Är du kvar?

FORTSÄTT

Yulia och Denis Laptevy

Yulia-Denis

3 april 2017 var det exakt nio år sedan vi startade vår verksamhet med Nu Skin.

 

Jag minns det tydligt och även allt som hänt därefter. Beslutet att ansluta oss till Nu Skin fattades snabbt. Man behöver inte fråga någon annan om lov för att få leva livet till fullo. "Börja med dig själv" är mitt motto och den regel jag alltid lever efter.

 

Den 3 april 2008 var jag 27 år gammal. Då var det ingen som trodde att en ung kvinna skulle bli framträdande ledare och en av de bästa pionjärerna för Nu Skin i Ukraina. Min man Denis Laptev är min största supporter, en riktig virvelvind av användbar energi!

 

Min andra regel vad gäller framgång är att omvandla problem till motivation. Affärsverksamheter går inte alltid stadigt framåt, snarare i sicksack. Alla motgångar gör mig starkare. Problem tvingar oss att finna nya vägar, agera annorlunda, tänka utanför ramarna och naturligtvis: hitta nya spelregler.

 

2011 reste jag iväg på Ruby Trip. Det gav mig en inblick i Nu Skins stora värld.

2012 födde jag mitt första barn och det var också då jag insåg nödvändigheten i att ha en stadig, fast inkomst under mammaledigheten. 2015 kom mitt andra barn och jag påbörjade kvalificeringen till EMEA Success Trip och Kapstaden.

 

2017 fick jag så åka iväg på en oförglömlig resa till Sydafrika. Mitt mål med Nu Skin är business. Men tiden går fort och prioriteringarna ändras. Numera har jag insett att verklig rikedom kommer från inre energi och styrka plus en rejäl inkomst. Den inre energin kommer från att skapa något och hjälpa andra. Den fysiska styrkan hämtar jag från Pharmanex produkter. Energi är att ha ett team av likasinnade. Man kan tjäna massor av pengar men ändå inte bli tillfredsställd.

 

 

Nu Skin är ett effektivt redskap för att skaffa sig det liv man vill ha och leva det fullt ut! Människor tänker ofta: "Hur lyckades hon?", "Vad var det hon gjorde?" Mitt svar blir enkelt och det är också min tredje regel: Vi måste förändras när tiderna förändras! Vi har gått igenom massor, från nätverksamhetens standardregel gällande personliga möten och telefonsamtal till superbekväma och användbara tekniker över internet. Att förändras är också att ta sig vidare och avancera. Så håll dörrarna öppna för förändringar och njut av de nya möjligheterna det innebär. Numera känns det som om jag tagit mig till toppen och kan njuta av utsikten. Det är spännande vidder jag har framför mig. Det tar andan ur mig. Nu Skin innebär frihet, chansen att leva livet fullt ut och på det sätt du önskar. Valet är ditt!