja med Nu Skin.

 

Sedan 1 januari 2014 har jag arbetat full tid med min egen Nu Skin-verksamhet. Jag trodde aldrig jag skulle kunna tjäna så mycket pengar på det här! Men du kan nå så mycket längre med Nu Skin om du bara arbetar hårt och tror på att du ska lyckas. Jag har träffat många nya människor världen runt tack vare Nu Skin. Tänk bara! En vanlig kvinna som en gång i tiden var rädd för att tala med främlingar njuter nu av att ta kontakt och har fått ett helt nytt självförtroende! Idag är jag mer oberoende och dedikerad tack vare min egen rörelse. Vad jag gillar mest med Nu Skin är att alla har samma chanser, oavsett vem man är och vad man har för utbildning. Det enda du ska gilla är att ta kontakt med nya människor och jobba i ett team. Engagemang är det allra viktigaste för en framgångsrik verksamhet.

 

En av grundstenarna för att jag lyckats är att jag alltid har kontakten med distributörerna och finns där när de behöver hjälp eller undrar något.

 

Jag vill ta tillfället i akt och tacka alla - min sponsor, downline och alla jag jobbar med. Alla har bidragit till min framgång och hjälpt mig hela vägen till Diamond-titeln. Tack för de fina stunderna. Jag hoppas få fortsätta resan tillsammans med er för att vi gemensamt ska nå våra mål.

 

Kom ihåg! "Du har ingen aning om vad du kan förrän du försöker."

 

Wimol Bovermann

Divider