Är du kvar?

FORTSÄTT

Nu Skins appar

Här kommer du att hitta allt du behöver veta om Nu Skins appar. Våra digitala verktyg har skapats för att hjälpa dig under din Nu Skin-resa, oavsett om du är en trogen kund eller en Brand Affiliate. Våra appar hjälper dig att upptäcka ditt bästa jag, med allt från anpassade skönhetstips till tips om hur du kan bedriva din verksamhet.

 

Nu Skin Vera

Nu Skin Vera

Nu Skin Vera kombinerar sina innovativa produkter med nyskapade teknologi för att kunna erbjuda omfattande anpassningar som skiljer sig från allt vi tidigare kunnat tillhandahålla. Appen är skapad för Nu Skins kunder och den hjälper dig att navigera i skönhets- och hudvårdsdjungeln med anpassade hudvårdskonsultationer, produktrekommendationer, anslutbara apparater och framstegsspårning – och så mycket annat på gång!

Nu Skin Stela

Nu Skin Vera

Nu Skin Stela är ett enastående företagsverktyg i appformat som endast är tillgängligt för Nu Skin Brand Affiliates.

Nu Skin Stela omfattar en kombination av funktioner i toppklass med patentskyddad teknologi som hjälper dig att spåra och bygga upp din verksamhet med en enda mobilapp. Med appen kan du skapa och hålla kontakten med dina kunder och team, spåra och hantera dina vinster och mycket annat!

Upptäck Nu Skin Vera nu
Upptäck Nu Skin Stela nu