Är du kvar?

FORTSÄTT

Katharina Grosam

Katharina Grosam

katharina-grosam

Jag heter Katharina Grosam, är 32 år och sedan jag var 21 har jag jobbat som frilans i skönhetsbranschen.

Det var inte alltid lätt. Jag var ung, oerfaren och hade inget affärssinne, men hade alltid mitt mål klart i tanken.

 

Från att vara underentreprenör till att ha min första egna butik, gå utbildning efter utbildning för att ge mina kunder det bästa, 10-12 timmar om dagen, inga lediga helger, och sedan att gå i land med vad jag drömt om, en större butik.

 

Under 2018 öppnade jag min exklusiva större studio på 100 m².  Jag sa till mig själv: "WOW Katharina, du har verkligen lyckats!". Det var känslan jag hoppades på, men den blev inte konkret. Branschen förändras hela tiden och förutom vidareutbildning och kurser gick jag som motsatsen till försäljare och letade efter produkter till min studio. Då hade jag turen att stöta på NU SKIN.

 

På ett event som organiserades av Kathrin och Michael Glauninger (mina sponsorer) upptäckte jag produkterna och blev helt övertygad. Den dagen förändrade mitt liv. Mina kunder är tacksamma och älskar de nya produkterna jag tog hem till studion. Varenda kund är entusiastisk och älskar denna framgångshistoria. Förutom att min omsättning har ökat betydligt har mitt vanliga jobb i studion förändrats helt. Jag jobbar mindre aktivt med kunderna och får på det sättet mer tid att tjäna pengar.

Från "oberoende" till entreprenör!

 

Min entusiasm smittar av sig och utbildningarna betalar sig idag. Jag har ett stort nätverk med kollegor i skönhetsbranschen, och på bara sex månader har jag kunnat utveckla ett starkt team och komma närmare min dröm om ekonomiskt oberoende. Tack NU SKIN för denna fantastiska möjlighet att växa som människa och yrkesperson!

 

Katharina Grosam - BEAUTY SENSATION WEILHEIM -