Är du kvar?

FORTSÄTT

 

Beställning och köp

 


Vilka betalningsmetoder kan användas?

 

Nu Skin accepterar betalning med VISA och Mastercard. Du kan välja mellan våra tillgängliga betalningstyper när du slutför din beställning.

 


Vad kan jag göra ifall mitt bankkort blir nekat?

 

Om ditt bankkort inte fungerar:

 

  • Kontrollera att du har tillräckligt med pengar på kortet.
  • Kontakta din bank för att kontrollera att du inte har en automatisk spärr på kortet för internationella köp eller köp över internet.
  • Du kan ha skrivit in fel siffror. Kontrollera att de angivna siffrorna stämmer överens med siffrorna på kortet och att du fyllt i all information korrekt.
  • Om du har lösenordsproblem med tjänsterna Verified by VISA eller MasterCard SecureCode måste du kontakta din kortutfärdare. Nu Skin har inte tillgång till skyddad information som du har delat med dessa företag.
  • Om du fortfarande inte kan fullföra din beställning, kontaktar du kundservice med ditt Nu Skin ID-nummer redo.

 


Hur annullerar/ändrar jag en beställning?

 

Om du vill annullera en beställning kan du ringa kundservice inom 10 minuter efter att ordern har lagts. Vi rekommenderar inte att sända oss ett mail kring annulleringar. Ifall det inte längre är möjligt att stoppa din beställning, måste du gå igenom den normala returprocessen enligt vår Policy för returer/återbetalningar & byten & i våre Policy og prodedurer.

 


Var kan jag se min orderhistorik?

 

  • Logga in på ditt Nu Skin konto på www.nuskin.com
  • Tryck på ditt namn (högst upp i högra hörnet av sidan)
  • Tryck på "Profil"

Hur får jag min faktura?

 

Av miljöskäl skickar Nu Skin EMEA inte längre ut pappersfakturor med beställningarna. Din faktura mejlas som en PDF-fil med din orderbekräftelse. Om du föredrar att få pappersfakturor med din beställning kontaktar du kundservice.


Vad betyder SV?

 

SV står för Sales Volume/försäljningsvolym och är det månatliga värdet av de produkter och tjänster du köper från företaget. SV används för att räkna ut hur många produktpoäng din ADR-order är värd.


 

Hjälpämnen

 


 

Hittar du inte det du söker?

 

Kontakta oss