Är du kvar?

FORTSÄTT

 

Force for Good

Vi på Nu Skin hjälper till att ta hand om planeten, förbättra livet för barn världen över och ge kommande generationer en ljus framtid genom att investera i vår globala gemenskap. Våra fyra grundpelare för Corporate Social Responsibility hjälper oss att uppnå det:

 

 

En tradition av att ge tillbaka

 

 

nu-skin-force-for-good-foundation-logo

Varje barn förtjänar en chans att synas. Genom vår Nu Skin Force for Good Foundation ger vi barn över hela världen hopp om en bättre framtid.

 

 

Upptäck FFG Foundation

 

 

nu-skin-nourish-the-children-logo

Det är precis lika viktigt att ge barn näring som att ge dem tillgång till kunskap. Sedan 2002 har Nu Skin och dess sales leaders, kunder samt medarbetare donerat omkring hundratals miljoner måltider till undernärda barn runt om i världen*.

 

Om Nourish the Children

 

 

nu-skin-sustainability-logo

Nu Skin är fast besluten att hålla jorden ren, säker och skyddad för framtiden. Vi är stolta över att vara en del av en global insats att minska förpackningsavfallet, bevara våra bräckliga miljöer och agera ansvarsfullt vid inköp och produktutveckling.

 

Upptäck våra hållbarhetsinsatser

 

 

 

 


 

 

 

CSR-rapporter

Upptäck en otrolig inverkan av att vara en Force for Good genom insatserna av alla inblandade med våra olika initiativ. Du kan läsa den senaste rapporten här eller se dem alla genom att klicka nedan.

 

 

Kvartalsvisa rapporter

Årliga rapporter

 

 

 

*Nu Skin är en vinstdrivande distributör av närings- och hudvårdsprodukter och är börsnoterad på New York-börsen (NUS). Nourish the Children är ett initiativ från Nu Skin och är i vissa stater registrerat som ett kommersiellt samarbete. Initiativet gör det möjligt för Nu Skins Brand Affiliates och kunder att köpa VitaMeal från Nu Skin och donera det till välgörenhetsorganisationer för att hjälpa till att lösa det komplicerade världsproblemet med att ge mat till undernärda barn. I priset för VitaMeal ingår kostnader för tillverkning, allmän distribution samt försäljnings- och provisionskostnader. Precis som för andra Nu Skin-produkter, får Brand Affiliates betalt i provision och Nu Skin gör en vinstmarginal från försäljningen av VitaMeal.