Malan Coetsee

Malan Coetsee

Malan-Coetsee

"När jag var 5 år sa mamma att lycka var vad livet gick ut på. Och när jag började skolan och de frågade mig vad jag ville bli när jag blev stor, skrev jag "lycklig". Jag fick höra att jag missförstått uppgiften men jag svarade dem att de missförstått livet." - John Lennon

 

Min Nu Skin-resa började i februari 2014. Jag kombinerade mitt jobb inom byggindustrin med deltidsarbete med Nu Skin. I augusti 2014 hade jag börjat tjäna så pass mycket provision att jag kunde säga upp mig på jobbet och fortsätta med Nu Skin på heltid.

 

Med ett företag som Nu Skin i ryggen vågade jag närma mig folk jag normalt inte skulle våga ta kontakt med. Mitt självförtroende förbättrades, inte bara hur jag relaterade till andra men också hur bekväm jag var med att tala inför en grupp. Jag lärde mig hur man lyssnade till andra för att lära mig deras behov. Jag fick också lära mig att jag kan ge alla samma chans men att var och en själv måste besluta sig för om den här slags verksamheten är för dem eller inte.

 

Byggstenarna för framgång heter tålamod och envishet. Man måste också följa ett system som visat sig fungera och man måste vara villig att lära sig.

 

Sedan jag drog igång min egen verksamhet har jag fått mer tid över. Jag har friheten att ta mig an nya intresserade när det passar dem bäst. Jag kan också förbättra min egen livskvalitet, tillbringa mer tid på gymmet och komplettera träningen med överlägsna kosttillskott. Det har fått mig i bättre form, jag tränar mer effektivt och har större uthållighet och kan koncentrera mig så mycket bättre än tidigare. Mitt förbättrade immunsystem får mig att må jättebra varje dag!

 

Numera använder hela familjen Nu Skins produkter. Det började när min mor använde produkterna och fick komplimanger om hur ung hon såg ut.

 

Jag fokuserar på vad jag vill och har långsiktiga mål som driver mig varje dag. Jag vill bli Team Elite när jag nått 27 och jag vill ändra folks liv på ett meningsfullt sätt, framför allt vill jag förbättra livskvaliteten hos de som kämpar med mentala svårigheter.

 

För att bli framgångsrik måste man vara en förebild för andra. Folk gör som du gör, inte vad du säger åt dem att göra.

 

"Var ändringen som du vill se i världen" - Gandhi

Divider