Är du kvar?

FORTSÄTT

 

Samhällshjälp

Vi skapar en stark global gemenskap genom att stötta våra lokalsamhällen.

 

 

nu-skin-community-outreach-europe-to-world-image

Det börjar hemifrån: Från Europa till världen

 

Att vara en Force for Good har alltid varit en del av vårt DNA. För oss börjar det hemifrån och vi har många initiativ till samhällshjälp i Europa och Afrika. Nu Skin är sedan 2020 stolt partner till European Leukodystrophies Association (ELA), en ideell organisation som arbetar med att ge stöd åt familjer som drabbats av leukodystrofisjukdomar, stimulera utvecklingen av forskning genom sitt arbete med ELA Foundation och öka medvetenheten hos allmänheten i Europa och andra delar av världen.

 

Partnerskap med ELA.

 

Vi gör vår del för ELA.


European Leukodystrophies Association stöder ett fantastiskt ändamål och erbjuder all hjälp de kan ge till barn och familjer som lider av dessa ovanliga sjukdomar som för tillfället inte går att bota. Ett av deras mål är att hitta botemedel till sjukdomarna genom att finansiera kliniska prövningar runt om i världen, någonting som vi är stolta över att hjälpa till med.
Varje år skickar ELA ut forskningsförslag till den internationella forskningsgemenskapen och uppmuntrar andra att fokusera på detta särskilda område. Det har för närvarande finansierat över 500 projekt, med bidrag som uppnår 43,5 miljoner EUR*.


* Källa: https://ela-asso.com/en/leukodystrophies/how-to-fight-leukodystrophies/medical-research/projects-funded-by-ela/

 

 

Vad är leukodystrofisjukdomar?


Leukodystrofisjukdomar är en samling sällsynta genetiska sjukdomar som angriper det centrala nervsystemet hos barn och vuxna. Symtomen varierar stort mellan de olika sjukdomarna men kan för många omfatta förlust av rörelsefunktioner. Sjukdomarna drabbar mellan 20 och 40 nyfödda barn i Europa varje vecka. Tyvärr innebär de flesta leukodystrofisjukdomar som diagnostiseras hos barn en livslängd på bara några år2.Källa: 2https://brainfoundation.org.au/disorders/alzheimers-disease-2

 

Hur kan du hjälpa?

 

nu-skin-community-outreach-participation-ela-image

1. Donera genom Alvarum

Alvarum är en crowdfunding-plattform där alla som vil kan samla in pengar till ett viktigt ändamål. Du kan skapa en utmaning såsom att springa ett maratonlopp eller endast bidra ekonomiskt. Det är enkelt att skapa en profil och göra en donation eller att donera anonymt.

Vi har redan skapat en Nu Skin-sida där medarbetare och Brand Affiliates kan donera direkt till ELA. Dessa donationer är avdragsgilla i vissa länder och du får automatiskt ett certifikat när du använder webbplatsen.

 

Gör en donation

 

 

nu-skin-community-outreach-participation-v-shake-image

2. TR90 V-Shakes*

Upptäck TR90 V-Shakes: den veganvänliga proteinshaken från Pharmanex. Det här är supergoda shakes fulla av protein och utan konstgjorda färgämnen eller konserveringsmedel. Det gör dem till ett perfekt val, oavsett om du är nybörjare eller proffs.

När du använder TR90 V-Shakes är det inte bara bra för dina fitnessmål. Det är också bra för människor i nöd. Varje gång du köper en förpackning med TR90 V-Shakes går 1 EUR direkt till ELA.

 

Köp nu

 

* Tillgängligheten på vissa produkter kan variera beroende på land. Information om produkters tillgänglighet finns på din lokala Nu Skin-webbplats.


 

Upptäck våra andra lokala initiativ!

 

nu-skin-community-outreach-initiatives-ffg-day-image

Force For Good-dagen

Varje år lägger Nu Skin-medarbetare världen över en dag på att arbeta som voluntärer för ett bra ändamål och/eller att samla in pengar till välgörenhet. Detta är en av de ovanliga och konkreta åtgärder som gör Nu Skin så speciellt och fast beslutet om att agera efter våra värden. Vi lever som vi lär och försöker att göra världen till en bättre plats, en liten del åt gången.

 

nu-skin-community-outreach-initiatives-global-outreach-image

Global samhällshjälp

Är du nyfiken på att se vad som händer i andra delar av världen? Ta en titt på årets initiativ i granskningsrapporten for att se alla uppgifter om våra aktiviteter.

 

Upptäck våra globala initiativ

 


 

 

 

Att nå en fantastisk milstolpe