Jitka Pšejová

Jitka Pšejová

Jitka Pšejová

För att säga som det är; det var en ren slump att jag började med Nu Skin. Jag hade precis tagit en magisterexamen inom media, arbetade som produktionschef och trivdes bra. Anledningen var alla intressanta människor jag kom i kontakt med. Jag provade vingarna inom olika konstnärliga genrer och trodde att jag skulle kunna skapa något stort.

 

Redan tidigt i livet hade jag en rastlös känsla av att jag slösade med tiden; att den rann mellan mina fingrar och om jag inte gjorde något skulle jag heller inte uppnå någonting i livet. Den huvudsakliga anledningen till att jag startade min Nu Skin-resa var att den kunde hjälpa mig att lägga saker bakom mig och skapa något värdefullt. Jag är en beundrare av Meda Mladkova, den tjeckiska välgöraren inom konst, och vill gärna följa i hennes fotspår. Min dröm är att få företräda tjeckiska konstnärer, målare och modedesigners eller projekt som kan bidra till ett bättre och mer effektivt utbildningssystem i mitt hemland. För att kunna göra detta krävs två ting: tid och pengar. Eller för att precisera det: jag behöver massor av pengar. Kontakterna är inga problem. Arbetade jag mellan 9 och 17 om dagarna skulle min dröm aldrig kunna infrias. Jag har också svårt att tro att jag skulle gifta mig rikt.

 

Så jag är glad och tacksam att den här möjligheten kom i min väg. Nu Skin är ett fantastiskt verktyg för att uppnå mina mål. För mig innebär det den totala friheten i allt jag gör; jag kan resa vart jag vill och hur länge jag vill, köpa vad jag vill ha och tänka ut nya sätt att skapa utan att behöva oroa mig för om jag har råd eller inte, vare sig det gäller tid eller pengar.

 

"Som man bäddar får man ligga" är ett sant motto i den här branschen." Ett annat motto vars sanning jag kan intyga är "ju mer jag jobbar, ju större tur får jag". "Tänk stort och ha kul under tiden" är ett tredje valspråk jag tillämpar. Allt sitter i huvudet. I början var jag lite deppig för att jag inte längre omgav mig med så coola människor som jag brukade när jag arbetade som produktionschef. Sedan tänkte jag: varför inte göra något åt det? Varför inte börja arbeta med de där coola människorna? Så jag satte upp målet att ha de mest stilmedvetna och vackra teamet jag kunde få, smarta människor som satsade helhjärtat. Och på så sätt göra bästa möjliga reklam för Nu Skin. Det gick som jag ville och jag kan knappt tro hur fina människor jag jobbar med och vilken dynamisk verksamhet jag lyckats bygga upp.

 

Det jag gillar bäst med Nu Skin är det faktum att det är gränslöst, både vad gäller landsgränser och pengar. Du kan ha kunder i Japan utan att behöva kunna tala japanska! Det finns heller inga gränser för hur mycket pengar du kan tjäna i den här branschen. Vad som ger mig ett inre lugn är den rättvisa för alla som erbjudandet innebär. Vi startar allihop från scratch och vi har samma inkomstmöjligheter.

 

Jag har nu jobbat med Nu Skin i mer än två och ett halvt år. Jag blev Ruby executive inom ett år och efter ytterligare ett halvår blev Emerald. Det här är bara början och jag drar vidare nu... Jag har en inre vision som sträcker sig fram till 2027! Det bästa på Ruby-resan till USA var besöket på Global Convention i Salt Lake City. Där insåg jag att verksamheten i Europa, jämfört med Asien, bara är i början av sin utveckling. Jag såg branschens hela storlek, den höga graden av professionalism och dess fantastiska möjligheter. Men framför allt såg jag hjärtat i företaget! Kulturen. Människorna. Visionen. Och jag insåg att ingenting rinner ur mina händer. Tvärtom. Jag sitter på exakt rätt plats vid exakt rätt tidpunkt. Och stora saker väntar mig och det bästa har ännu inte hänt... Så nu kör jag!

 

Jitka Pšejová, Emerald executive, Tjeckien

 

Divider